Προταση για ηχεια μετριου κοστους (για μουσικη περισσοτερο)

Reaction score
12
Γεια σας. Ψαχνω τον τελευταιο καιρο για home cinema και απ οτι εχω διαβασει ειμαι αναμεσα σε jamo 506 και heco victa . Για να καταλαβετε τι ψαχνω, θελω να ακουω ποιο πολυ μουσικη, μεταλ, ροκ, εντεχνα, μπαλαντες, τετοια πραγματα και με νοιαζει ο ποιοτικος ηχος και μετα η ενταση. Αυτη την στιγμη εχω ενα ξευγαρι 2.1 logitech z2300 και ειμαι υπερευχαριστημενος απο τον ηχο τους αλλα οπως και να το κανεις ειναι λιγα για σωστη ακροαση. Ενισχυτη μαλλον για yamaha 465 παω. Βεβαια μενω επαρχια και δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω κατι για να εχω αποψη εδω περα. Ακουω αποψεις η καμμια αλλη προταση γι αυτα τα λεφτα?

Reaction score
2
Απάντηση: Προταση για ηχεια μετριου κοστους (για μουσικη περισσοτερο)

Ποια λεφτά ακριβώς?

Reaction score
12
Στα λεφτα των jamo & heco, γυρω στα 500 με 700 (χωρις sub, ενισχυτη) για ηχεια ρωταω τωρα μονο...

Reaction score
0
Στα λεφτα των jamo & heco, γυρω στα 500 με 700 (χωρις sub, ενισχυτη) για ηχεια ρωταω τωρα μονο...
Αν θελεις να ακους πιο πολυ μουσικη με 700ευρω
μπορεις να στησεις ενα δικαναλο σετακι μαζι με
ενισχυτη και να ακους αψογα
Ριξε μια ματια και στις αγγελιες του forum

Reaction score
12
Παντος τα jamo s506 εχουν πολυ καλες κριτικες στο εξωτερικο και θεωρουνται value for money. Τα heco 500 παλι ερχονται σε χαζα χρωματα εδω. Κατι πορτοκαλι και καφε βλεπω, αν τα εβρισκα σε μαυρα ισος να επαιρνα αυτα ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas