Προυποθεσεις για να γινει κανεις Συντονιστης στο AVSite

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πολυ συζητηση γινεται τωρα τελευταια για τις προυποθεσεις κατω απο τις οποιες μπορει να γινει κανεις συντονιστης στο AVSite.
Καθως δεν αναφερονται πουθενα νομιζω πως ηρθε η ωρα να τις δωσουμε αναλυτικα και ανοιχτα σε ολους:

1)Ο ενδιαφερομενος μπορει να υποστηριζει την ομαδα της αρεσκειας του
Θα βοηθησει ιδιαιτερα εαν η ομαδα αυτη εχει ως χρωμα το πρασινο

2)Ο ενδιαφερομενος μπορει να υποστηριζει την πολιτικη παραταξη της αρεσκειας του.
Θα εκτιμηθει ιδιαιτερως εαν αυτη η παραταξη δεν χρησιμοποιει ως χρωμα το πρασινο

3)Ο ενδιαφερομενος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να φερει μουσι

4)Ο ενδιαφερομενος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιει χρωμοσαμπουαν,βερνικι η λουκουμοσκονη στα μαλλια του

5)Οι ενδιαφερομενες που ανηκουν στο θηλυκο γενος θα πρεπει υποχρεωτικα να παρουν μια ωριαια...συνεντευξη απο την Δ.Ο. ιεραρχικα

6)Ο τροπος ενδυσης των ενδιαφερομενων προς Συντονιστιλικι ειναι ελευθερος πλην εκεινων οι οποιοι φερουν τραγιασκα και ανορακ.

7)Ο τοπος κατοικιας ειναι ανεξαρτητος
Σαφως θα υπαρξει προταιρεοτητα για τους κατοικους Β.Π.

8)Ο ενδιαφερομενος θα πρεπει μεσα σε διαστημα τουλαχιστον εξι μηνων να μην εχει αναφερει ουτε μια φορα την λεξι "καλωδιο"

9)Ο ενδιαφερομενος θα πρεπει μεσα στο ιδιο διαστημα να μην εχει αναφερει ουτε μια φορα την λεξη "LCD"

10) Τελος , ο ενδιαφερομενος θα εξετστει προφορικως στην ταινια "Η Μπιμπι-Μπο και ο μαγικος καθρεφτης".Πρεπει λοιπον να γνωριζει απ'εξω ολους τους διαλογους...

Reaction score
0
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
χαχαχαχα...

...κοιτα να δεις που ο Νωε εθεσε κανονες Αξιοκρατιας ...που του εστειλε ο Tζιγκερ :cool_11:
Για το 3
θα σου απαντησω με το αγαπημενο σου νουμερο.
5.Φωτο δεν βαζω ...την ξερεις .)(

Reaction score
1.213
Πολυ συζητηση γινεται τωρα τελευταια για τις προυποθεσεις κατω απο τις οποιες μπορει να γινει κανεις συντονιστης στο AVSite.
Καθως δεν αναφερονται πουθενα νομιζω πως ηρθε η ωρα να τις δωσουμε αναλυτικα και ανοιχτα σε ολους:

1)Ο ενδιαφερομενος μπορει να υποστηριζει την ομαδα της αρεσκειας του
Θα βοηθησει ιδιαιτερα εαν η ομαδα αυτη εχει ως χρωμα το πρασινο

Το εχω ,το εχω !!!!

2)Ο ενδιαφερομενος μπορει να υποστηριζει την πολιτικη παραταξη της αρεσκειας του.
Θα εκτιμηθει ιδιαιτερως εαν αυτη η παραταξη δεν χρησιμοποιει ως χρωμα το πρασινο

Το εχω ,το εχω !!!

3)Ο ενδιαφερομενος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να φερει μουσι

Το εχω ,το εχω !!!

4)Ο ενδιαφερομενος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιει χρωμοσαμπουαν,βερνικι η λουκουμοσκονη στα μαλλια του

Kαι αυτο ...να φαινεται τιποτα ? ?

5)Οι ενδιαφερομενες που ανηκουν στο θηλυκο γενος θα πρεπει υποχρεωτικα να παρουν μια ωριαια...συνεντευξη απο την Δ.Ο. ιεραρχικα

6)Ο τροπος ενδυσης των ενδιαφερομενων προς Συντονιστιλικι ειναι ελευθερος πλην εκεινων οι οποιοι φερουν τραγιασκα και ανορακ.

Και αυτο !!

7)Ο τοπος κατοικιας ειναι ανεξαρτητος
Σαφως θα υπαρξει προταιρεοτητα για τους κατοικους Β.Π.

Β.Π ? ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ? ανετα και αυτο !!!

8)Ο ενδιαφερομενος θα πρεπει μεσα σε διαστημα τουλαχιστον εξι μηνων να μην εχει αναφερει ουτε μια φορα την λεξι "καλωδιο"

ΧΑΛΑΡΑ !!
9)Ο ενδιαφερομενος θα πρεπει μεσα στο ιδιο διαστημα να μην εχει αναφερει ουτε μια φορα την λεξη "LCD"
ΑΝΕΤΑ !! ..LCD ? Ειμαι κατα των ναρκωτικων !!!

10) Τελος , ο ενδιαφερομενος θα εξετστει προφορικως στην ταινια "Η Μπιμπι-Μπο και ο μαγικος καθρεφτης".Πρεπει λοιπον να γνωριζει απ'εξω ολους τους διαλογους...
Το εχω κανει προβα ηδη !!! Δινω στο ρολο του Τζον-τζον μια πρωτογνωρη σαιξπηρικη μαγεια

ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΘ

Reaction score
51
.......
3)Ο ενδιαφερομενος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να φερει μουσι.....
χα χα χα...

μήπως θα πρέπει να γραφτεί και στις προϋπουθέσεις του Διαχειριστή, ότι...
"ο ενδιαφερόμενος πρέπει να φοράει γυαλιά???":happy_9:

Reaction score
1
Τελικά ο Καφάτος δεν είναι θείος, Μεγάλος Αδελφός είναι.

Αλλιώς δεν εξηγείται πως βρήκε τη φωτογραφία μου που χρησιμοποίησε για να βάλει τα κριτήρια.....:lol::lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.852
Τελικά ο Καφάτος δεν είναι θείος, Μεγάλος Αδελφός είναι.

Αλλιώς δεν εξηγείται πως βρήκε τη φωτογραφία μου που χρησιμοποίησε για να βάλει τα κριτήρια.....:lol::lol:
Έχεις μείνει πίσω.
Άλλοι για να πάρουν τη θέση έχουν προσφέρει μέχρι και την γυναίκα τους... :happy_9:

Reaction score
4
Καλα τα λετε ολοι σας αλλα απο μιθο τι παιζει?
Προσφατα γνωστος μουσατος συντονιστης της ΔΟΘ προεβην εις την αγορα ακριβου Γερμανικου οχηματος VW Golf ΤSI

Μαλλον θα ειναι καλα τα λεφτα. :crazy_3:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Προυποθεσεις για να γινει κανεις Συντονιστης στο AVSite

και σε αλλους προσφεραν γυναικες για να δεχτουν τη θεσουλα!

Reaction score
0
:cool_11:

Tα δακρυα δεν ειναι απο το dll.
Απο τον καπνο ειναι Αιμα μου. "happy_1"
Αναψε τσιγαρο ο...ΑΚΑΠΝΟΣ και το ντουμανιασε . :cool_11:
Σκεψου και να καπνιζε κιολας .:crazy_3:

Αυριο οι :
Andrew
Sambalis
GTX
xfader
N.Kanellopoulos
Βαγγέλης Λάμπρου
Δημήτρης Τσάλλας

να περασουν απο τον Ανδρεα Κ. για την απολυση τους βαση του αρθρου 3.
Εκτος αν παρουσιαστουν ....ξυρισμενοι ."happy_1"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυριο οι :
Andrew
Sambalis
GTX
xfader
N.Kanellopoulos
Βαγγέλης Λάμπρου
Δημήτρης Τσάλλας

να περασουν απο τον Ανδρεα Κ. για την απολυση τους βαση του αρθρου 3.
Εκτος αν παρουσιαστουν ....ξυρισμενοι ."happy_1"
Ξεχασες την Γιωτα...

Reaction score
173
Απάντηση: Προυποθεσεις για να γινει κανεις Συντονιστης στο AVSite

Παει τον ισοπεδωσατε τον ασεπ :cool_11:

VG

Reaction score
0
Καλα τα λετε ολοι σας αλλα απο μιθο τι παιζει?
Προσφατα γνωστος μουσατος συντονιστης της ΔΟΘ προεβην εις την αγορα ακριβου Γερμανικου οχηματος VW Golf ΤSI

Μαλλον θα ειναι καλα τα λεφτα. :crazy_3:
Λοιπον κοιτα πως εχει,αγοραζεις σε προνομιακη τιμη 30 προτζέκτορες απο τον Καφάτο με αναλυση 640Χ480,στην συνεχεια τους πουλας και οτι βγαλεις.
Μετα πας και παιρνεις 100 κομματια με αναλυση 720p,και αν τα καταφερεις και με αυτους πας και αγοραζεις (υποχρεωτικα απο τον Ανδρεα παντα) 1.000 κομματια HD.Αν πουλησεις και αυτα γινεσαι συντονιστης και με την τσεπη σου ήδη γεμάτη.Μετα μπορεις να μυησεις και εσυ καποιον πουλωντας του usb sticks των 64MB

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.440
Members
38.454
Νεότερο μέλος
Xatzisjim