Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 14.662
Εγώ νομίζω κερδίζει αισθητικά το αποτέλεσμα σε σχέση με πριν.Επανέρχομαι δριμύτερος και έτοιμος να αντιμετωπίσω το έτερο ήμισυ, η σύλληψη της ιδέας έγινε το πρωί και η υλοποίηση το απόγευμα που η σύζυγος έλλειπε στο γυμναστήριο και ελπίζοντας να γυρίσει εξουθενωμένη μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες μάχη σας παρουσιάζω την αλλαγή.!! Με τα νέα δεδομένα λοιπόν θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα να κάνω χάνοντας βέβαια λίγο στο θέμα αισθητικής στην τοποθέτηση των μηχανημάτων από κάτω σε σειρά και όχι κατακόρυφα. Τα υπάρχοντα ηχεία έχουν βάθος 22 εκ. και η απόσταση τους από τον τοίχο είναι άλλα 22 εκ. Προς το παρών οι σκέψεις είναι προληπτικός έλεγχος των ηχείων σε ότι αφορά τα surround των κώνων και τους πυκνωτές του τροφοδοτικού όπως είχε αναφέρει παραπάνω ο TGD , δεκτές προτάσεις για που μπορώ να τα πάω (καλύτερα σε prive μήνυμα για να μην θεωρηθεί σαν διαφήμιση) περιοχές Πειραιά-Αθήνα και στο μέλλον για αγορά καλοβλέπω τα Triangle BR03 όπως πρότεινε ο tanto με βάθος ηχείου 38 εκ μένοντας ένα κενό από πίσω 6 εκ. και Wharfedale Evo 4.2 με βάθος ηχείου τα 35 εκ. και κενό τα 9 εκ. επίσης έχουν τρύπα μπάσου στο μπροστινό μέρος. Και εδώ θέλω την άποψη σας σε ότι αφορά τη συνεργασία με τον ενισχυτή μου. Άλλη τροποποίηση στο χώρο δεν μπορεί να γίνει πέρα ότι μάζεψα και λίγο την απόσταση από τη θέση ακρόασης στα 3,5 μέτρα. Αυτά προς το παρών και συνεχίζουμε και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.
Υ.Γ Πριν το πει κάποιος άλλος η κάθετη κόντρα που αφαιρέθηκε θα επανατοποθετηθεί με μικρότερο βάθος πίσω από την τηλεόραση και εκατέρωθεν θα τοποθετηθούν και 2 ενισχυμένες διακοσμητικές γωνιές.
Επίσης λογικά θα έχεις πιο ισορροπημένη ''εικόνα'' στον ήχο.
Με αυτό το στήσιμο μπορείς επίσης να τοποθετήσεις κάποιο απορροφητικό υλικό πίσω ή και στο πλάι (εξωτ. πλευρά) από τα ηχεία ώστε να καλυτερεύσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Πειραματίσου λίγο και με την κλίση των ηχείων (τα στρέφεις σταδιακά προς το κέντρο) ώστε να μειωθούν λίγο οι πλευρικές ανακλάσεις.
Δοκίμασε, δωρεάν είναι..
Κάνε ότι μπορείς με τον χώρο - στήσιμο και μετά (αν χρειαστεί) κοιτάς για αγορές..