Πρόβλημα με ακουστικα Cooler master (in ear)

Reaction score
61
Χαιρετώ τους φίλους !! Εχω αυτά τα ακουστικα ...http://www.kotsovolos.gr/site/gamin...03-coolermaster-masterpulse-in-ear-με-bass-fx
Και με την χρηση κάπου πιάστηκε το καλώδιο και σταδιακά έχασε την σωστή ηχητική του με το jack
Δοκίμασα στα Κ.Πατησια,να βρω την λύση,αλλά δεν τα κατάφερα,διότι το καλώδιο ειναι πλακέ.
Εάν γνωρίζεις κάποιος,ένα service που μπορεί να μου αλλάξει το jack μου γραφει.
Ειναι κρίμα να πάνε χαμένα...
Ευχαριστω !!

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο για να χρεαστείς κάποιον ηλεκτρονικό με κλίση στο audio.

Μπορείς να δεις εδώ τη διαδικασία. Προσοχή χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ένα 4 pole jack σωστού μήκους για να λειτουργήσει το μικρόφωνο.

Αναφέρω τα παραπάνω για να έχεις μία γενική εικόνα για το τι απαιτείται.

Είχε συμβεί σε φίλο τις προάλλες, τα πήγε στον πρώτο συνοικιακό ηλεκτρονικό (στην Αγίου Μελετίου ήταν, δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμη) που βρήκε και του το έφτιαξε ζητώντας 7 ευρώ. YMMV φυσικά αλλά αν ρωτήσεις μερικούς ηλεκτρονικούς από XO δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που θέλεις.

Reaction score
61
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο για να χρεαστείς κάποιον ηλεκτρονικό με κλίση στο audio.

Μπορείς να δεις εδώ τη διαδικασία. Προσοχή χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ένα 4 pole jack σωστού μήκους για να λειτουργήσει το μικρόφωνο.

Αναφέρω τα παραπάνω για να έχεις μία γενική εικόνα για το τι απαιτείται.

Είχε συμβεί σε φίλο τις προάλλες, τα πήγε στον πρώτο συνοικιακό ηλεκτρονικό (στην Αγίου Μελετίου ήταν, δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμη) που βρήκε και του το έφτιαξε ζητώντας 7 ευρώ. YMMV φυσικά αλλά αν ρωτήσεις μερικούς ηλεκτρονικούς από XO δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που θέλεις.
Ευχαριστω πολύ φιλε μου,μήπως γνωρίζεις που το έφτιαξε ο φίλος σου,για κάποιο λόγο,όπου ρωτησα και τους είπα ότι ειναι πλακέ το καλώδιο,δεν με εξυπηρέτησαν.

Reaction score
61
Ευχαριστω πολύ φιλε μου,μήπως γνωρίζεις που το έφτιαξε ο φίλος σου,για κάποιο λόγο,όπου ρωτησα και τους είπα ότι ειναι πλακέ το καλώδιο,δεν με εξυπηρέτησαν.
Νομίζω βρήκα την άκρη ....ειναι Αγ,.Μελετιου 86-88 ,το ύψος,λίγο πάνω απο την Αχαρνων,για όποιον εχει παρόμοιο ζητημα..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494