Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Re: Τι πρεπει να αλλαξει για να γινει το AVSite περισσοτερο καλαισθητο?

Kαι ισως τελικα για να γινει το site μας περισσότερο καλαίσθητο πρεπει να κανουμε και αυτό που λεει ο preve.

Reaction score
0
...

Αν δηλαδή φίλε HV δεν έγραφε ο ένας για τον Ολυμπιακό και ο άλλος/η για που έφαγε το καλύτερο σουβλάκι της ζωής του, πόσα θέματα θα μας απασχολούσαν τελικά επί καθημερινής βάσης ?Θα περιμέναμε να κυκλοφορήσει ο νέος ενισχυτής της Yamaha για να γράψουμε ένα σχόλιο ?

Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι μέλος έχει και τις ίδιες προτιμήσεις ή τα ίδια ενδιαφέροντα. Άλλος μπαίνει στη Hi-end και άλλος στην Εκτός θέματος. Σεβαστά και τα δύο. Το να κατηγορείς κάποιον ότι ενημέρωσε τους υπόλοιπους για κάτι που θέλησε να το μοιραστεί είναι παραπάνω από τις αρμοδιότητες καθενός εδώ μέσα, είτε είναι διαχειριστής, είτε μέλος....

Το επιθετικό ύφος θα έπρεπε να λείπει μεταξύ μας...

Από την άλλη, μια παράκληση. Μην αρχίζετε τα περί παραιτήσεως και κατεβασμάτων από το τρένο κάθε φορά που κάποιος ξεφεύγει λίγο ή πολύ... Δεν δίνει καλή εικόνα προς όλους μας και δεν ξέρω αν η απειλή είναι και επιθυμία ή απλά γίνεται για "εκφοβισμό"...
Άλλωστε η απόφαση έχει παρθεί να μην μπούν αυστηροί κανόνες και penalties και στο παρελθόν όταν το είχαμε συζητήσει... Άρα προς τι το ξαναζέσταμα?

Reaction score
298

ROSE said:
ο μονος που εξεφρασε καποια ενοχληση εισαι εσυ.
Έχω μία προσωπική ερώτηση για σένα, ROSE: τα θέματα με τα οποία ασχολείσαι στο φόρουμ (Πλούταρχος, αστρολογικά, δίαιτες, βαφές εφηβαίου) σε εκφράζουν ως προσωπικότητα?

HV

Reaction score
0
Αστο Doherty μαλλον οι "πλατες" που ειπε ο γιαννης ισχυουν και για το οτι τολμησα να την "πω" στο γυναικειο φυλο του Forum οποτε δεν αξιζει να λεμε την γνωμη μας γιατι τον στεναχωρουμε.

Reaction score
7
dream_GR said:
ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ'ΕΚΕΙ...

Παιδιά περιττό να σας πω ότι το έχετε λίγο ξεχειλώσει το θέμα, από όλες τις πλευρές. Μιλάμε για βελτιώσεις του avsite σε τεχνικό πιστεύω τομέα, νέες πλατφόρμες, νέες ιδέες για μενού, υπομενού κλπ κλπ. Δεν μιλάμε για την θεματολογία του avsite, αυτή άλλωστε είναι τόσο πλούσια και με τόση ποικιλία που έχει θέματα για όλους μας πιστεύω.

Το avsite αυτό είναι και αν σας αρέσει η θεματολογία του, συνεχίζετε να το διαβάζετε. Όποιος δεν του αρέσει φεύγει ήσυχα και κλείνει και την πόρτα πίσω του.

εμένα Π.χ. δεν μου αρέσουν οι Βιντεοπροβολείς (λέμε τώρα!!) και δεν με αναγκάζει κανείς να τα διαβάζω τα θέματα εκεί. Επίσης μπορεί να μην μου αρέσει κάτι που έγραψε κάτι, πιθανώς θα το κρίνω ανάξιο σχολιασμού, και δεν θα ρίξω ασκόπως μπαρούτι και λάδι στην φωτιά. Εκτός αν ο σκοπός μου είναι να ανάβω φωτιές, και μετά σαν σύγχρονος ΝΕΡΩΝ να κάθομαι αφ' υψηλού και να βλέπω την "καταστροφή" μου!

Βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που πετάγονται σχεδόν πάντα σαν την τσουκνίδα, και με πικρόχολα μόνο λόγια σχολιάζουν για κάθε θέμα, σαν παντογνώστες. Τους λείπει το τακτ, η φινέτσα, έχουν όλο το χρόνο του κόσμου να πουν την κακία τους να στεναχωρήσουν όλους και όλες, και στο φινάλε να "επικροτηθούν" για τον όμορφο τρόπο που την είπαν.

