Προσφορα των καταστηματων Seven

Reaction score
1
Δεν γνωριζω ποσο καιρο υπαρχει η προσφορα, αφου ειχα να πατησω σε videoclub πολλους μηνες. Ουτε γνωριζω για ποσο θα ισχυει. Καποιους ισως τους ενδιαφερει.

Το προγραμμα λεγεται freezz. Πληρωνοντας 10 ευρω το μηνα εχεις απεριοριστες ενοικιασεις, δηλαδη οσες ταινιες και οσα παιχνιδια θελεις, με την προυποθεση οτι στην κατοχη σου θα εχεις μονο ενα δισκακι. Δηλαδη παιρνεις μια ταινια το μεσημερι, την επιστρεφεις το βραδυ και παιρνεις αλλη και την αλλη μερα το ιδιο παλι!

Η προσφορα ειναι πολυ καλη και για τα παιχνιδια. Αφου με 10 ευρω, μπορεις να δοκιμασεις πολλα, ή και να κρατησεις το παιχνιδι για εναν ολοκληρο μηνα!

Η προσφορα υπαρχει και για ενοικιασεις τριμηνου, ή για δυνατοτητα να μπορεις να νοικιαζεις 2 ή 3 δισκακια ταυτοχρονως. Φυσικα αυξανεται αναλογα και το παγιο.

Reaction score
786
Πρεπει να αντιδρασουν τα DVD club στην τρομερη πτωση τζιρου, με τροπους που ωφελουν τον πελατη, ειδαλως θα εξαφανιστουν απο προσωπου αγορας για μια φορα ακομα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.547
Απάντηση: Προσφορα των καταστηματων Seven

Ωραία προσφορά!

VG

Reaction score
0
Τι ωραια προσφορα ρε παιδια;Πρεπει να βλεπει κανεις 15 ταινιες τον μηνα για να βγει κερδισμενος,και να ειναι συνεχεια στο πηγαινε-ελα

Reaction score
786
Το επομενο λογικο βημα ειναι το delivery DVD. Αν δεν πας εσυ στο μαγαζι, ερχεται αυτο σε σενα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Προσφορα των καταστηματων Seven

Τι ωραια προσφορα ρε παιδια;Πρεπει να βλεπει κανεις 15 ταινιες τον μηνα για να βγει κερδισμενος,και να ειναι συνεχεια στο πηγαινε-ελα
Μαλλον λαθος κανεις. Με 5 ταινιες το μηνα, εισαι ηδη κερδισμενος. Στα παιχνιδια ειναι ακομη καλυτερα, αφου πλεον μπορεις να τα κρατησεις οσο θελεις(μηνα/τριμηνο αναλογα το προγραμμα) και να τα τερματισεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Προσφορα των καταστηματων Seven

Μαλλον λαθος κανεις. Με 5 ταινιες το μηνα, εισαι ηδη κερδισμενος. Στα παιχνιδια ειναι ακομη καλυτερα, αφου πλεον μπορεις να τα κρατησεις οσο θελεις(μηνα/τριμηνο αναλογα το προγραμμα) και να τα τερματισεις.
Είναι πολύ καλή περίπτωση όντως. Ένα Video Blue που ήταν σχετικά κοντά μου έχει γίνει Seven και μάλλον ήρθε η ώρα να μεταφερθώ σ' αυτούς. Δεν πατάω πια σχεδόν καθόλου στο DVD club μου γιατί έχω βαρεθεί να πληρώνω χρυσές τις καθυστερήσεις.

VG

Reaction score
0

Εχω videoclub στην περιοχη μου οπου παιρνω ταινιες εβδομαδας με 1Ε,τωρα αν τα seven ζητανε τα τριπλα, δεν το ξερω

Reaction score
5.724
νομιζω οτι ειναι πολυ καλη η προσφορα !
ειδικα εαν εχεις παιδι ...ειναι απαικτη !!

Reaction score
1.213
Eγω παντως γραφτηκα σημερα στο freezz 2

Με τα 15.9 μπορεις να δεις ως 60 ταινιες.Πως δηλαδη δεν βγαινεις κερδισμενος ?

Με καμμια 10 ταινιες το μηνα εχεις βγει ηδη κερδισμενος..

Αν βεβαια περνει καποιος 2,3 ταινιες το μηνα σιγουρα δεν συμφερει..

Reaction score
1.213

Εχω videoclub στην περιοχη μου οπου παιρνω ταινιες εβδομαδας με 1Ε,τωρα αν τα seven ζητανε τα τριπλα, δεν το ξερω
Και οι καινουργιες ταινιες ημερας ?

Reaction score
0
προσωπικα το εκοψα το σπορ βιντεοκλαμπ απο τοτε που ανακαλυψα το ιντερνετ....μια πτερυγα ειχα κτισει απο τις καθυστερησεις λογω δουλειας, καλα καλα δε τις εβλεπα, αλλα το παραδακι παραδακι! Ουτε μια στοιχειωδη εκπτωση....πληρωνουν το τιμημα της αλλαζονιας

Reaction score
1
Είναι πολύ καλή η προσφορα και γλυτώνεις τον βραχνά των καθυστερήσεων. Γράφτηκα και εγώ και έχω τρελαθεί στα Blue Ray και στα PS3 games!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale