Πρωτοτυποτατο θεμα,θελω λοιπον να παρω καμερα

Μηνύματα
1
Reaction score
0
κι εγω.Ασχολουμαι ερασιτεχνικα ,ερασιτεχνικοτατα μεν με κινηματογραφο ,ασχολουμαι ομως.Οποτε τη θελω για κατι παραπανω απο γαμους και βαφτισια.Βασικα θελω να γραφει σε σκληρο σιγουρα και να ειναι HD.Απο κει και περα να εχει χειροκινητο focus και λοιπα,αλλα ακομα και αρκετα φτηνες εχω δει οτι εχουν οποτε δεν νομιζω να ναι εκει το προβλημα.το προβλημα ειναι τα λεφτα.Τα οποια δεν εχω.Οποτε θα εκτιμουσα προτασεις για καμερες που πληρουν τις παραπανω προδιαγραφες,δεν ειναι τρομερα μουφα σε καποιο αλλο επιπεδο που ισως μου διαφευγει αυτη τη στιγμη .Και δεν κανουν πανω απο 500.Για την ακριβεια και αρκετα κατω απο 500 δεν θα με χαλουσε καθολου μα καθολου διοτι δεν εχω ιδεα που θα βρω 500 ,απλα ξερω οτι ειναι δυσκολο.Βασικα οτι καλυτερο εχετε να προτεινεται σε σχεση ποιοτητας-τιμης κι απο δικες σας εμπειριες κλπ..
ps Ως πριν κανα χρονο ειχα μια jvc everio απ το 2006 η οποια μου αφησε χρονους και δεν προκειται να λυσει τα προβληματα της με τεχνικη υποστηριξη οποτε ειμαι χωρις καμερα
Ευχαριστω!:102:
 

Μηνύματα
901
Reaction score
54
Απάντηση: Πρωτοτυποτατο θεμα,θελω λοιπον να παρω καμερα

Ξέρεις κάτι βρε φιλαράκι; Ο Όρσον Γουέλς γύρισε στα 26 του το "Πολίτης Κέιν" και σήμερα θεωρείται από πολλούς, ως η καλύτερη ταινία όλων των εποχών. Αν την δεις, είναι ασπρόμαυρη, με τετράγωνο κάδρο.
Αν έχεις όρεξη, κέφι, μεράκι, ίσως και ταλέντο, είναι κρίμα να εγκλωβίζεσαι στο θέμα της κάμερας και των δυνατοτήτων της , γιατί και όταν θα πάρεις , θα σκέφτεσαι μια καλύτερη με περισσότερες δυνατότητες.
Βρες μια κάμερα, που να μπορείς να αγοράσεις και ας μην είναι η τέλεια κάμερα και προχώρα. Το μέλλον μπορεί να σου φέρει τέλειες κάμερες, τον χαμένο χρόνο δεν θα στον φέρει ποτέ πίσω.
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.687
Μηνύματα
2.869.948
Members
37.945
Νεότερο μέλος
konstantinos2k
Top