Προ(ΚΡΙΜΑ)τικός

Reaction score
429
Περίμενα με όρεξη να δω μπαλίτσα χθες βράδυ και το αποτέλεσμα ήταν για μια ακόμη φορά να κοντέψει να με πάρει ο ύπνος.
Τώρα θα μου πείτε μην είσαι αυστηρός, πρώτο παιχνίδι ήταν κλπ.
Δεν είχα την απαίτηση να δω φοβερή μπάλα και ήξερα ότι μετά το 65΄το παιχνίδι θα ήταν σούπα.
Αλλά σε όλο τον αγώνα να μην δω ούτε ένα καλό στοιχείο; Κάτι βρε παιδί μου, μία σωστή πάσα, ένα σουτ, ένα σύστημα !!!
Αδιάβαστος ο Μαλεζάνι είχε χάσει τον μπούσουλα, αλλιώς δεν θα επέμενε με τον Βύντρα να συνεχίζει να μαρκάρει τον "δεν θυμάμαι το όνομα του, πολωνό παίκτη", όπου δεν κατάφερε να τον σταματήσει ούτε μία φορά.
Η επιμονή του στον Βόουτερ Θανάση Βέγγο (καλά τόσο κακό του έκανε τελικά ο Σανμαρτεάν;) είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να παίζει με 10 παίκτες.
Δυστυχώς δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα καλό από τον χθεσινό αγώνα και περιμένω σε ένα θαύμα ολοκληρωτικής αλλαγής της εμφάνισης του ΠΑΟ (καλά 2 1/2 μήνες προπόνηση δεν έκαναν; Τι σκατά συστήματα δοκίμαζαν;), γιατί δεν μπορώ να τίποτα να φανταστώ ότι από τον Σεπτέμβρη θα ασχολούμαι με το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Reaction score
1
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Πραγματικά τέτοιο χάλι είχα χρόνια να δω.
Μία ομάδα κομμένη στα...4,χωρίς να μπορεί ν άλλάξει πάνω από 3 μπαλιές,η άμυνα να μπάζει τόσο από αριστερά όσο και από δεξιά,το κέντρο απλά ανύπαρκτο η δε επίθεση να αναγκάζεται να γυρνάει ακόμα και στη μικρή περιοχή του Γκαλίνοβιτς για να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Κρίμα...

Reaction score
2
Σωκράτη, πες και για τον ΟΣΦΠ, γιατί και εκεί τα ίδια χάλια βλέπω! Πάντως, πιστεύω ότι θα περάσουμε, γιατί αλλιώς θα φύγουν νύχτα πολλοί!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα χθες ήταν ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη...

Αν είδατε πάντα οι Πολωνοί ήταν πρώτοι στην μπάλα και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναικού. Επίσης κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Μπίσκαν έπεφταν 2 πάνω του. Πολύ καλά διαβασμένη ομάδα η Πολωνική. Αντίθετα φαίνεται ότι το σύστημα με τον Βύντρα κεντρικό μπακ δεν πιάνει για την ώρα τουλάχιστον...

Ο Παναθηναικός επίσης είχε κλασικές ευκαιρίες ενώ οι Πολωνοί έκαναν τα 3 γκολ και άντε άλλη 1 ακόμα... Νομίζω ότι θα προκριθούμε και η ομάδα όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερη...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON