Πρόβλημα με αγορά από κατάστημα εξωτερικου.

Reaction score
51
καλησπερα.
Εχω μπλεξει με καποια αγορα και δεν ξερω πραγματικα τι να κανω. Tα χω παρει στο κρανιο και δεν ξερω τι γινεται, γιατι κατι εδω βρωμαει.
Ακουστε.

παρηγειλα απο το Overkill ηλεκτρονικο καταστημα στο Βερολινο καποια παπουτσια μεσω ιντερνετ.
https://www.overkillshop.com/en/

Πληρωθηκανε με paypal.Ηταν σε καλη τιμη προσφορα, και τα πηρα για δωρο.
παρελαβα στις 27.11 .18 με DHL.

επειδη ομως ηταν μεγαλα, , την ιδια μερα τα εστειλα πισω, με ταχυδρομειο και συστημενο δεμα.
Ειχα βεβαια επικοινωνησει νωριτερα μαζι τους τηλεφωνικα, και email, και μου ειπανε στειλτα οπως εσυ θελεις.
Μολις θα παραλαμβανανε, θα μου στελνανε αμεσως την αντικατασταση τους με μικροτερο νουμερο.

δειτε ομως παρακατω.
Συμφωνα με αυτο

και με αυτο

εχουν παραλαβει το δεμα απο τις 6.12..18 !!

Τους εχω παρει τηλεφωνα 4-5 φορες, μιλαω μεκαποιον συγκεκριμενα που ειναι στο online καταστημα, μια μου λεει ειναι στο τελωνειο, μια πως τους τα εστειλα σαν φακελο και οχι σαν δεμα, ο,τι να ναι.
Τους λεω πως βρε τα εχετε παραλαβει απο μερες.

Μου ζηταει να του πω καποιο ονομα που τα παρελαβε.
Επικοινωνησα με το κεντρικο ταχυδρομειο ΕΛΤΑ Αθηνα, μου ειπανε πως το δεμα εχει παραδοθει στανταρ, και εχει υπογραψει παραληπτης σαν Overkill απλα.
Eπισης μου ειπανε να ζητησω εγγραφως ελεγχο κλπ για το δεμα και στοιχεια παραδοσης απο το τοπικο καταστημα της περιοχης μου.
Με λιγα λογια, το συστημενο δεμα εχει μεν παραδοθει, αλλα αυτοι λενε πως δεν παραλαβανε τιποτε.

Τι μπορω να κανω τωρα? Με το paypal τι γινεται?
παρακαλω τη βοηθεια σας. Ευχαριστω.

η τελευταια μου επικοινωνια ηταν σημερα το απογευμα.Τους πηρα ξανα τηλεφωνο,μου ειπανε θα το κοιταξουνε, και σε 5' μου στειλανε μειλ το παρακατω .

Hello
the shipment is in the final delivery stage. It has not arrived here yet.
The shipment has been franked as a letter and not as a package, so
delivery may still take some time.
As soon as it is here we will release the exchange.
Greeting

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος