Προσφορα για τα μελη του foroum

Reaction score
6
Εχω φτιαξει εδω και καιρο ενα dvd με ολα τα THX DTS και Dolby τρειλερ και ειμαι πρόθυμος να μοιρασω μερικα copys για οποιον ενδιαφέρεται.
Ολα τα τρειλερ ειναι σε πολυκαναλο ηχο (εκτος δυο τριών εξαιρέσεων) και σε ποιότητα εικονας 100% dvd.
Οι πρωτοι δεκα που θα δηλωσουν ενδιαφέρον θα εχουν συντομα στα χερια τους τα 32 αυτα τρειλερς.
Θα με εξυπηρετούσε πολύ αν καποιος ειχε την δυνατοτητα απο Αθηνα να φτιαξει κοπιες και να τις μοιράσει ετσι ωστε να μην αναγκαστώ να στελνω στον καθενα ξεχωριστά.
Mail με τα στοιχεια σας μπορείτε να μου στείλετε στο [email protected].
Και φυσικα αυτο απευθύνετε μονο στα μελη του φόρουμ και εννοείται χωρις χρέωση.

Reaction score
49
ΑΝΤΡΕΑ!!!!

Εγώ, εγώ!!!!

Να στείλω τα στοιχεία μου σε πμ ή σε email???
Πες μου και θα γίνει...........

Πολύ καλή κίνηση......
Εύγε Αντρέα.
:D :D :D :D :D :D :D

Reaction score
6
Θα παρακαλεσω , οσοι θελουν να τους στειλω το dvd να γραφουν πρωτα εδω δηλώνοντας το ενδιαφερον τους και μετα να μου στελνουν pm η mail με τα στοιχεια τους.
Οπως ακριβως εχει κανει παραπανω ο Γιαννης.
Μη μου γραφετε το mail σας .
Το μονο που χεριάζετε ειναι ενα οκ εδω ,και μια διεύθυνση (μέσω pm η mail) για να το ταχυδρομήσω

Reaction score
6
Σωκρατη το mail σου το εγραψες για να σου στειλω τα στοιχεια σου; :)
Ευτυχώς τα εχω κρατησει απο το dvd με την τελετη εναρξης. Εισαι οκ.
Καθως υπαρχουν και τρεις συντονιστες μεσα στην δεκαδα που δηλωσαν το ενδιαφερον τους ,τους αφερω απο αυτην και συνεπως μενουν κενες θεσεις.
Οταν λεω σας αφερω παιδια σημαινει που θα σας αποσταλουν ,απλως δεν λογιζεσται μεσα στους δεκα.
Είστε αυτο που λεμε εκτος συναγωνισμού. :mrgreen:

Reaction score
5
Ας δηλώσω και εγώ δημόσια το ενδιαφέρον μου, αν και Ανδρέα έχεις το email μου από εχθές. Να ακολουθήσω τη σωστή διαδικασία...πως, άντε άντε;
:):):)

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Cinemusic - Ανδρεας said:
Οι συμπαραγωγοί της dream team έχουν τίπτις?

:mrgreen:
Εσυ να τσακιστεις να ανεβεις.
:D Και τοτε κατι θα κανω.
Καλα εχω πηξη με τις κασετες εδω και μια βδομαδα.
Σειρά σου είναι!! Πάρε την κατηφόρα και κατέβα! :D

Reaction score
6
Εληφθη Ακη.
Αυριο το απογευμα θα βγαλω και την λιστα με ολους αυτους που εχουν δηλώσει ενδιαφερον και εχω ηδη τα στοιχεια τους.
Συνεπως την Τεταρτη σας τα στελνω.
Τωρα αν εν τω μεταξυ υπαρχει και καποιος αλλος που να θελει το dvd , φανταζομαι να μπορει καποιο απο τα παιδια που θα το εχει στα χερια του να εξυπηρετήσει.

Reaction score
6
Οι παρακατω κυριοι και μελη του Av Site :

Γιάννης Δημητρόπουλος
Χρήστος Ακρατόπουλος
Λευτέρης
Τσαρουχάς Νίκος
vadergr
ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
ΤΣΙΛΙΚΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Δευκαλίων Καλογρίδης
Chris_Pavlou
Ak1s
koulalex
Petesoulis
και ΦΩΤΗΣ Μ.
Σε συντομο χρονικο διαστημα θα παραλαβουν το dvd με τα Dolby Thx και Dts τρειλερ, καθως απο αυριο θα αρχιζω να ταχυδρομω τα πρωτα dvds.

Να μαστε καλα και τους επομενους μηνες θα ακολουθησουν ξανα παρομοιες κινησεις ευελπιστω σε HD αυτη την φορα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef