Προτάσεις σε άσχετο

Reaction score
1.656
Φίλοι καλησπέρα

Είμαι ένας αναλογικός παππούς και θέλω (πιέζομαι, λόγω ανάγκης :) ) να αγοράσω ένα DAC με 200-300 ευρώ (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο (άρα μάλλον Ιαπωνία), μουσικό, να ακούω τα CD μου, να ακούω δικάναλα τις ταινίες μου (έχω απλό CD + DVD) και να έχει προαιρετικά είσοδο για το Mac μου.

Όπως καταλαβαίνετε έχω πελαγώσει με ορολογίες που δεν κατέχω και ούτε με ενδιαφέρουν. Είπαμε, εγώ CD+DVD, άντε να βάλω και τον υπολογιστή να παίξει μια φορά στις 100.

Τι προτάσεις έχετε; Αν μπορείτε να μου πείτε πολύ περιληπτικά. Από την σύντομη αναζήτηση που έκανα, ωραίο μου φαίνεται το DENON 300.

Ακούω με YAMAHA AS 2000 + JAMO C97 + Mitchel Gyrodeck.

Z

Zdimis

Guest
οποιο κ να παρεις θα κανεις αψογα την ζητουμενη δουλεια σου.θα προτεινα cambridge audio dac magic μετ στα 150 περιπου

Reaction score
1.656
οποιο κ να παρεις θα κανεις αψογα την ζητουμενη δουλεια σου.θα προτεινα cambridge audio dac magic μετ στα 150 περιπου
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν έχεις εμπειρία, το Cambridge με το Denon 300 έχουν μεγάλη διαφορά στον ήχο;

Z

Zdimis

Guest
δεν εχω ,αξιοπρεπες αποτελεσμα σε ολες τις περιπτωσεις και διαφορες χαρακτηρα αναλογως γουστου.το ifi dac επισης πολυ value/money

Reaction score
1.656
δεν εχω ,αξιοπρεπες αποτελεσμα σε ολες τις περιπτωσεις και διαφορες χαρακτηρα αναλογως γουστου.το ifi dac επισης πολυ value/money
Θέλω να παίζω τα CD μου, δεν μπορώ το PC ή σκληρούς δίσκους. Θέλω οπτική επαφή με το μέσο :)

Reaction score
603
Και κατι σε Arcam ή Teac (σε μεταχειρισμενο), ειναι πολυ καλα για τα χρηματα.
Να σας παρω ενα dac και ενα laptop, να μου δωσετε το gyrodec? Τι τα θελετε τα αναλογικα... 2017 ερχεται !!! :D

Reaction score
1.656
Και κατι σε Arcam ή Teac (σε μεταχειρισμενο), ειναι πολυ καλα για τα χρηματα.
Να σας παρω ενα dac και ενα laptop, να μου δωσετε το gyrodec? Τι τα θελετε τα αναλογικα... 2017 ερχεται !!! :D

To Gyrodeck παίζει καλύτερα τις αναμνήσεις 30 ετών :) Αυτό με τα Cd που θα "διαρκούσαν για πάντα" και μετά αντικαθίστανται από DVD, blue-ray, SACD, αρχεία κτλ κτλ κτλ δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θέλω κάτι με εξώφυλλο, με αισθητική, να διαβάζω τους συντελεστές, κάποια σημειώματα των δημιουργών.

Reaction score
603
To Gyrodeck παίζει καλύτερα τις αναμνήσεις 30 ετών :) Αυτό με τα Cd που θα "διαρκούσαν για πάντα" και μετά αντικαθίστανται από DVD, blue-ray, SACD, αρχεία κτλ κτλ κτλ δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θέλω κάτι με εξώφυλλο, με αισθητική, να διαβάζω τους συντελεστές, κάποια σημειώματα των δημιουργών.
:thumbsup:

Reaction score
7.194
Με Harman Karfon Hd970 (αν θυμαμαι καλα) και ενα φθηνο dvd Samsung.
τοτε μαλλον δεν θα δειτε βελτιωση με ενα dac της κατηγοριας 200-300 ευρω.Απο την στιγμη που δεν σας πολυαπασχολει να συνδεσετε το mac ψηφιακα,συνδεστε το dvd samsung στην ψηφιακη εισοδο του 970 και ακουστε απο εκει τον ηχο απο τις ταινιες. Αν παλι θελετε να εχετε την δυνατοτητα να συνδεσετε το mac ,αγοραστε εναν μετατροπεα απο usb σε coaxial. Για ουσιαστικη βελτιωση πρεπει να ανεβειτε πιο ψηλα.Το denon αν το βρισκετε σε αυτη την τιμη ειναι μια καλη περιπτωση,αλλα και παλι μην περιμενετε να ακουσετε τρομερες δαιφορες ,σιγουρα ομως θα εχετε δυνατοτητα ανααπραγωγης dsd (αλλα μονο με το mac) και εναν καλο σχετικα ενισχυτη ακουστικων.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.831
Με Harman Karfon Hd970 (αν θυμαμαι καλα) και ενα φθηνο dvd Samsung.
- το Harman Karfon Hd970 είναι ήδη καλό , οπότε καλύτερα λίγη υπομονή για εκταμίευση μεγαλύτερου ποσού , και με εμφανέστερα αποτελέσματα

Z

Zdimis

Guest
μια καρτα behringer 202 για να μπει στο hd970.Κανενα νοημα η αγορα αυτη εχεις καλυτερο dac ηδη απο αυτα στο 300αρι ειδικα αν αρεσκεσαι σε μεσοχαμηλές .

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.831
- εφ΄ όσον σου αρέσουν οι μεσοχαμηλές ( όγκος , σώμα . . . ) , και το βινύλιο , υπομονή και εκταμίευση και πάς κάποια στιγμή σε Λαμπάτο dac

G

ggus

Guest
Φίλοι καλησπέρα

Είμαι ένας αναλογικός παππούς και θέλω (πιέζομαι, λόγω ανάγκης :) ) να αγοράσω ένα DAC με 200-300 ευρώ (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο (άρα μάλλον Ιαπωνία), μουσικό, να ακούω τα CD μου, να ακούω δικάναλα τις ταινίες μου (έχω απλό CD + DVD) και να έχει προαιρετικά είσοδο για το Mac μου.

Όπως καταλαβαίνετε έχω πελαγώσει με ορολογίες που δεν κατέχω και ούτε με ενδιαφέρουν. Είπαμε, εγώ CD+DVD, άντε να βάλω και τον υπολογιστή να παίξει μια φορά στις 100.

Τι προτάσεις έχετε; Αν μπορείτε να μου πείτε πολύ περιληπτικά. Από την σύντομη αναζήτηση που έκανα, ωραίο μου φαίνεται το DENON 300.

Ακούω με YAMAHA AS 2000 + JAMO C97 + Mitchel Gyrodeck.
[DOUBLEPOST=1480683165][/DOUBLEPOST]Άμα βρεις αυτό από χαρακτηριστικά έχει καλά και υλικά επίσης , είναι και φθηνό: http://www.ebay.com/itm/In-case-SU4...e53a027&pid=100005&rk=1&rkt=2&sd=111809307022

Reaction score
1.656
Εκπλησομαι! Νομιζα οτι τα συγχρονα DAC θα επαιζαν πολυ καλυτερα απο το 10 ετων CD μου!

Αντε να περιμενω......ακουγοντας απο το πικαπ στο ενδιαμεσο :)

Reaction score
15.469
Με Harman Karfon Hd970
Μαλλον γλιστρησε το δαχτυλο και εννοεις harman kardon,
επειδη εχω το ιδιο και καποια στιγμη προσθεσα ενα DacMagic στην αλυσιδα, θα πω πως η βελτιωση (τουλαχιστον στο κομματι των λεπτομερειων) ηταν κατι παραπανω απο εμφανης.
Μαλιστα επειδη και οι δυο συσκευες παιζουν στη συστηματαρα μου, εκανα και ενα γρηγορο τεστ για να φρεσκαρω τις ακουστικες μου αναμνησεις-εντυπωσεις ... Οπως εγραψα παραπανω!

Reaction score
1.656
- το Harman Karfon Hd970 είναι ήδη καλό , οπότε καλύτερα λίγη υπομονή για εκταμίευση μεγαλύτερου ποσού , και με εμφανέστερα αποτελέσματα
Τελικα εκανα αυτο που προτεινει ο δοκτορας. Πηρα το Pioneer U 05. Καταπληκτικο μηχανημα. Παιζει εξαιρετικα, εχει ρυθμισεις, διασυνδεσεις, ειναι ενισχυτης ακουστικων και προενισχυτης. Αυτα για τα επομενα 10 χρονια :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan