Πρόβλημα με εγκατάσταση ηχείων σε colt cz3

Μηνύματα
59
Reaction score
7
Καλησπέρα στην παρέα
Έκανα εγκατάσταση ένα ζευγάρι διαιρούμενα HERTZ DIECI 130.3 και ο αρχικός ενθουσιασμός κάλυψε ένα προβληματάκι.

Το δεξί midrange δεν παίζει χαμηλές συχνότητες , παίζει μόνο υψηλές και αυτές σε χαμηλή ένταση.

Έλεγξα το crossover και όντως το καλώδιο για τις χαμηλές πάει κάτω στην πόρτα στο woofer.

Επίσης όταν τα σύνδεσα έκοψα το καλώδιο που πήγαινε προς τα εργοστασιακά τουίτερ και σύνδεσα το καλώδιο που πήγαινε στο εργοστασιακό midrange στο crossover.

Στην πλευρά του οδηγού κανένα πρόβλημα. Στην πλευρά του συνοδηγού είναι το πρόβλημα.

Καμιά βοήθεια βρε παιδιά
 

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.284
Reaction score
853
Δεν κατάλαβα.
Το δεξί μεγάφωνο είναι σωστά συνδεδεμένο πλέον? και δεν παίζει χαμηλές? μήπως δεν κάλυψες ακριβώς την τρύπα της λαμαρίνας με το μεγάφωνο? Ρωτώ διότι το συγκεκριμένο αμάξι φοράει 6,5 ιντσών με μικρό βάθος.
 

Μηνύματα
59
Reaction score
7
Τελικά ένα καλώδιο ήταν το πρόβλημα. Αφού έβγαλα το αριστερό και το έβαλα δεξιά πάλι δεν έπαιζε καλά. Άρα το πρόβλημα ήταν κάτι πιο πίσω από το ηχείο, ένα κακά συνδεδεμένο καλώδιο.
Όντως φοράει 6,5άρια με πολύ μικρό βάθος. Έκοψα τα 13άρια μαζί με τον αντάπτορα και βίδωσα πάνω τα 13άρια . Ο αντάπτορας έπαιξε ρόλο αποστάτη οπότε όλα καλά. Δυστυχώς δεν είχα καταλάβει σίγουρα τι παίρνει το αυτοκίνητο από το colt club και αγόρασα 13άρια. με τα 16άρια θα χρειαζόμουν και αποστάτες. Τα 13άρια είναι τα HERTZ DIECI 130.3 και τα πήρα 65€ 70€ μαζί με μεταφορικά
 



Μηνύματα
59
Reaction score
7
Έχεις δίκαιο. Έπεσα θύμα της άγνοιάς μου, αφού ακόμα και όταν τα άνοιξα και τα είδα (πριν αγοράσω) καινούργια δεν κατάλαβα ότι έχουν αντάπτορα για να μπαίνουν σε θέσεις για 16άρια. Δεν πειράζει τουλάχιστον παίρνω το καλύτερο δυνατό από τα 13άρια της HERTZ που είναι σχετικά ευαίσθητα ηχεία σε συνδυασμό με ένα sony με καλή ισχύ. Σε σχέση με το τι είχε μακράν ακλύτερα
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.294
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top