Πρόβλημα εξόδου hdmi σε πολυκάναλο Anthem

Reaction score
851
Παίδες, έχω έναν MRX 500 , ο οποιος σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα στην έξοδο hdmi, αφού δεν δίνει πλέον σημα εικόνας στον προβολέα...

Ψάχνω στο νετ για την αντιπροσωπεία (ήταν η absolute audio στην Ηλιούπολη) αλλά μάλλον έχει κλείσει, ούτε ιστοσελίδα ούτε τίποτε...

Βέβαια, οι ενισχυτές φαίνεται να διατίθενται από αρκετά καταστήματα, πχ. τον Κοσμά ...

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ?

Επιπλέον, μήπως υπάρχει κάποιος universal τεχνικός για hdmi switches πολυκαναλων ενισχυτών ?

Ευχαριστώ !

Reaction score
5.177
Η αντιπροσωπεία είναι κάπου στο Κολωνάκι
Μου διαφεύγει το όνομα
Έχει και την audioquest επίσης

Reaction score
6.559
Εαν δεις οτι ειναι μεγαλο το κοστος ,μπορεις να βολευτεις με την oπτικη στο θεμα του ηχου και να στειλεις κατευθειαν την hdmi στον προτζεκτορα , απλα θα σου περναει τα απλα dts και dd αυτο μπορεις φυσικα να το κανεις και αμεσα μεχρι να βρεις ακρη...

Reaction score
851
Πράγματι, αυτό είναι μια λύση που έχω σκεφτεί... Θα χρειαστώ ένα εξωτερικό hdmi switcher, βέβαια, καθώς έχω τρεις hdmi πηγές...

Reaction score
851
Ρε παιδιά, είναι τρελλο... Επειδή γράφω απέξω, κοουταρω για να μην τα ξαναγράφω αυτά που έγραψα στο Avs:

It is really crazy.

I sent -with the same 5 meter HDMI cable- a signal from the output of Anthem to a Samsung 28 inch screen without any problem. Everything is ok when the receiver is connected to this screen.

When instead of the screen I connect the cable to the projector nothing comes out...

When instead of the amp, I put out signal from my sat receiver, or my Zidoo player, or my Panasonic bd player (all others being the same, cabling, etc. ), the picture is normally goes to the projector .

The only case of not having picture is when I connect the amp ' s hdmi output to the projector. It used to be ok, however, over the last 10 days the system failed. The parts are ok, when tested individually, but as a system, they fail .
I wonder if --let's say- a projector needs a signal of a certain voltage to operate, while a 28 inch screen needs something less. That would be the only explanation.

Δεν είναι παλαβό να έχω εικόνα σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από όταν συνδέεται ο ενισχυτής με τον προβολέα ? Και ενώ, όταν αρχικα τους έστησα μαζί, για ένα μήνα όλα πηγαιναν μια χαρά ???

Reaction score
5.177
Πόσες εξόδους έχει ;
Εάν έχει 2 δοκίμασες την άλλη ;
Επίσης εάν έχει 2 απενεργοποίησε την δεύτερη για δοκιμή

Reaction score
851
Πόσες εξόδους έχει ;
Εάν έχει 2 δοκίμασες την άλλη ;
Επίσης εάν έχει 2 απενεργοποίησε την δεύτερη για δοκιμή

Ευχαριστώ για την πρόταση ! Έχει μονο μια έξοδο... 4 εισόδους και 1 έξοδο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.206
Members
38.430
Νεότερο μέλος
mitsosblkadder