Προτάσεις για αγορά CD Player

Reaction score
80
Kαλησπερα !
Θα μπορούσατε να μου γραψετε προτάσεις - συμβουλές για την αγορά ενός αξιόπιστου CD player να το σύνδεση με τον ενισχυτή?

- κόστος 200-300 ευρώ
- κυρία χαρακτηριστικα-δυνατοτητες που πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβανει?
- τρόπος σύνδεσης με παλιό ενισχυτή? Ο παλιός μου ενισχυτής δεν έχει άλλη πλέον είσοδο (εχω συνδεσει πικάπ, tape, ράδιο και στην aux ένα LG Bluetooth και αναπαραγω ήχο ασύρματα στα ηχεία από ταμπλέτες, λάπτοπ και tv).
- κάτι άλλο που δεν γνωρίζω?

Σας ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία και καλό Πασχα!

Reaction score
80
Τι ενισχυτή έχεις;
Έχω εναν παλιό ενισχυτή δικαναλο Fisher CA-110 , 2χ30 (αυτός της φωτό) ο οποίος δουλεύει άψογα και συμφωνα με τις δυνατότητες του καθώς έχει επισης ανακατασκευαστεί πριν 3 μήνες . Γνωρίζουν την περίπτωση του εδώ μέσα ορισμένα μέλη . Τους οποίους μάλιστα τους κούρασα σε προηγούμενα ποστ με τις πολλές μου ερωτήσεις και απορίες και τους ζητώ συγγνώμη.
Έχεις κάποια πρόταση ή συμβουλή?
Σε ευχαριστω!

Reaction score
80
Κανείς δεν γνωρίζει ή δεν έχει υπόψη κάποια πρόταση για cd player στα παραπάνω χρήματα?

Reaction score
3.181
Στο skroutz θα βρεις κάμποσα κάτω από 300 ευρώ.. τώρα μην περιμένεις και πάρα πολλά,ένα κλασικό cd player θα έχεις.
Ο ενισχυτής σου έχει γενικά μικρές δυνατότητες, δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις cd player.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
στα 265€ παίρνεις το marantz cd5005 που είναι εξαιρετικό vfm.
Δες στο Σκρουτζ
Kaτι τετοιο θα μου έλυνε το "πρόβλημα" της συνδεσης?

Ναι θα στο έλυνε το πρόβλημα, αλλά ίσως να σου επηρέαζε κατατι τον ήχο σε όσα θα "έριχνες" πάνω του λόγω του ότι θα παρεμβαλες ένα επιπλέον κύκλωμα στη διαδρομή του σήματος.

Last edited:

Reaction score
228
+1 για το marantz, αλλά...αναρωτησου για μια στιγμη αν αξιζει να δωσεις 265+95 = 360 ευρώ για να προσθεσεις ενα cd player στο σύστημά σου και να κρατησεις αυτό τον ενισχυτή ενω μπορείς με 320 ευρώ να πάρεις αυτό

Δηλαδή ένα σύγχρονο ενισχυτή, με ψηφιακές εισόδους, sub out, 3πλάσια ισχύ από το δικό σου και ρετρό look να γουστάρεις;)
Και μετά ψάξε στα μεταχειρισμένα να παρεις ένα εισαγωγικό cd player ή πάρε ένα blu ray ή dvd player ως τρανσορτ και συνδεσέ το στις ψηφιακές εισόδους του Yamaha να ακους τα cd σου.

Πραγματικά σκέψου το λίγο, φιλικά πάντα

Reaction score
7.180
Αγοραζεις αυτο....yamaha wxc-50,πετας το bluetooth της LG, αγοραζεις και ενα dvd player
ή ακομα καλυτερα ενα μτχ. cdplayer (με οπτικη ψηφιακη εξοδο ομως) και το συνδεεις στο yamaha σαν cd-transport. Δεν θα εχεις θεμα με τον αριθμο των εισοδων του ενισχυτη,θα εχεις και bluetooth,θα εχεις φυσικα wi-fi/ethernet/usb-streamer (αρα μαλλον δεν θα χρειαστεις cd player καθολου) και μετα απο λιγο καιρο πετας τον fisher,αγοραζεις εναν μικρο τελικο ενισχυτη (το ιδανικο ταιρι ΧΤΖ Α2-300) και δουλευεις το wxc-50 σαν προενισχυτη.

Last edited:

Reaction score
80
Στο skroutz θα βρεις κάμποσα κάτω από 300 ευρώ.. τώρα μην περιμένεις και πάρα πολλά,ένα κλασικό cd player θα έχεις.
Ο ενισχυτής σου έχει γενικά μικρές δυνατότητες, δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις cd player.
Γνωρίζω αυτά που λες κι έχεις δίκιο!
Απλά θέλω να έχω την δυνατότητα να ακούω τα cd μου

Reaction score
80
στα 265€ παίρνεις το marantz cd5005 που είναι εξαιρετικό vfm.
Δες στο Σκρουτζ

Ναι θα στο έλυνε το πρόβλημα, αλλά ίσως να σου επηρέαζε κατατι τον ήχο σε όσα θα "έριχνες" πάνω του λόγω του ότι θα παρεμβαλες ένα επιπλέον κύκλωμα στη διαδρομή του σήματος.
Σε ευχαριστώ leandros για την βοήθεια σου
+1 για το marantz, αλλά...αναρωτησου για μια στιγμη αν αξιζει να δωσεις 265+95 = 360 ευρώ για να προσθεσεις ενα cd player στο σύστημά σου και να κρατησεις αυτό τον ενισχυτή ενω μπορείς με 320 ευρώ να πάρεις αυτό

Δηλαδή ένα σύγχρονο ενισχυτή, με ψηφιακές εισόδους, sub out, 3πλάσια ισχύ από το δικό σου και ρετρό look να γουστάρεις;)
Και μετά ψάξε στα μεταχειρισμένα να παρεις ένα εισαγωγικό cd player ή πάρε ένα blu ray ή dvd player ως τρανσορτ και συνδεσέ το στις ψηφιακές εισόδους του Yamaha να ακους τα cd σου.

Πραγματικά σκέψου το λίγο, φιλικά πάντα
Πολυ λογικός ο συλλογισμός σου!!!
Εξάλλου αυτο είναι και το όφελος της ανταλλαγής απόψεων ώστε να ανοιγονται σκεψεις και δρόμοι...
Ευχαριστώ!

Reaction score
80
Αγοραζεις αυτο....yamaha wxc-50,πετας το bluetooth της LG, αγοραζεις και ενα dvd player
ή ακομα καλυτερα ενα μτχ. cdplayer (με οπτικη ψηφιακη εξοδο ομως) και το συνδεεις στο yamaha σαν cd-transport. Δεν θα εχεις θεμα με τον αριθμο των εισοδων του ενισχυτη,θα εχεις και bluetooth,θα εχεις φυσικα wi-fi/ethernet/usb-streamer (αρα μαλλον δεν θα χρειαστεις cd player καθολου) και μετα απο λιγο καιρο πετας τον fisher,αγοραζεις εναν μικρο τελικο ενισχυτη (το ιδανικο ταιρι ΧΤΖ Α2-300) και δουλευεις το wxc-50 σαν προενισχυτη.
Πραγματικά τρομερή πρόταση, δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο! Σε ευχαριστώ !

ika

News
Reaction score
17.316
.... και μετα απο λιγο καιρο πετας τον fisher,...
αυτό το σενάριο δεν παίζει με τον φίλο Astras. :drinks:

Επίσης αφού τώρα παίζει από laptop μέσω του ΒΤ, δεν παίζουν και τα CD έτσι από το laptop?

Last edited:

Reaction score
2.803
Η πρόταση του @Vasilis-dyn είναι για μένα η πιο έξυπνη και συμφέρουσα για σένα, θα ακούσεις τα ηχεία σου με διαφορετικό τρόπο και θα έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες. :geek:

ika

News
Reaction score
17.316
....
Εξάλλου αυτο είναι και το όφελος της ανταλλαγής απόψεων ώστε να ανοιγονται σκεψεις και δρόμοι...
....
Εξαιρείται μόνο οποιαδήποτε αναφορά σε παροπλισμό/αλλαγή του FIsher. :gotcha:
:errwhat::dance2::gamer::drinks::drinks::drinks:🙂🙃😉

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo