Προτάσεις για αγορά sub

Reaction score
2
Θα ήθελα τη συμβουλές - προτάσεις σας για την αγορά ενός sub.

Το σύστημα μου από άποψη ηχείων θα είναι το εξής:

Left and right -> Kef IQ50
Center -> Kef IQ60
Rear -> Kef IQ30
Sub -> ????

Ο χώρος μου δεν είναι άνω των 25 τμ

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά sub

Γιαμαχα 515
Θανάση καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου.
Φαίνεται αρκετά καλό το συγκεκριμένο και σε λογική τιμή.

Για τα Velodyne τι άποψη έχεις?Γιατί και για αυτά έχω ακούσει καλά λόγια.Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Reaction score
8
Απάντηση: Προτάσεις για αγορά sub

το μικρο VELODYNE , οπως και τα μεγαλυτερα, ειναι η δευτερη επισης εξαιρετη λυση της κατηγοριας και ως προσωπικη επιλογη μαλλον θα το επελεγα μετραξυ των δυο, με τα υπολοιπα μοντελα των αλλων εταιριων να υπολειπονται αρκετα - αν και αυτο αποτελει προσωπικη γνωμη. Για να παρω καλυτερο ηχο σε αυτην την κατηγορια τιμης, μονο αν εβρισκα καποιο μεταχειρισμενο REL STRATA, με ολους τους κινδυνους που συνεπαγεται η αγορα ενος μεταχειρισμενου μηχανηματος.

Reaction score
2

το μικρο VELODYNE , οπως και τα μεγαλυτερα, ειναι η δευτερη επισης εξαιρετη λυση της κατηγοριας και ως προσωπικη επιλογη μαλλον θα το επελεγα μεταξυ των δυο,
Θανάση μεταξύ ποιών 2 εννοείς?

Reaction score
0

Το Crystal Audio δεν ειναι καλο? η ειναι ακριβο?Λεω για τα THX-10/12

Reaction score
239

συμφωνω και εγω αν καταφερεις να βρεις ρελ παρτο. ειναι και πολυ μουσικο σαμπ αν ακους μουσικη. φυσικα πρεπει να ναι προσεγμενο γιατι ολοι εχουμε την ταση να διμουμε πιο πολυ μπασσο :p

Reaction score
8

εαν ειναι για χρηση σε οικιακο κινηματογραφο μονο το 12αρι της κρυσταλ ειναι καλυτερο αλλα σε μουσικη υστερει και ιδιαιτερα με τα ηχεια του φιλου τα οποια κατεμε εχουν πολυ καλη αποδοση και τους αξιζει κατι καλυτερο .

Reaction score
140
Δεν ξέρω το budget σου αλλά αυτό το ρημάδι το pv1 είναι ίσως το μόνο sub που δεν εντοπίζεται όταν παίζει και αυτό είναι η μεγαλύτερη υπόθεση
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μεταχειρισμένο ,

Reaction score
8

Aντωνη οντως για μουσικη ειναι κορυφαιο, με τρια μειονεκτηματα
1. υπερβαινει κατα πολυ την κατηγορια τιμης που κυτταει ο φιλος - μεταχειρισμενο πουλιεται γυρω στα 700-800 ευρω

2. δεν μπορει να αναιβασει πολυ υψηλες σταθμες - εγω αναγκαστικα εχω παρει ζευγος

και 3. δεν εχει το εντυπωσιακο μπουμπουνισμα που ειναι αχρηστο και επιβλαβες στο ακουσμα μουσικης, αλλα πολλοι το αποζητουν λογω εντυπωσιασμου στην θεαση κινηματογραφικων ταινιων

Α επισης ενα 4 μειον ειναι οτι δεν διαθετει συστημα ψηφιακης ισοσταθμισης χαμηλων, πραγμα κατεμε απαραιτητο πλεον στους οικιακους μας χωρους. Εγω τα ρυθμιζω μεσω της ισοσταθμισης του VELODYNE DD12 που επισης διαθετω.

Reaction score
140

Aντωνη οντως για μουσικη ειναι κορυφαιο, με τρια μειονεκτηματα
1. υπερβαινει κατα πολυ την κατηγορια τιμης που κυτταει ο φιλος - μεταχειρισμενο πουλιεται γυρω στα 700-800 ευρω

2. δεν μπορει να αναιβασει πολυ υψηλες σταθμες - εγω αναγκαστικα εχω παρει ζευγος

και 3. δεν εχει το εντυπωσιακο μπουμπουνισμα που ειναι αχρηστο και επιβλαβες στο ακουσμα μουσικης, αλλα πολλοι το αποζητουν λογω εντυπωσιασμου στην θεαση κινηματογραφικων ταινιων

Α επισης ενα 4 μειον ειναι οτι δεν διαθετει συστημα ψηφιακης ισοσταθμισης χαμηλων, πραγμα κατεμε απαραιτητο πλεον στους οικιακους μας χωρους. Εγω τα ρυθμιζω μεσω της ισοσταθμισης του VELODYNE DD12 που επισης διαθετω.
Όλα σωστά,

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members