Εμένα με κούρασε το θέαμα αυτό και αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά άμεσα, δεν θεσπιστούν κανόνες που να διασφαλίζουν την ήρεμη και ευγενική προσέγγιση όλων των θεμάτων για ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, χωρίς τις όποιες "πλάτες" από διαχειριστές, συντονιστές και λοιπά μέλη, τότε λυπάμαι αλλά θα αναγκαστώ να παραιτηθώ ΑΜΕΣΩΣ από συντονιστής της κατηγορίας αυτής. Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είναι δυνατή η παρέμβαση και η συμβολή όλης της συντονιστικής ομάδας στην ομαλή λειτουργία του avsite, τότε κάπου έχουμε αποτύχει? Έτσι δεν είναι?

Το θέμα είναι ότι αν συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτοι παρά τις επανειλημμένες συστάσεις άτομα εριστικά, που μας κάνουν την ημέρα όχι όμορφη και ευχάριστη αλλά μίζερη και κουραστική με την συνεχή τους γκρίνια τότε το μέλλον μου και πολλών άλλων στο avsite θα είναι αρκετά περιορισμένο.

Νομίζω ότι από εδώ και εμπρός ο μονόδρομος για την ομαλή λειτουργία του avsite είναι η τήρηση αυστηρότερων κανόνων ορθού netiquette. Ο μη συμμορφούμενος με αυτούς τους απλούς κανόνες μετά από κάποιο αριθμό συστάσεων θα πρέπει να απομακρύνεται... αφού δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος.

Φιλικά
Γιάννης Κοτζιάς
Με κάλυψε απόλυτα ο Γιάννης...

Reaction score
6
Κατσε γιατί εδώ θα τρελαθούμε.
Που την είδες την απειλή;
Όταν η υπομονή εξαντλείται και φτανει κάποιος στο σημειο να απηυδήσει θεωρούνται τα γραπτα του απειλές;
Και τι δύναμη μπορει ένα εχει ενας άγνωστος σε ένα αλλον άγνωστο ώστε να εχει αντίκρισμα η υποτιθέμενη απειλή.
Είναι απειλή η εκφοβισμός η πιθανη απόχρωση ενός μελος από ένα φόρουμ επειδή δεν αντέχει άλλο αυτή τη κατάσταση;
Αυτό είναι;
Ποιος νομίζεις ότι χέστηκε από αυτους που κανουν μαντάρα ένα φορουμ το τι θα κανω εγώ η εσύ;
Το ιδιο ισχυει και για τον υποτιθέμενο εκφοβισμό.
Μα ποιος εκφοβισμός
Εδώ ο καθένας μπαίνει βρίζει προσβάλει και κανεις δεν του λεει τίποτα.

Nick_Greek said:
Άλλωστε η απόφαση έχει παρθεί να μην μπούν αυστηροί κανόνες και penalties και στο παρελθόν όταν το είχαμε συζητήσει... Άρα προς τι το ξαναζέσταμα?
Πολύ σωστα .
Ειπαμε, και σωστά να μην φτάσουμε στο σημειο να κανουμε τα μαντροσκυλα.
Το ειπαμε γιατι μεχρι εκεινο το σημειο ειχαμε να κανουμε με ατομα που δεν χρειαζόντουσαν τέτοιες πρακτικες.
Εντωμεταξύ αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία.
Μαλακο το μαξιλάρι, βαρατε το.
Αμ δεν πάει έτσι..

Reaction score
5

dream_GR said:
ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ'ΕΚΕΙ...

Παιδιά περιττό να σας πω ότι το έχετε λίγο ξεχειλώσει το θέμα, από όλες τις πλευρές. Μιλάμε για βελτιώσεις του avsite σε τεχνικό πιστεύω τομέα, νέες πλατφόρμες, νέες ιδέες για μενού, υπομενού κλπ κλπ. Δεν μιλάμε για την θεματολογία του avsite, αυτή άλλωστε είναι τόσο πλούσια και με τόση ποικιλία που έχει θέματα για όλους μας πιστεύω.

Το avsite αυτό είναι και αν σας αρέσει η θεματολογία του, συνεχίζετε να το διαβάζετε. Όποιος δεν του αρέσει φεύγει ήσυχα και κλείνει και την πόρτα πίσω του.

εμένα Π.χ. δεν μου αρέσουν οι Βιντεοπροβολείς (λέμε τώρα!!) και δεν με αναγκάζει κανείς να τα διαβάζω τα θέματα εκεί. Επίσης μπορεί να μην μου αρέσει κάτι που έγραψε κάτι, πιθανώς θα το κρίνω ανάξιο σχολιασμού, και δεν θα ρίξω ασκόπως μπαρούτι και λάδι στην φωτιά. Εκτός αν ο σκοπός μου είναι να ανάβω φωτιές, και μετά σαν σύγχρονος ΝΕΡΩΝ να κάθομαι αφ' υψηλού και να βλέπω την "καταστροφή" μου!

Βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που πετάγονται σχεδόν πάντα σαν την τσουκνίδα, και με πικρόχολα μόνο λόγια σχολιάζουν για κάθε θέμα, σαν παντογνώστες. Τους λείπει το τακτ, η φινέτσα, έχουν όλο το χρόνο του κόσμου να πουν την κακία τους να στεναχωρήσουν όλους και όλες, και στο φινάλε να "επικροτηθούν" για τον όμορφο τρόπο που την είπαν.

Εμένα με κούρασε το θέαμα αυτό και αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά άμεσα, δεν θεσπιστούν κανόνες που να διασφαλίζουν την ήρεμη και ευγενική προσέγγιση όλων των θεμάτων για ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, χωρίς τις όποιες "πλάτες" από διαχειριστές, συντονιστές και λοιπά μέλη, τότε λυπάμαι αλλά θα αναγκαστώ να παραιτηθώ ΑΜΕΣΩΣ από συντονιστής της κατηγορίας αυτής. Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είναι δυνατή η παρέμβαση και η συμβολή όλης της συντονιστικής ομάδας στην ομαλή λειτουργία του avsite, τότε κάπου έχουμε αποτύχει? Έτσι δεν είναι?

Το θέμα είναι ότι αν συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτοι παρά τις επανειλημμένες συστάσεις άτομα εριστικά, που μας κάνουν την ημέρα όχι όμορφη και ευχάριστη αλλά μίζερη και κουραστική με την συνεχή τους γκρίνια τότε το μέλλον μου και πολλών άλλων στο avsite θα είναι αρκετά περιορισμένο.

Νομίζω ότι από εδώ και εμπρός ο μονόδρομος για την ομαλή λειτουργία του avsite είναι η τήρηση αυστηρότερων κανόνων ορθού netiquette. Ο μη συμμορφούμενος με αυτούς τους απλούς κανόνες μετά από κάποιο αριθμό συστάσεων θα πρέπει να απομακρύνεται... αφού δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος.

Φιλικά
Γιάννης Κοτζιάς
Ας κοιτάξουμε πρώτα τα του οίκου μας και μετά την διακόσμηση

HV

Reaction score
0
Φιλε γιαννη με την ιδια λογικη που ειπες οσα ειπες ετσι και εγω δεν ανεχομαι να λες οσα λες για μενα εφοσον σαν αφορμη ειχες το δικο μου ποστ και αρα απευθυνεσαι αν οχι εξολοκληρου σε μενα τουλαχιστον σε μεγαλο ποσοστο. Εγω τουλαχιστον δεν εχω κανει 500 ποστ σε 8 μερες ( Το ποιοι εχουν ολο τον χρονο στην διαθεση τους απο εκει φενεται ) οπως καποια ατομα και ουτε μιλαω για θεματα τα οποια απευθυνονται σε νοικοκυρες. Αν εσενα το ονειρο σου γιαυτο το Forum ειναι να εχεις κουτσομπολιστικη στηλη σαν αυτη στο Figaro και στο Katerina οκ δικαιωμα σου και το σεβομαι αφου δεν πεταχτηκα να στην πω οπως εσυ αλλα ειναι επισης δικαιωμα μου να ΜΗΝ μου αρεσει κατι τετοιο και αποτι βλεπω δεν αρεσει και σε αλλα ατομα ασχετα με το αν μιλανε η οχι για να μην χαλασουν την ζαχαρενια τους.
Λεω παντα ναι στο γελιο αλλα καποια θεματα ειναι Just Too Much αυτο ειναι ολο.

Reaction score
6
Ανοίγει ο Ανδρεας θεμα ζητώντας προτάσεις για το πώς να κάνουμε καλύτερο και πιο λειτουργικό το φορουμ και αντι αυτού μπαίνουμε στην διαδικασία και ξανα-μανα στην διαδικασία να ασχοληθούμε με παραξενιές.
Ε λοιπόν επειδή θεωρώ τους Hi endαδες υπερ βλαμμένους προτείνω να ξηλώσουμε αυτή την ενότητα.
Ετσι και αλλιώς μονο κατά λάθος μπορεί να βρεθώ εκεί μέσα .

Περιμένω τωρα τα δικαιολογημένα καντήλια από τους Hi endαδες.

HV

Reaction score
0
Εγω μια φορα καντηλια βαση αποψης δεν ριχνω απλα λεω αυτα που σκεφτομαι και αυτα που πιστευω :)

Reaction score
7
Η στήλη του Figaro είναι κάτι σχετικό...Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν περισσότερο ενδιαφέρον στα ρεπορτάζ του Τόκου παρά στα δικά σου γραφόμενα τα οποία είναι χαλαρά χειρότερα από τα δικά του ελληνικά...Και στην τελευταία δεν σου αρέσει κάντην Ignore...Simple as that...Και το πόσα πόστ έχει κάνει ο καθένας δεν δείχνει απαραίτητα και την ποιότητα του περιεχομένου των όσων λέει...Άλλος κάνει 500 πόστ και γουστάρει η ψυχή σου να τα διαβάζει και άλλος κάνει 30 και λες "φτου σου πάλι αύτος???"

Δεν θέλει κόπο...Θέλει τρόπο...
My 20 bucks (δεν κρατάω ψιλά να δώσω 2 cents)

Reaction score
0
Cinemusic - Ανδρεας said:
Κατσε γιατί εδώ θα τρελαθούμε.
Που την είδες την απειλή;
Όταν η υπομονή εξαντλείται και φτανει κάποιος στο σημειο να απηυδήσει θεωρούνται τα γραπτα του απειλές;
Και τι δύναμη μπορει ένα εχει ενας άγνωστος σε ένα αλλον άγνωστο ώστε να εχει αντίκρισμα η υποτιθέμενη απειλή.
Είναι απειλή η εκφοβισμός η πιθανη απόχρωση ενός μελος από ένα φόρουμ επειδή δεν αντέχει άλλο αυτή τη κατάσταση;
Αυτό είναι;
Ποιος νομίζεις ότι χέστηκε από αυτους που κανουν μαντάρα ένα φορουμ το τι θα κανω εγώ η εσύ;
Το ιδιο ισχυει και για τον υποτιθέμενο εκφοβισμό.
Μα ποιος εκφοβισμός
Εδώ ο καθένας μπαίνει βρίζει προσβάλει και κανεις δεν του λεει τίποτα.

Nick_Greek said:
Πολύ σωστα .
Ειπαμε, και σωστά να μην φτάσουμε στο σημειο να κανουμε τα μαντροσκυλα.
Το ειπαμε γιατι μεχρι εκεινο το σημειο ειχαμε να κανουμε με ατομα που δεν χρειαζόντουσαν τέτοιες πρακτικες.
Εντωμεταξύ αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία.
Μαλακο το μαξιλάρι, βαρατε το.
Αμ δεν πάει έτσι..
Μάλλον δεν κατάλαβες. Ο εκφοβισμός αν παρατηρήσεις είναι μέσα σε αυτάκια οπότε μην τρελαθείς...

Είτε θα αποφασίσει κάποιος να έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι ή αλλιώς θα θυμίζουμε ότι κάποιος θα παραιτηθεί για να το ακούει ποιός?
Για να γίνει τι δηλαδή ?

Να αναλάβει κάποιος που έχει πιο γερό στομάχι μετά από αυτόν και να συνεχίζει να αφήνει απροστάτευτο τον καθένα που δέχεται επίθεση?

Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο σημερινό...

HV

Reaction score
0
Μαριε αυτο για τα ποστ το αναφερα σε αυτο που ειπε ο Γιαννης τιποτα περισσοτερο.
Αν ποιοτικο ειναι οτι παντρευτηκε ο κρουζ ( κατι που βουιξε ο κοσμος 2 μερες πριν βγει το θεμα εδω ) οτι η γυναικα καποιου γεννησε η βαφες σαν αυτες που ειπε ο Doherty τοτε μαλλον εχω χασει τον εστιασμο μου και την σωστη κριση.
Απο την αλλη οπως ειπα καθε αποψη ειναι σεβαστη.

Reaction score
298
Λυπάμαι, αλλά αρνούμαι να σεβαστώ και τον Αρναούτογλου και τη γελάδα του και όλα τους τα αντίστοιχα.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Οταν τελειωσετε βαλτε μια φωνη να φερω φαρασι και σκουπα για να καθαρισω το Forum. :lol:
Λαμπογυαλο τα κανατε παλι...

Reaction score
298
Ας το θέσω και αλλιώς: βρίσκει κάποιος που τον ενδιαφέρουν τα οπτικοακουστικά αυτό το φόρουμ και αρχίζει να το χαζεύει. Ανοίγει και το "Δίχως Όρια και Θέμα" και διαβάζει για τον ανάδρομο Ερμή και τις βαφές εφηβαίου. Τι άποψη σχηματίζει για το φόρουμ?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.136