Πρόβλημα με θόρυβο με Playstation 3 Slim

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,
Διαβάζοντας όλα τα άρθρα για τις θαυμάσιες ικανότητες του Playstation 3 Slim αποφάσισα να το αγοράσω, ήταν το πρώτο, και μάλλον το τελευταίο, τέτοιου είδους μηχάνημα που αγόρασα. Βάζοντας το να παίξει όλα πήγαιναν τέλεια, αυτά που λέει ότι κάνει τα κάνει με το παραπάνω, το πρόβλημα όμως είναι ο θόρυβος που παράγει κάνοντας τα. Βάζω ταινία, DVD που απ' ότι ξέρω δεν στρεσάρει το μηχάνημα, και μετά από 30 λεπτά κάνει σαν τρένο, σκεφτείτε ότι μπορώ να το ακούω σε άλλο δωμάτιο. Το πήγα στην Sony και αφού το έλεγξαν, μου είπαν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Τους ρώτησα αν είναι φυσιολογικό να μην ακούω τους διαλόγους σε ταινία από το θόρυβο και μου είπαν «ΝΑΙ».
Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω αν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν μπορείτε να προτείνετε κάτι για λύση.
Σημειωτέων ότι αερίζεται επαρκώς, δεν υπάρχει εμπόδιο από καμία μεριά, και δεν έχει καθόλου σκόνη που να εμποδίζει. Επιπλέον, επειδή το αγόρασα από τον Οκτώβριο του 2009, και τον χειμώνα τον ίδιο θόρυβο έκανε αλλά επειδή πρώτη φορά αγόρασα τέτοια μηχανή και επειδή δεν το έβαζα να λειτουργεί συχνά δεν το είχα θεωρήσει πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Reaction score
188
Απάντηση: Πρόβλημα με θόρυβο με Playstation 3 Slim

αναλογα το ποσο θεωρεις οτι κανει φασαρια.παντως ξερω οτι το slim δεν κανει θορυβο.στο ιντερνετ αμα διαβασεις λενε για ελλατωματικη παρτιδα που καποια υπερθερμαινονται και κανουν θορυβο.

Reaction score
0
το ξέρω, το θέμα είναι οτι πήγα στη Sony και κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.
Σήμερα μου είπαν να το ξαναπάω, ελπίζω:
1. Να μη ξαναδώσουν πίσω το ίδιο.
2. Να μη μου δώσουν κάποιο άλλο απο την ελατωμματική παρτίδα.

Άντε να δούμε, θα ενημερώσω το post με το τι έγινε τελικά.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με θόρυβο με Playstation 3 Slim

το ξέρω, το θέμα είναι οτι πήγα στη Sony και κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.
Σήμερα μου είπαν να το ξαναπάω, ελπίζω:
1. Να μη ξαναδώσουν πίσω το ίδιο.
2. Να μη μου δώσουν κάποιο άλλο απο την ελατωμματική παρτίδα.

Άντε να δούμε, θα ενημερώσω το post με το τι έγινε τελικά.
Αυτο που εγω κανω παντα και θα σε συμβουλευα να το κανεις κι εσυ για να σιγουρευτεις οτι δεν θα σου δωσουν το ιδιο πισω ειναι να θυμασε καποιον κωδικο ο οποιος ειναι μοναδικος για καθε κονσολα η να κανεις ενα σημαδακι με καποιο μαρκαδορακι σε μια γωνια της συσκευη.Στην προκειμενη περιπτωση το πρωτο ειναι καλυτερο.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με θόρυβο με Playstation 3 Slim

εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση πηγαινετο πισω. παντως γενικοτερα κανουν θορυβο να ξερεις αλλα οχι να σκεπασουν και την ταινια

Reaction score
0
Λοιπόν !!!
Μου άλλαξαν το μηχανάκι,
Το καινούργιο δεν έχει καμία σχέση στα επίπεδα θορύβου με το παλιό, ή διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, μπορώ πλέον να δω ταινία χωρίς να με ενοχλεί τίποτα, ελπίζω να μην σκάσει κάτι άλλο στο καινούργιο μηχάνημα. Εκκρεμεί, βέβαια, η ανανέωση της εγγύησης σύμφωνα με το νόμο 2251 άρθρο 5 παράγραφος 4.
Έχω στείλει email στη Sony απο χθες (30/06/10) και περιμένω απάντηση, ελπίζω να μην γίνει μάχη και εκεί.
Θα υπάρχει και περαιτέρω update για το θέμα.

Reaction score
0
ΤΕΛΟΣ,
Η Sony μου έστειλε και επιστολή για την ανανέωση της εγγύησης.
Πάντως η όλη διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα, χωρίς να χρειάζεται.
Τεσπά τέλος καλό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72