Προτάσεις για ενισχυτή αξίας γύρω στα 400€

Reaction score
0
Λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό είδα ότι μου λείπει η μουσική και δεν αντέχω άλλο να ακούω από το λαπτοπ. Θέλω δικάναλο ενισχυτή με ψηφιακή είσοδο για να συνδέω το λάπτοπ ως πηγή. Πάμε στα "δύσκολα" τώρα. Ηχεία έχω τα Quad 11l (δύσκολα ηχεία) και έως τώρα άκουγα με έναν Τσακιρίδη Οδυσσέα (Υβριδικός) που πλέον είναι κάπου στην Κρήτη. Ο ήχος του υβρδικού και της λάμπας μου αρέσει πολύ, αλλά δεν νομίζω να κατευθυνθώ σύντομα σε λάμπα λόγω κόστους. Άκουσα τον ΗΚ3490 αλλά δεν συγκινήθηκα. Ο χώρος μου είναι γύρω στα 15 τ.μ. και δεν ακούω σε πολύ υψηλές εντάσεις συνήθως. Έχουμε να προτείνουμε κάτι;

Reaction score
0
Απάντηση: Προτάσεις για ενισχυτή αξίας γύρω στα 400€

Ξέχασα, είμαι δεκτός και σε προτάσεις για αγορά μέσω ιντερνετ και μεταχειρισμένα.

Reaction score
370

Λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό είδα ότι μου λείπει η μουσική και δεν αντέχω άλλο να ακούω από το λαπτοπ. Θέλω δικάναλο ενισχυτή με ψηφιακή είσοδο για να συνδέω το λάπτοπ ως πηγή. Πάμε στα "δύσκολα" τώρα. Ηχεία έχω τα Quad 11l (δύσκολα ηχεία) και έως τώρα άκουγα με έναν Τσακιρίδη Οδυσσέα (Υβριδικός) που πλέον είναι κάπου στην Κρήτη. Ο ήχος του υβρδικού και της λάμπας μου αρέσει πολύ, αλλά δεν νομίζω να κατευθυνθώ σύντομα σε λάμπα λόγω κόστους. Άκουσα τον ΗΚ3490 αλλά δεν συγκινήθηκα. Ο χώρος μου είναι γύρω στα 15 τ.μ. και δεν ακούω σε πολύ υψηλές εντάσεις συνήθως. Έχουμε να προτείνουμε κάτι;
Γύρω στα 400€ η οικονομική σειρά της ΥΑΜΑΗΑ 2Χ85 W RMS/8Ω και το NAD 2X50 W RMS/8Ω που διακρίθηκε στην Αγγλία στην κατηγορία του...αν λέει κάτι αυτό.

Reaction score
370

Επίσης DENON MPA-710 2X50 W RMS/8Ω

Reaction score
100

...ο οδυσσεας έχασε το μαύρο του το κουτάκι και αβοήθητος βρέθηκε στο λιβυκό και πάει το γαλαζοπράσινο καβάφειο...
για ένα τόσο δα μαύρο κου dac κι...
και μετά ήρθαν οι δε και οι να και οι γεια...
και είναι τόσοι πολλοί ρε γμτ...
και μεις λίγοι και φοβισμένοι και ατημέλητοι..,
και επιμένουμε...
μέχρι την ΙΘΑΚΗ!

( Χρήστο φιλικά και με εκτίμηση )

Reaction score
0

Κύριοι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Χρήστο, δεν καταλαβαίνω το ακριβές νόημα των γραμμών που γράφεις. Επειδή πιάνω όμως το ύφος πραγματικά χαίρομαι πολύ που ο ενισχυτής με συντρόφευσε τα τελευταία χρόνια είναι σε χέρια που θα τον εκτιμήσουν και θα έχει την χρήση που του αξίζει ένώ ήταν κρίμα να τον έχω εγώ εδώ και να ξεκουράζεται απλά σε ένα ράφι.

Πάντα φιλικά

Στάθης

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.586
εγω θα προτιμουσα να μοιρασω το κοστος και να αγορασω μια αρκετα καλης ποιοτητας εξωτερικης καρτας ηχου και μετα να προσθεσω εναν τελικο ενισχυτη πολυ καλης ποιοτητας

Reaction score
0

Τελικά πήρα σήμερα τον Yamaha RX 797 από φίλο μέσα στο φόρουμ. Με τα υπόλοιπα λεφτά θα κοιτάξω για κάποιο dac για να μπορώ να συνδέω και ψηφιακά το laptop με τον ενισχυτή. Αν και ξέρω ότι πρόκειται για άλλο θέμα καμιά πρόταση γύρω στα 200€;

Reaction score
1.817
Καλορίζικος και καλοάκουστος!!!!
Δε σε πρόλαβα γιατί σου είχα μια καλή πρόταση! DENON PMA-890D. Ψηφιακός στερεοφωνικός ενισχυτής με DAC στα 2x110W
http://audio-database.com/DENON-COLUMBIA/amp/pma-890dg-e.html
Τον έχω σε μαύρο χρώμα χωρίς τα ξύλα και σε άψογη κατάσταση σε όλα του!
Όπως και νά χει τώρα τον πήρες! Εύχομαι να τον χαρείς και να έχεις όμορφα ακούσματα! Καλορίζικος και πάλι!!!!

Reaction score
0

Γιάννη και εγώ σε αυτό το dac βλέπω να καταλήγω. Πολυ καλά σχολια και στην τιμη που θέλω. Delamostre σε ευχαριστώ για την προσφορά και τις ευχές φαίνεται πολύ αξιόλογο το μηχάνημά σου.

Reaction score
1.817
Σ' ευχαριστώ πολύ! Χτύπα το Dac που σου πρότεινε ο Γιάννης είναι μια χαρά! Άντε και καλά ακούσματα από δω και πέρα!!!:444:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS