- Reaction score
- 397
Γειά σας παιδιά :103:
Ψάχνω να βρώ την πρώτη μου μη-CRT τηλεόραση και είπα να ζητήσω την γνώμη σας, καθώς ουσιαστικά άσχετος.
Απόσταση θέασης θα είναι περίπου τα 3μ (μετρημένα απο το πάνελ μέχρι τα μάτια). Η χρήση της θα είναι κυρίως σε περιεχόμενο HD απο εναν media player της WD αλλά και ταινίες σε DVD. Με ενδιαφέρει αρκετά η απόδωση της χρωματικά και επίσης αρκετά στα μαύρα μιας και πολλά απο αυτά που βλέπω είναι ασπρόμαυρα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι:114
. Σε δεύτερο ρόλο να παίζει κάπως καλά και τα τηελοπτικά σήματα που αν και εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, θα βλέπει η μητέρα μου οπότε αναζητώ και εκεί κάποια αξειοπρέπεια στην ποιότητα τουλάχιστον. Επίσης μελλοντικά μπορεί να πάρω και ένα PS3 αλλά δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα. Για εξτρά τύπου αποδικοποητές ήχουν, ιντερνετ, 3D κτλπ δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά είναι καλοδεχούμενα.
Διαγώνιος λογικά 46-50in. Budget εώς 2000 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου!
Ψάχνω να βρώ την πρώτη μου μη-CRT τηλεόραση και είπα να ζητήσω την γνώμη σας, καθώς ουσιαστικά άσχετος.
Απόσταση θέασης θα είναι περίπου τα 3μ (μετρημένα απο το πάνελ μέχρι τα μάτια). Η χρήση της θα είναι κυρίως σε περιεχόμενο HD απο εναν media player της WD αλλά και ταινίες σε DVD. Με ενδιαφέρει αρκετά η απόδωση της χρωματικά και επίσης αρκετά στα μαύρα μιας και πολλά απο αυτά που βλέπω είναι ασπρόμαυρα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι:114
Διαγώνιος λογικά 46-50in. Budget εώς 2000 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου!