Προτάσεις για βάση τοίχου για Sony KDL60W605 (VESA 300x300)

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Καλησπέρα παιδιά!
Διαθέτω την 60ρα τηλεόραση Sony KDL60W605 (VESA 300x300) και ζητώ προτάσεις για φθηνή βάση τοίχου (δε ξέρω τι τιμές παίζουν, αλλά δε θα ήθελα να διαθέσω πάνω από 50-60ευρώ).
Η τηλεόραση θα τοποθετηθεί αρκετά ψηλά στον τοίχο (λόγω του ότι σχεδιάζω να εγκαταστήσω κρεβάτι - κουκέτα στο δωμάτιο) και θα πρέπει να μην έχει κλίση προς τα κάτω και ίσως θα ήταν βολικό η βάση να διαθέτει κίνηση, ώστε να διορθωθούν τυχών αποκλίσεις από τη θέση που θέλουμε, μετά την τοποθέτηση. Η τοποθέτηση θα είναι σταθερή, δλδ δε σκοπεύω να της αλλάζω γωνίες μετέπειτα.

Αναμένω τις προτάσεις σας και το τι πρέπει να προσέξω. :gamer:

Reaction score
834
Αν καταλαβαίνω καλά, η τηλεόραση είναι 60 ιντσών.

Λογικά αυτή η βάση θα σε καλύψει, αρκεί η τηλεόραση να μην είναι πάνω από 40 κιλά. Γενικά ρίξε μια ματιά στο skroutz βάζοντας Vesa 300X300 αναζήτηση.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Ευχαριστώ για την απάντηση! Η τηλεόραση είναι πράγματι 60 ιντσών και δεν ξεπερνάει τα 25κιλά! :)

Οπότε αν θεωρήσουμε ότι η τιμή δεν είναι παράγοντας, ποια από τις δύο βάσεις τοίχου να προτιμήσω; (είναι ίδια μάρκα)
Brateck LPA13-464N ή Brateck PA-948
?

Reaction score
834
Πραγματικά δεν έχω άποψη. Ψιλοίδιες μου φαίνονται. Δες με προσοχή τα χαρακτηριστικά τους στο σάιτ της εταιρείας ή μίλα με το κατάστημα ή τον αντιπρόσωπο. Αυτοί σίγουρα θα σε βοηθήσουν αν τους περιγράψεις τις ανάγκες σου.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Κι εμένα ίδιες μου φαίνονται (παρότι διαφέρουν στις υποστηριζόμενες ίντσες και στο βάρος). Αν κάποιος έχει εμπειρία από βάσεις τοίχου (εγώ ούτε πως τοποθετούνται στον τοίχο δεν ξέρω), ας ρίξει μια ματιά και ας μας πει τη γνώμη του. :)

Και κάτι άλλο: βλέπω πίσω από την τηλεόραση τις 4 τρύπες όπου μπαίνουν οι βίδες. Θα χρησιμοποιήσω αυτές που χρησιμοποίησα για να βιδώσω τη βάση της τηλεόρασης (καθώς θα την αφαιρέσω) ή πρέπει να βρω άλλες ή παρέχονται από τη βάση τοίχου;
Με το μάτι και απ' ότι θυμάμαι, κάτι μου λέει ότι οι βίδες της βάσης, κάνουν στο σημείο σύνδεσης της βάσης τοίχου...

Reaction score
834
Και κάτι άλλο: βλέπω πίσω από την τηλεόραση τις 4 τρύπες όπου μπαίνουν οι βίδες. Θα χρησιμοποιήσω αυτές που χρησιμοποίησα για να βιδώσω τη βάση της τηλεόρασης (καθώς θα την αφαιρέσω) ή πρέπει να βρω άλλες ή παρέχονται από τη βάση τοίχου;
Συνήθως στη συσκευασία της βάσης περιλαμβάνονται και διαφόρων ειδών βίδες για να βιδώσεις τη βάση πάνω στην τηλεόραση. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Να προσέξεις να στηρίξεις τη βάση στον τοίχο με μεταλλικά ούπα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik