Προσφορα για τα μελη του AVSite

Reaction score
164
Kαι εγώ το παρέλαβα την Παρασκευή (Το PS3).

Αλήθεια, τώρα που κυκλοφόρησε ο SONY VW40 πως συγκρίνεται με τον SANYO PLV-Ζ2000 μας;
¨
Όχι ότι δεν μ'αρέσει, αλλά με αυτά που διαβάζω για τον ΣΟΝΥ...
Είναι πιο καλός, χωρίς αμφιβολία. Στα δικά μου μάτια, που ικανοποιούνται σχετικά εύκολα και δεν το πολυψειρίζω, δεν έκανε η διαφορά "μπαμ". Η διαφορά τιμής είναι μεγάλη. Και αν κυνηγάμε τον απολύτως καλύτερο θα αλλάζουμε προβολέα κάθε τρεις μήνες...

Μια χαρά είναι ο 2000, άστον εκεί που κάθεται!

Reaction score
14
o 2000 είναι καταπληκτικό μηχάνημα και όχι μόνο για τα λεφτά του..
Απλά ο 40 είναι καλύτερος.( πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος)
Αν έχει κάποιος τον 2000 η διαφορά που θα δεί αγοράζοντας τον 40 σε μονή προβολή και όχι σε απευθείας σύγκριση είναι πολύ μικρή..
Και δεν δικαιολογεί το χιλιάρικο παραπάνω..
Αλλιώς ο 40 είναι μια πιο futureproof αγορά που όμως δεν έχει full color και πολύ περιορισμένο lens shift.
Σε επίπεδο βέβαια ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης "πετάει"...

Reaction score
54
Κανενα νεο περι εγγυησης στο ps3 εχουμε? Εχω στειλει email στην eyemedia χωρις απαντηση μεχρι στιγμης.

Reaction score
54
Μου απάντησαν απο eyemedia:

Σχετικά για το PS3 που λάβατε πρόσφατα μην σας απασχολεί καθόλου, απλά εάν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Reaction score
2.557
Μου απάντησαν απο eyemedia:

Σχετικά για το PS3 που λάβατε πρόσφατα μην σας απασχολεί καθόλου, απλά εάν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.
Να΄σαι καλά. Ησύχασα και ΄γώ. Μια χαρά παίζει το δικό μου...

Ο SANYO βρίσκεται ήδη στο ταβάνι μου και περιμένω οθόνη 100" (220χ123,7 στα 16:9) ULTRASCREEN (κλώνο). Στον τοίχο πάντως (που έχει πολύ χοντρό σαγρέ) δίνει την ιδεα ότι είναι πολύ καλός. Δεν ακούγεται και καθόλου. Είναι και πολύ μαζεμένος σε διαστάσεις και πολύ βολικός στην τοποθέτηση λόγω lens shift και καλού zoom.

Επίσης έναντι του SONY έχει γύρω στα 20 nits περισσότερη φωτεινότητα.

Βάση οροφής Polaris (με μαγνήτες, τοποθετείς τον προβολέα και μόνος σου όπως έκανα εγώ) καλώδιο ΗDMI 10m SUPRA.

Περισσότερα όταν τον ψάξω... Νομίζω το πακετάκι ήταν άριστη αγορά...

Reaction score
164
Βάση οροφής Polaris (με μαγνήτες, τοποθετείς τον προβολέα και μόνος σου όπως έκανα εγώ) καλώδιο ΗDMI 10m SUPRA.
Μία Polaris με μαγνήτες που είδα, σηκώνει μέχρι 4.5kg και ο Sanyo είναι πάνω από 7.

Reaction score
2.557
Μία Polaris με μαγνήτες που είδα, σηκώνει μέχρι 4.5kg και ο Sanyo είναι πάνω από 7.
Έλα ντε! Πολύ σωστή παρατήρηση!

Τα ίδια είπα και εγώ στην Ηχοέκφραση αλλά επέμεναν ότι έχουν κρεμάσει και πολύ βαρύτερους προβολείς.

Στο manual της βάσης λέει ότι οι βίδες στο ταβάνι πρέπει να σηκώνουν τουλάχιστον 5 φορές το βάρος που αναρτάται. Νομίζω ότι απλά είναι θέμα συντελεστή ασφάλειας. Αν δηλαδή ο κατασκευαστής έχει βάλει σ.α. 3 τώρα είναι 2. Ε, εντάξει...

Ειδικά με τους μαγνήτες, όταν κουμπώνουν ένα σιδεράκι κλείνει και κρατάει τον προβολέα. Μετά βάζεις τις 2 βίδες ασφάλισης. Αναγκαστικά τον αφησα λίγο (παρά τις αντίθετες οδηγίες) μέχρι να βάλω τις βίδες και ...δεν έπεσε.

Με το δικό μου μάτι (αντοχή είναι η ειδικότητά μου) τα σηκώνει τα 7.χ κιλά του SANYO χωρίς ιδιαίτερο φόβο. Αλλιώς η νεκροψία θα δείξει...

Για τον αρκετά βαρύτερο SONY VW40 θα το σκεφτόμουνα...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss