Πρόβλημα ήχου και εικόνας από pc σε ενισχυτή.

Reaction score
122
Πως το αναγνώρισε αν είναι προβληματικό το HDMI?
Ελα μου ντε??? Οταν πηγα στην ενοτητα συσκευες στα win10 εμφανιζε το μονιτορ. Επισης αναγνωριζει τον ενισχυτη σαν συσκευη ηχου, στις ρυθμισεις ηχου, στην δοκιμη ηχου ανεβοκατεβαινει το gain? αλλα ηχος δεν ακουγεται.

ika

News
Reaction score
16.494
έχεις ορίσει στο CONTROL PANEL/SOUND σαν έξοδο ήχου το HDMI ή τον AVR?

Reaction score
122
έχεις ορίσει στο CONTROL PANEL/SOUND σαν έξοδο ήχου το HDMI ή τον AVR?
Ναι, τοσα χρονια δεν ειχα θεμα, ξαφνικα εγινε οταν σε μια εναλλαγη για θεαση ταινιας οπως περιγραφω στο αρχικο μου post.

ika

News
Reaction score
16.494
Ναι, τοσα χρονια δεν ειχα θεμα, ξαφνικα εγινε οταν σε μια εναλλαγη για θεαση ταινιας οπως περιγραφω στο αρχικο μου post.
Λέω μήπως άλλαξαν οι ρυθμίσεις αυτόματα, το τσέκαρες?

Reaction score
122
Λέω μήπως άλλαξαν οι ρυθμίσεις αυτόματα, το τσέκαρες?
Οχι εχω κανει απειρες δοκιμες. Για αυτο δανειστηκα και το μονιτορ να το τσεκαρω. Αν δουλευε το μονιτορ, θα εψαχνα τον ενισχυτη μηπως ειχε "σκαλωσει" κατι.

Last edited by a moderator:

ika

News
Reaction score
16.494
Δεν παίρνεις με 10€ μιά PCI-E κάρτα οθόνης από την ΧΕ να δεις αν λύνεται το προβλημα έτσι?
Ή να δανειστείς από κάπου?

Last edited:

Reaction score
122
Δεν παίρνεις με 10€ μιά PCI-E κάρτα οθόνης από την ΧΕ να δεις αν λύνεται το προβλημα έτσι?
Ή να δανειστείς από κάπου?
Θα παρω καρτα γραφικων, οχι καποια ακριβη, απλα μια καρτα για θεαση ταινιων. Παιχνιδια δεν παιζω, ο υπολογιστης ειναι παλιος, θα κοιταξω και στα μεταχειρισμενα αν και αυτο ειναι λιγο λαχειο.

Reaction score
2
Καλησπερα στο forum
Εχω ενα pc (desktop) το οποιο συνδεεται με πολυκαναλο ενισχυτη (Yamaha RX2050) για αναπαραγωγη μουσικης και ταινιων. Οταν ηθελα να παρακολουθησω τανια στη τηλεοραση ακολουσα την εξης διαδικασια. Ανοιγμα ενισχυτη, μετα τηλεοραση και στο pc (Win 10-καρτα γραφικων intel HD 4600) πηγαινα προβολη, μονο στην δευτερη οθονη και ολα καλα. Ενα βραδυ απο την βιασυνη μου ανοιξα τον ενισχυτη, την τηλεοραση η οποια δεν ειχε προλαβει να ανοιξει πληρως, εκανα την εναλλαγη και απο τοτε δεν εχω εικονα στην τηλεοραση και ηχο στον ενισχυτη. Εχω προσπαθησει να βρω τι συμβαινει αλλα ματαια. Επισης δεν εχω καθολου εικονα μολις ανοιγω τον ενισχυτη γιατι μου κλεινει την οθονη του pc. Εδω να σημειωσω οτι δεν υπαρχει καποια βλαβη απο πλευρας ενισχυτη ή τηλεορασης γιατι εχει τσεκαριστει με ενα laptop. Επισης το καλωδιο hdmi του pc λειτουργει και αυτο.
Μηπως γνωριζει κανεις τι εχει συμβει και πως θα το διορθωσω? Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
Καλησπέρα. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers της κάρτας γραφικών του υπολογιστή.

Reaction score
122
Καλησπέρα. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers της κάρτας γραφικών του υπολογιστή.
Καλησπερα, δεν εχω καρτα γραφικων, χρησιμοποιω το hdmi της μητρικης καρτας. Αν διαβασεις απο την αρχη το thread, εχω κανει σχεδον τα παντα (οσα τουλαχιστον γνωριζω) χωρις κανενα αποτελεσμα.

Reaction score
2
Καλημέρα. Στο Bios της μητρικής είναι ενεργοποιημένο το HDMI out ? Επίσης ένα update του Bios σε νέα ver. βοηθάει. (αν είναι κάποια ver. πίσω)

Reaction score
122
Καλημέρα. Στο Bios της μητρικής είναι ενεργοποιημένο το HDMI out ? Επίσης ένα update του Bios σε νέα ver. βοηθάει. (αν είναι κάποια ver. πίσω)
Καλησπερα, το bios ειναι update. Εψαξα στο bios της μητρικης αλλα δε βρηκα πουθενα HDMI out. Η μητρικη μου ειναι Asus H81M-Plus, γνωριζεις αν εχει τετοια επιλογη?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab