Πρόβλημα με Christie LX 20

Reaction score
0
Καλησπέρα.

Έχω έναν προβολέα Christie LX 20 ο οποίος ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει. Ανάβει το λαμπάκι ready και μετά από λίγο σβήνει αφήνοντας το ανεμιστηράκι να δουλεύει. Το κόκκινο λαμπάκι της λυχνίας είναι ανοιχτό.

Άλλαξα λάμπα (όχι τη δική του άλλα μια από Κίνα) και εξακολουθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Τι άλλο μπορεί να φταίει;

EDIT: παρατήρησα ότι στο κουτί της λυχνίας γράφει model type 03-000648-01P άλλα στο manual ζητάει: 03-000468-01P

παίζει κάποιον ρόλο;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Είναι πιθανό να φταίει η λάμπα αλλά πώς θα το εξακριβώσετε? Αν δε λειτουργεί και η λάμπα είναι εντάξει, χρειάζεται τεχνικό.

Ο προβολέας είναι ο Sanyo PLC-XU35: http://www.aboutprojectors.com/Sanyo-PLC-XU35-projector.html
Η λάμπα δείχνει να είναι η ίδια και με τους δύο κωδικούς και ο κωδικός της Sanyo είναι ο 6102932751.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Christie LX 20

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ψάχνοντας στο manual είδα αυτό:

"[red led] Becomes dim when the projector is turned on. And bright when the projector is in stand-by mode."

Σε μένα γίνεται ακριβώς αυτό. Ξεκινάει dim και μετά γίνεται bright χωρίς στο μεταξύ να ανάψει η λάμπα.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Η παλιά λάμπα τι έκανε, απλώς μια μέρα δεν άναψε?

Reaction score
0

Ναι, δεν αγόρασα όμως τη δεύτερη. Την είχα από παλιά. Απλά την άλλαξα να τη δοκιμάσω μήπως έφταιγε η λυχνία. Μάλλον δεν φταίει όμως. Κλίνω προς το τροφοδοτικό δεν είμαι σίγουρος όμως. Που μπορώ να τον φτιάξω; Είναι παλιός προβολέας και δεν ξέρω που μπορώ να βρω υποστήριξη.

Reaction score
0

Καλημέρα. Τελικά μετά από τόσο καιρό δεν έχω βρει απάντηση. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τον επισκευάσω; Ίσως να χρειάζεται αλλαγή της πλακέτας.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.276

Από πού είχε αγοραστεί? Αν είναι εκτός εγγύησης, θα τον πήγαινα στο Eastelectronics για έλεγχο. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα που να χρειάζεται αντικατάσταση πλακέτας, τότε ο Σάκης Πετρόπουλος θα μπορέσει να τον επισκευάσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale