Προτασεις για κατασκευή οθόνης.

Reaction score
12
Θα ήθελα να μου προτεινετε καποια απο τις παρακατω επιλογες (λογω του οτι χρηματα για αγορα γιοκ...) στις 120".α) Στοκαρισμα και βαψιμο τοιχου με ενα ελαφρυ γκριζακι (για LCD προοριζεται), β) καποιο χοντρο υφασμα π.χ. τεντοπανο ή γ) καποια αλλη-προσιτη και απλη παντα-κατασκευη.Αν καποιος διαθετει μια από τις παραπάνω ας με διαφωτισει plz.αρκει και το κοστος να μην ξεπερναει τα 100Ε και να μπορει να μαζευεται. :)

Reaction score
7
Το ποιο οικονομικο, "ποιοτικο" και πιο ωραιο αισθητικα ειναι το βαψιμο του τοιχου με ματ χρωμα βεβαια....

Για υφασμα ειναι δυσκολο και να βρεις σε τετοιες διαστασεις ωστε να μην αναγκαστεις να ραψεις τα κομματια....

Reaction score
5
Dulux Ice Storm...ζήτησέ το στα χρωματοπωλεία που πουλάνε Dulux. Δες το χρωματολόγιο, κάτι ανάμεσα σε 5 και 6 πρέπει να σου είναι ότι πρέπει.

Reaction score
12
Μετα απο μια δεύτερη ματιά βλεπω κομματακι δυσκολο για τοιχο ρε γμτ λογω καδρων κι επιπλων!! Αντε να τα μετακινησεις ολ'αυτα.Επικρατεστερη η λυση μπροστα απο τη μπαλκονοπορτα... οποτε πανι (κατω απ το κουρτινόξυλο)= μονοδρομος :cry: Τεσπα ιδου το 2ο ερωτημα: ποιο ειναι το καταλληλοτερο γι αυτη τη δουλεια?? (να δω τι πατέντα θα βρω να κανω για να το μαζεύω κι ολας...)

Reaction score
7
Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο "καταλληλο" υφασμα για χρηση ως πανι προβολης.
Απλα το θεμα ειναι κατα το μαζεμα να μην τσαλακωνει και κανει ζαρες...

Αν η μπαλκονοπορτα ειναι μεγαλη (120" !!) και οχι 2 φυλλα πορτες ισως να σε βολεψει η "κουρτινα" που ξετυλιγει απο πανω.... sorry αλλα δεν ξερω πως λεγεται το συγκεκριμενο, ειδικα αν υπαρχει σε διαφορα μεγεθη...

Reaction score
12
Γιωργος Ανδρεαδης @ 12th December 2005 said:
sorry αλλα δεν ξερω πως λεγεται το συγκεκριμενο, ειδικα αν υπαρχει σε διαφορα μεγεθη...
Εννοεις τις ρομαν.Εχω τετοιες στα παραθυρα αλλα εχουν μεταλλικο σκελετο (κατι βεργες) που δημιουργει εξογκωματα.Τελικα σκεφτομαι τη λυση καποιου χοντρου υφασματος (θα δοκιμασω και ενα προχειρο κομματι τεντοπανου που εχω σαν demo) με 2 βεργες στις οριζοντιες πλευρες που θα το στερεωνω με γαντζακια πανω απο την πορτα... κι ο θεος βοηθος !! :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili