Πρόβλημα αγοραπωλησίας

Status
Not open for further replies.
Reaction score
31
Ελπίζω να ανοίγω το θέμα στην σωστή κατηγορία αλλά πρέπει να πω ένα συμβάν που έγινε με τον κύριο αυτόν (joeypearl).
Και το κάνω εγώ γιατι έβαλα την αγγελία εκ μέρους φίλου που έψαχνε ένα sub tannoy μου έστειλε μνμ ο πιο πάνω κύριος και μου είπε ότι είχε ένα για πωλήσει και αφού συμφωνήσαμε στην τιμή του έδωσα το τηλ του άμεσα ενδιαφερόμενου να κανονίσουν την συναλλαγή
Μίλησαν και είπαν ότι κλείνει η τιμή 300€ σην 10 τα μεταφορικά και ότι το sub ναι μεν έχει κάποια μικρά σημάδια αλλά τα οποία δεν ειναι εμφανή παρά πολύ και πρέπει να πας κοντα να τα δεις !!!!!!
Ο φίλος λοιπόν στις 5/2/2016 έκανε την κατάθεση 310€ και προσπάθησε να μιλήσει με τον κύριο αλλά δεν τα κατάφερε κάποια στιγμή τον πέρνει τηλ και του λέει ότι οκ είχε ξεχάσει το τηλ ανθρώπινο είπε ξανά λένε για τα σημάδια ότι μην χάλια και του απαντάει όχι ότι σου είπα
Έφτασε λοιπόν σήμερα να παραλάβει το sub μετά απο δεκαπέντε μέρες γιατι την μια δεν πρόλαβε να πάει την άλλη τα μπλόκα των αγροτών την άλλη θα στο φέρει ένας φίλος μου κάποια στιγμή θα στο φέρει μια μεταφορική όπως και έγινε πήγε να το πάρει και του λένε κοστίζει 6€ γιατι του είπαν απο την μεταφορική ότι ο αποστολέας είπε θα πληρώσει ο παραλήπτης και απο το πρωί προσπαθεί να μιλήσει μαζί του και ειναι άφαντος ο πιο πάνω κύριος

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
Το βασικό πρόβλημα ποιο είναι; Τα 6€ της αποστολής ή τα σημάδια;

Υ.Γ. Όσον αφορά την εμφάνιση των προϊόντων, μία απαίτηση για φωτογραφίες μέσω κινητού πριν την αγορά λύνει κάθε παρεξήγηση. Γιατί ο καθένας έχει άλλη αντίληψη περί καλής κατάστασης.

Timaras

Reaction score
2.153
Δηλαδή ο φίλος σου έβαλε 310€ στον λογαριασμό ενός εντελώς άγνωστου σ'αυτόν τύπο,για να του στείλει ένα ηχείο που δεν είχε δει ποτέ!:errwhat:
[DOUBLEPOST=1455806035][/DOUBLEPOST]
...
Υ.Γ. Όσον αφορά την εμφάνιση των προϊόντων, μία απαίτηση για φωτογραφίες μέσω κινητού πριν την αγορά λύνει κάθε παρεξήγηση. Γιατί ο καθένας έχει άλλη αντίληψη περί καλής κατάστασης.
+1
Ειδικά αυτό το τελευταίο παίζει μεγάλο ρόλο σε μια αγοραπωλησία!

Last edited:

Reaction score
638
Ελπίζω να ανοίγω το θέμα στην σωστή κατηγορία αλλά πρέπει να πω ένα συμβάν που έγινε με τον κύριο αυτόν
Και το κάνω εγώ γιατι έβαλα την αγγελία εκ μέρους φίλου που έψαχνε ένα sub tannoy μου έστειλε μνμ ο πιο πάνω απατεώνας και μου είπε ότι είχε ένα για πωλήσει και αφού συμφωνήσαμε στην τιμή του έδωσα το τηλ του άμεσα ενδιαφερόμενου να κανονίσουν την συναλλαγή
Μίλησαν και είπαν ότι κλείνει η τιμή 300€ σην 10 τα μεταφορικά και ότι το sub ναι μεν έχει κάποια μικρά σημάδια αλλά τα οποία δεν ειναι εμφανή παρά πολύ και πρέπει να πας κοντα να τα δεις !!!!!!
Ο φίλος λοιπόν στις 5/2/2016 έκανε την κατάθεση 310€ και προσπάθησε να μιλήσει με τον κύριο αλλά δεν τα κατάφερε κάποια στιγμή τον πέρνει τηλ και του λέει ότι οκ είχε ξεχάσει το τηλ ανθρώπινο είπε ξανά λένε για τα σημάδια ότι μην χάλια και του απαντάει όχι ότι σου είπα
Έφτασε λοιπόν σήμερα να παραλάβει το sub μετά απο δεκαπέντε μέρες γιατι την μια δεν πρόλαβε να πάει την άλλη τα μπλόκα των αγροτών την άλλη θα στο φέρει ένας φίλος μου κάποια στιγμή θα στο φέρει μια μεταφορική όπως και έγινε πήγε να το πάρει και του λένε κοστίζει 6€ γιατι του είπαν απο την μεταφορική ότι ο αποστολέας είπε θα πληρώσει ο παραλήπτης και απο το πρωί προσπαθεί να μιλήσει μαζί του και ειναι άφαντος ο πιο πάνω κύριος
Δηλαδη επειδη καθυστερησε να του το στειλει και επειδη πληρωσε παραπανω 6 Ευρω τον αποκαλεις απατεωνα δημοσια ....
Απο περιεργεια ειχαν κανονισει να το στειλει με courier ?
Μηπως τα μεταφορικα ηταν 16 Ευρω ?
Μηπως βιαστηκες να ανοιξεις το θεμα ? μηπως να μιλαγες με τον ανθρωπο πρωτα ?

Reaction score
31
καλη την πιστη ομως καποιοι ανθρωποι πιστευουν τα λεγομενα των αλλων
λαθος λαθος αλλα οταν ο μεν αγοραστης εχει το σκεπτικο οτι εγω δεν εχω κοροιδεψει κανεναν αρα πιστευω οτι δεν θα με κοροιδεψει και ο αλλος επραξε ετσι
δεν ειναι το θεμα τα 6 ευρω αλλα πιστευω η κοροιδια
το αν ειναι αγνωστος καποιος οταν ειμαστε ολοι σε ενα forum νομιζω οτι ειναι λαθος

Reaction score
25
παλι καλα που σου εστειλε το sub. Υπάρχουν πολλες περιπτώσεις που μετά από κατάθεση δε σου στελνει τιποτα. Δεδομενου ότι χρειάζεται υστερα 100 ευρω για να υποβαλλεις μηνυση, πολλοι το αφηνουν.
Θα συνέστηνα σε ολους αποδειξη ότι υπάρχει το προιον μεσω προσφατων φωτογραφιων ή skype, απαιτηση σταθερου τηλεφωνου, (το κινητο μπορει να ανηκει σε πακιστανo), προσφατο λογαριασμο που να φαινεται η διευθυνση του (διοτι πολλοι λενε ότι είναι από επαρχια και είναι από αθηνα ή αλλου)

Reaction score
31
εγω δεν εχω καμια δουλεια να μιλησω γιατι δεν εκανα εγω την αγορα
ο φιλος που την εκανε τον περνει απο το πρωι που παρελαβε το sub και δεν τον βρισκει και μου ζητησε να το κανω θεμα οσο για το θεμα της μεταφορικης αν ειναι 16 η 6 ας του ελεγε αφου μιλησαν αρκετες φορες στο τηλ οτι ξερεις κυριε μ@λ@κ@ ειναι 16 τα ευρω και οχι δεκα οπως σου ειχα πει στην αρχη

Timaras

Reaction score
2.153
καλη την πιστη ομως καποιοι ανθρωποι πιστευουν τα λεγομενα των αλλων
λαθος λαθος αλλα οταν ο μεν αγοραστης εχει το σκεπτικο οτι εγω δεν εχω κοροιδεψει κανεναν αρα πιστευω οτι δεν θα με κοροιδεψει και ο αλλος...
Λάθος προσσέγγηση.
...
το αν ειναι αγνωστος καποιος οταν ειμαστε ολοι σε ενα forum νομιζω οτι ειναι λαθος
Σύμφωνα με τη δραστηριότητα του καθένα σ'ένα forum άλλος είναι περισσότερο και άλλος λιγότερο άγνωστος!

Reaction score
27.141
ΝΑ ΠΑΕΙ Ν ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ

ΠΑΡΕΛΑΒΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.....

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
απαιτηση σταθερου τηλεφωνου, (το κινητο μπορει να ανηκει σε πακιστανo),
σοβαρά?
ενώ αν ανήκει σε Ελληνα κ δεν παραλάβω είμαστε εντάξει?

όπως κ να έχει η συνέχιση αυτού του νήματος δεν έχει κανένα νόημα αν δεν απαντήσει κ ο πωλητής.

Reaction score
31
μολις με πηρε τηλ ο φιλος κωστας που παρελαβε το sub
μιλησε με τον joeypearl αφου δοθηκαν οι απαρετητες εξηγησεις μεταξυ τους
μου ζητησε να ζητησω συγνωμη εκ μερους του και απο τον joeypaerl αλλα και απο το forum και το sub θα σταλει πισω για να ερθει αλλο
το θεμα μπορει να κλεισει ευχαριστω πολυ!!!!!! και παλι συγνωμη για την αναστατωση

Status
Not open for further replies.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519