- Reaction score
- 4
Λοιπον γιατι κοντευω να τρελαθω!!!
Εχω αγορασει ενα Dac το Zhaolu D3.
http://www.audio-magus.com/product_p/da3.d.htm
Ολα μια χαρα και ακουω μουσικη εδω και λιγες μερες συνδεδεμενο με οπτικη απο ps3 που καταληγει με interconnect στον truepath και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σημερα αποφασισα να το συνδεσω με το pc και με την M-Audio 24/96 μεσω coaxial.
Αμ δε !!!!
Για να μην σας κουραζω δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ απο δυο τρεις φορες και αποφασισα να κανω το πιο χαζο αλλα δεν ειχε μεινει και τιποτα αλλο να δοκιμασω.
Αλλαξα ενισχυτη και παιζει!!!
ΔΗΛΑΔΗ....
pch-110 -> οπτικη στο Dac-> truepath = Παιζει
ps3 -> οπτικη στο Dac-> truepath = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> sansui = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> yamaha = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> truepath = Δεν Παιζει
Εχω αλλαξει 40 φορες καλωδια βαλε βγαλε , εχω αλλαξει drivers , εχω αλλαξει μπριζες μεχρι και με μπαλαντεζα απο αλλη εχω δοκιμασει , εχω χιλιοτσεκαρει συνδεσεις κτλπ. Στο τελος αλλαξα ενισχυτη και παιζει :111: Με την ιδια ακριβως συνδεσμολογια dac και truepath δεν παιζουν απο Coaxial ενω με ολους τους αλλους ενισχυτες παιζει κατευθειαν.
Και το καλυτερο απο ολα ειναι οταν βγαζω το ενα rca και το ακουμπαω με το δαχτυλο μου ακουγεται ηχος απο τα ηχεια :411:
Τα εχω παιξει!!!
Ξερει κανεις τιποτα ή να φερω παπά ?
Εχω αγορασει ενα Dac το Zhaolu D3.
http://www.audio-magus.com/product_p/da3.d.htm
Ολα μια χαρα και ακουω μουσικη εδω και λιγες μερες συνδεδεμενο με οπτικη απο ps3 που καταληγει με interconnect στον truepath και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σημερα αποφασισα να το συνδεσω με το pc και με την M-Audio 24/96 μεσω coaxial.
Αμ δε !!!!
Για να μην σας κουραζω δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ απο δυο τρεις φορες και αποφασισα να κανω το πιο χαζο αλλα δεν ειχε μεινει και τιποτα αλλο να δοκιμασω.
Αλλαξα ενισχυτη και παιζει!!!
ΔΗΛΑΔΗ....
pch-110 -> οπτικη στο Dac-> truepath = Παιζει
ps3 -> οπτικη στο Dac-> truepath = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> sansui = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> yamaha = Παιζει
pc -> coaxial στο Dac -> truepath = Δεν Παιζει
Εχω αλλαξει 40 φορες καλωδια βαλε βγαλε , εχω αλλαξει drivers , εχω αλλαξει μπριζες μεχρι και με μπαλαντεζα απο αλλη εχω δοκιμασει , εχω χιλιοτσεκαρει συνδεσεις κτλπ. Στο τελος αλλαξα ενισχυτη και παιζει :111: Με την ιδια ακριβως συνδεσμολογια dac και truepath δεν παιζουν απο Coaxial ενω με ολους τους αλλους ενισχυτες παιζει κατευθειαν.
Και το καλυτερο απο ολα ειναι οταν βγαζω το ενα rca και το ακουμπαω με το δαχτυλο μου ακουγεται ηχος απο τα ηχεια :411:
Τα εχω παιξει!!!
Ξερει κανεις τιποτα ή να φερω παπά ?