Πρόβλημα με cd αυτοκινήτου

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα octavia5 στο οποίο έχουν κολλήσει δυο cd, το δεύτερο στην προσπάθεια μου να βγάλω το πρώτο. Καμιά ιδέα από κάποιον?

Reaction score
5.360
Δεν το γλυτωνεις το χειρουργειο.... και ειναι το εργοστασιακο cd ε; κατσε να το σκεφτουμε....

Reaction score
0
Πιανουν τα χερια σου;
προσπαθησα να βγαλω το γυρω γυρω αλλα φοβηθηκα. αυριο θα ξαναδοκιμασω. να σαι καλα.
[DOUBLEPOST=1517251753][/DOUBLEPOST]
Γιατι πατε και αγοραζετε skoda δεν μπορω να καταλαβω.... καμια σκεψη απο κανεναν αλλο...;;:D
γιατι ειναι μεγαλο,στιβαρο,ανετο ξεκουραστο για τα μεγαλα ταξιδια που κανουμε,με μεγαλο αποθηκευτικο χωρο και για πολλους λογους ακομη. το εχω 11 χρονια και ειναι σκυλι.

Reaction score
5.360
προσπαθησα να βγαλω το γυρω γυρω αλλα φοβηθηκα. αυριο θα ξαναδοκιμασω. να σαι καλα.
Κανε αυριο μια δοκιμη... με ενα λεπτο στικ σαν σουβλακι ή κατι αλλο πλαστικο προσπαθησε να ανασηκωσεις το cd προς τα πανω και πατα να στο βγαλει... δυσκολο το βλεπω αφου εχει δυο μεσα.... στο βιντεο παντως δειχνει τη μιση δουλεια ετσι;
[DOUBLEPOST=1517252061][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1517251753][/DOUBLEPOST]
γιατι ειναι μεγαλο,στιβαρο,ανετο ξεκουραστο για τα μεγαλα ταξιδια που κανουμε,με μεγαλο αποθηκευτικο χωρο και για πολλους λογους ακομη. το εχω 11 χρονια και ειναι σκυλι.
Εγω το εχω 17 χρονια... το 4 ομως ετσι;;;

Reaction score
0
Κανε αυριο μια δοκιμη... με ενα λεπτο στικ σαν σουβλακι ή κατι αλλο πλαστικο προσπαθησε να ανασηκωσεις το cd προς τα πανω και πατα να στο βγαλει... δυσκολο το βλεπω αφου εχει δυο μεσα.... στο βιντεο παντως δειχνει τη μιση δουλεια ετσι;
[DOUBLEPOST=1517252061][/DOUBLEPOST]
Εγω το εχω 17 χρονια... το 4 ομως ετσι;;;
ελπιζω να τα καταφερω. αλλιως που πρεπει να απευθυνθω?

Reaction score
201
Αν έχει κολλήσει, δοκίμασε να βγάλεις τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας και επανατοποθέτησέ τον μετά από λίγο μήπως ξεμπλοκάρει. Κακώς έβαλες και το δεύτερο cd!

Reaction score
5.360
μαλλον το δευτερο του το τραβηξε απο το χερι ... το εχω παθει με πλαστικη καρτα...:oops:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Μην προσπαθείς μηχανικά να το βγάλεις, θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά, προτείνω να αφαιρέσεις την πηγή και να την στείλεις σε τεχνικό ώστε ν αφαιρέσει τα δισκάκια και να τσεκάρει μήπως έχει γίνει ζημιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo