Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
δυστυχώς όχιΦαίνεται κανενα απο τα δυο;
εργοαστασιακό ναι....Δεν το γλυτωνεις το χειρουργειο.... και ειναι το εργοστασιακο cd ε; κατσε να το σκεφτουμε....
Έχω ένα octavia5
Γιατι πατε και αγοραζετε skoda δεν μπορω να καταλαβω.... καμια σκεψη απο κανεναν αλλο...;;Πιανουν τα χερια σου;
προσπαθησα να βγαλω το γυρω γυρω αλλα φοβηθηκα. αυριο θα ξαναδοκιμασω. να σαι καλα.Πιανουν τα χερια σου;
γιατι ειναι μεγαλο,στιβαρο,ανετο ξεκουραστο για τα μεγαλα ταξιδια που κανουμε,με μεγαλο αποθηκευτικο χωρο και για πολλους λογους ακομη. το εχω 11 χρονια και ειναι σκυλι.Γιατι πατε και αγοραζετε skoda δεν μπορω να καταλαβω.... καμια σκεψη απο κανεναν αλλο...;;![]()
Κανε αυριο μια δοκιμη... με ενα λεπτο στικ σαν σουβλακι ή κατι αλλο πλαστικο προσπαθησε να ανασηκωσεις το cd προς τα πανω και πατα να στο βγαλει... δυσκολο το βλεπω αφου εχει δυο μεσα.... στο βιντεο παντως δειχνει τη μιση δουλεια ετσι;προσπαθησα να βγαλω το γυρω γυρω αλλα φοβηθηκα. αυριο θα ξαναδοκιμασω. να σαι καλα.
Εγω το εχω 17 χρονια... το 4 ομως ετσι;;;προσπαθησα να βγαλω το γυρω γυρω αλλα φοβηθηκα. αυριο θα ξαναδοκιμασω. να σαι καλα.
[DOUBLEPOST=1517251753][/DOUBLEPOST]
γιατι ειναι μεγαλο,στιβαρο,ανετο ξεκουραστο για τα μεγαλα ταξιδια που κανουμε,με μεγαλο αποθηκευτικο χωρο και για πολλους λογους ακομη. το εχω 11 χρονια και ειναι σκυλι.
ελπιζω να τα καταφερω. αλλιως που πρεπει να απευθυνθω?Κανε αυριο μια δοκιμη... με ενα λεπτο στικ σαν σουβλακι ή κατι αλλο πλαστικο προσπαθησε να ανασηκωσεις το cd προς τα πανω και πατα να στο βγαλει... δυσκολο το βλεπω αφου εχει δυο μεσα.... στο βιντεο παντως δειχνει τη μιση δουλεια ετσι;
[DOUBLEPOST=1517252061][/DOUBLEPOST]
Εγω το εχω 17 χρονια... το 4 ομως ετσι;;;
Αθηνα εισαι;ελπιζω να τα καταφερω. αλλιως που πρεπει να απευθυνθω?
εδεσσαΑθηνα εισαι;
μαλλον το δευτερο του το τραβηξε απο το χερι ... το εχω παθει με πλαστικη καρτα...![]()
παρε και ενα like γιατι γελαω ακομαΔηλαδή το Skoda τα πίνει, δεν τα φτύνει.