Προτάσεις για usb καλώδιο 3m

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.311
Ελπίζοντας να μην προκαλέσω καμία επική σύγκρουση ανοίγοντας θέμα για καλώδια, θέλω να μάθω τι θα προτείνατε για καλώδιο USB τριών μέτρων για σύνδεση του Mac με τον processor/dac. Τωρα χρησιμοποιώ ενα καλώδιο εκτυπωτή, αλλα ειναι κοντό και δεν βολεύει. Θα ήθελα να μπορώ να φέρνω το MacBook πιο κοντά μου.

Δεν πρόκειται να πέσω σε χαϊεντάδικες παγίδες, αλλα λόγω του σχετικά μεγάλου μήκους φαντάζομαι πως η ποιότητα κατασκευής εντός προδιαγραφών θα παίζει σημαντικό ρόλο.

Τέλος θα ήθελα την γνώμη σας για το ποσό που θεωρείτε λογικό να δώσω. Πάνω απο 20€;

Reaction score
1.552
Γιατρε;
Είσαι καλά;
Πάρε το oyaide neo + class a να το δοκιμασω κι εγώ :p

Ή αν ψηνεσαι έλα να δανειστεις ενα κοντό audioquest carbon και ενα 2μετρο belkin για το χαβαλε

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.311
Γιατρε;
Είσαι καλά;
Πάρε το oyaide neo + class a να το δοκιμασω κι εγώ :p

Ή αν ψηνεσαι έλα να δανειστεις ενα κοντό audioquest carbon και ενα 2μετρο belkin για το χαβαλε
Δεν κάνουν βρε, κοντά είναι, εχω κοντά πολλά απο τους εκτυπωτές :D
Τρία μέτρα θέλω.
[DOUBLEPOST=1497045418][/DOUBLEPOST]
Belkin χρυσό
Λινκ;

Reaction score
4.327
Δεν πρέπει να 'χει ελλάδα. Εγώ 2 χ1,6m τα πήρα από amazon 25€ περίπου (και τα 2). Aν θυμάμαι καλά αυτό ήταν

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.311
Δεν πρέπει να 'χει ελλάδα. Εγώ 2 χ1,6m τα πήρα από amazon 25€ περίπου (και τα 2). Aν θυμάμαι καλά αυτό ήταν
Δεν το βρίσκω Ελλάδα.
Και 40$ για usb καλώδιο; μήπως ειναι υπερβολή;

Reaction score
4.327
Όχι ρε συ πιο φτηνό είναι στο amazon. Δες και κανα e-bay. Πάντα οι official σελίδες τα προϊόντα τους τα έχουν πολύ πιο ακριβά

Reaction score
30.456
Τίποτα λιγότερο από αυτό...:p
http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0915/DanaCable_USB_Cable_Review.htm

Εντυπώσεις μετά το απαραίτητο burn in όμως...:D

But, as with all the cables I have used, the new USB cable needed quite a bit of burn-in to reach its full potential. So I set the JRiver software to play continuously over 10 days, simply turning down the volume when I was not listening. This process also burned in the DSD section of the DAC, which had not been used at all in playing CDs. The following observations are based on the sound of the system after everything was fully burned in.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.369
Η λογική λέει να συνδεθείς στον Mac με remote desktop από κάποιο tablet ή κινητό. Αν επιμένεις για μακρύ καλώδιο USB, πάρε κάποιο hi-speed USB certified, που να έχει αυτήν την ετικέττα κολλάρο επάνω του. Τρία μέτρα είναι πολλά και μπορεί να μη δουλεύουν όλα τα καλώδια. Αν βρεις επώνυμο (Amphenol, HP, Canon) φυσικά προτίμησέ το (http://www.ebay.co.uk/itm/HP-LaserJ...a2f8c74&pid=100623&rk=3&rkt=5&sd=191401225329).

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.311
Η λογική λέει να συνδεθείς στον Mac με remote desktop από κάποιο tablet ή κινητό. Αν επιμένεις για μακρύ καλώδιο USB, πάρε κάποιο hi-speed USB certified, που να έχει αυτήν την ετικέττα κολλάρο επάνω του. Τρία μέτρα είναι πολλά και μπορεί να μη δουλεύουν όλα τα καλώδια. Αν βρεις επώνυμο (Amphenol, HP, Canon) φυσικά προτίμησέ το (http://www.ebay.co.uk/itm/HP-LaserJet-Printer-Data-USB-3m-metre-Cable-Lead-High-Speed-Male-A-to-Female-B/201210094282?_trksid=p2047675.c100623.m-1&_trkparms=aid=222007&algo=SIC.MBE&ao=2&asc=43782&meid=264374c4e1bb4d3fa177c4414a2f8c74&pid=100623&rk=3&rkt=5&sd=191401225329).
Δεν με βολεύουν τα remote apps ούτε τα remote desktops.

Θα κοιτάξω για την ετικέτα που επισημαίνεις, ευχαριστώ.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.311
Και 20 ευρω πολλα ειναι , μεχρι 5 μ δε χρειαζεται τιποτα πανακριβο εκτος κι αν θες να φαινεται πολυτελειας αλλα δεν θα ακουσεις καμια διαφορα
Δεν ψάχνω "διαφορές". αλλα απρόσκοπτη λευτουργια
[DOUBLEPOST=1497076543][/DOUBLEPOST]
Καλό φαίνεται.

ika

News
Reaction score
17.502
Το έχω, μια χαρά μου φαίνεται, Highspeed είναι, κουμπώνει σφικτά, λίγο δύσκαμπτο λόγω της θωράκισης μάλλον.

ika

News
Reaction score
17.502
Το έχω, μια χαρά μου φαίνεται, Highspeed είναι, κουμπώνει σφικτά, λίγο δύσκαμπτο λόγω της θωράκισης μάλλον.
Διευκρίνηση : το 2μετρο έχω.

Reaction score
660
Δεν ψάχνω "διαφορές". αλλα απρόσκοπτη λευτουργια
To usb καλώδιο ή δουλεύει ή όχι (καλά είναι να μη το δένεις μαζί με καλώδια ρεύματος)..... αν έχεις προβλήματα λειτουργίας ενώ το καλώδιο είναι οκ τότε έχεις θέμα τροφοδοτικού ή m/b Η/Υ το οποίο δημιουργεί προβλήματα τροφοδοσίας και δε θα σου λύσει το πρόβλημα κανένα καλώδιο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7