- Reaction score
- 1
Καλημέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα με τον DENON 4310. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να περάσω μέσω του bluray player (Pioneer LX52) ή του media player (Popcorn C-200) ή ακόμη και μέσω δικτύου ήχο HD audio, Dolby TrueHD ή DTS - HD. Δεν έχω δει ακόμη να ανάβει στην οθόνη του ενισχυτή μου μια από τις παραπάνω ενδείξεις παρότι πολλά από τα δισκάκια είχαν τη συγκεκριμένη μορφή ήχου. Διαβάζοντας για τον ενισχυτή, είδα ότι όλες οι είσοδοί HDMI του είναι ισάξιες. Που σημαίνει οτιδήποτε μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδήποτε θύρα HDMI. Σύνδεσα λοιπόν το bluray (Pioneer LX52) στη θύρα DVD και το media player (Popcorn C-200) στη θύρα SAT/CAB. Έχω συνδέσει το καλώδιο δικτύο (αναγνωρίζει κανονικά το δίκτυο και μπαίνει σε web interface) αλλά δεν μπορώ να ακούσω τα παραπάνω format ήχου. Για να ακούσω πολυκάναλο ήχο, θα πρέπει να επιλέξω μία από τις επιλογές:
1) Dolby Prologic II ή
2) DTS NEO 6
Αν βάλω direct που θεωρούσα ότι θα έπερνε "καθαρό" το σήμα από την πηγή δεν παίζει πολυκάναλα.
Ευτυχώς με την TV δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν άριστα καθώς επίσης και το internet (web radio κτλ).
Το σύστημά μου είναι το παρακάτω:
- TV Samsung C650 40''
- A/V Denon 4310
- Bluray Pioneer LX52
- Popcorn Hour C-200
- Kef iQ90
- Kef iQ60c
- B&W 685 (surround)
Τα καλώδια που χρησιμοποιώ είναι:
- Van Den Hul CS122 για τη σύνδεση των μπροστινών και του κεντρικού
- Qed Qondour για τα surround
- 3 x HDMI της Van Den Hul
- Atlas Equator II ως RCA για τη σύνδεση με το DacMagic που στέλνω τον ήχο από το PC.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει γιατί έχω σκάσει...
1) Dolby Prologic II ή
2) DTS NEO 6
Αν βάλω direct που θεωρούσα ότι θα έπερνε "καθαρό" το σήμα από την πηγή δεν παίζει πολυκάναλα.
Ευτυχώς με την TV δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν άριστα καθώς επίσης και το internet (web radio κτλ).
Το σύστημά μου είναι το παρακάτω:
- TV Samsung C650 40''
- A/V Denon 4310
- Bluray Pioneer LX52
- Popcorn Hour C-200
- Kef iQ90
- Kef iQ60c
- B&W 685 (surround)
Τα καλώδια που χρησιμοποιώ είναι:
- Van Den Hul CS122 για τη σύνδεση των μπροστινών και του κεντρικού
- Qed Qondour για τα surround
- 3 x HDMI της Van Den Hul
- Atlas Equator II ως RCA για τη σύνδεση με το DacMagic που στέλνω τον ήχο από το PC.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει γιατί έχω σκάσει...