Πρόβλημα με την οθόνη

Reaction score
0
Καλησπέρα. Εχω μια Sharp 27' CRT παλιά η οποία κάνει στην οθόνη νερά (οριζόντια) στη μέση περίπου. Όσο περνάει η ώρα αυτό απλώνεται πρός τα πάνω και προς τα κάτω και μετά πάλι επανέρχεται στη μέση.
Δεν φταίει το σήμα γιατί αυτό το κάνει και όταν βλέπω dvd. Αν κάποιος γνωρίζει, είναι κάτι που διορθώνεται ή είναι για πέταμα?
Τι μπορεί να είναι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με την οθόνη

Κατ' αρχήν, καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Αγαπητε placebo, μάλλον πνέει τα λοίσθια, κοινώς τα έπαιξε... έχει χαλάσει το κανονάκι της... μπορεί και να φτιάχνεται, αλλά αξίζει τον κόπο;; δεν ξέρω...

Reaction score
0
Καλως σας βρήκα κι ευχαριστώ για την απάντηση.
Είμαι στενά οικονομικά αυτή την περίοδο κι έλεγα αν έχει σωτηρία να μην μπω στον κόπο να πάρω καινούρια!
Φοβάμαι πως αν την πάω σε κάποιο τεχνικό θα πληρώσω τον κόπο του και δουλεια δε θα γίνει! Γι' αυτό είπα να το ψάξω λίγο πριν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με την οθόνη

Καλως σας βρήκα κι ευχαριστώ για την απάντηση.
Είμαι στενά οικονομικά αυτή την περίοδο κι έλεγα αν έχει σωτηρία να μην μπω στον κόπο να πάρω καινούρια!
Φοβάμαι πως αν την πάω σε κάποιο τεχνικό θα πληρώσω τον κόπο του και δουλεια δε θα γίνει! Γι' αυτό είπα να το ψάξω λίγο πριν.
μπορείς να απευθυνθείς σε ένα τεχνικό για να σου πει κόστος επισκευής εκ των προτέρων και μετά να αποφασίσεις. αν δεν μπορεί να σου πει κόστος από πριν τότε εννοείται ότι δεν την φτιάχνεις.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934