Πρόβλημα με Denon PMA-520

Reaction score
0
Kαλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι τα φώτα σας.
Έχω το συγκεκριμένο ενισχυτή 6 μήνες περίπου. Είναι συνδεμένος με ηχεία και πικαπ.
Την ώρα που έπαιζα ένα δίσκο έκανε ένα τσαφ (όπως αν έπεφτε το ρεύμα) και σταμάτησε να ακούγεται.
Δοκίμασα με άλλα ηχεία αλλά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα.

Όταν ανοίγω τον ενισχυτή, αντί να ανάψει το πράσινο φως μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αναβοσβήνει ένα αχνό κόκκινο φως.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να χάλασε-κάηκε;

ΥΓ: Είναι αγορασμένος από το amazon πριν 6 μήνες. Η εγγύηση της Denon είναι για 2 χρόνια, με καλύπτει (λόγο αγοράς από amazon) στην Κινοτεχνική; Επίσης, μιας κ είμαι από Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα (έστω μη εξουσιοδοτημένο) για το service του εδώ;

Reaction score
7.114
Απάντηση: Πρόβλημα με Denon PMA-520

το πιο απλό και αντιμετωπίσιμο εύκολα είναι να κάηκε καμιά ασφάλεια,ανοιξέτον προσεκτικά και δες αν είναι αυτό. Αγοράζεις μια άλλη και την αλλαζεις,εννοείται όλα αυτά με τον ενισχυτή εκτός ρεύματος. Για κάτι άλλο θέλεις τεχνικό (κανένα τρανζίστορ εξόδου).

http://i745.photobucket.com/albums/xx96/tasanto/denon-pma-700-innen.jpg

Reaction score
295

το πιο απλό και αντιμετωπίσιμο εύκολα είναι να κάηκε καμιά ασφάλεια,ανοιξέτον προσεκτικά και δες αν είναι αυτό. Αγοράζεις μια άλλη και την αλλαζεις,εννοείται όλα αυτά με τον ενισχυτή εκτός ρεύματος. Για κάτι άλλο θέλεις τεχνικό (κανένα τρανζίστορ εξόδου).

http://i745.photobucket.com/albums/xx96/tasanto/denon-pma-700-innen.jpg
Χλωμό το βλέπω,γιατί αν ήταν καμμένη ασφάλεια δεν θα άναβόσβηνε το κόκκινο λαμπάκι.
Μάλλον κάτι άλλο είναι.
Δοκίμασε και χωρίς ηχεία να δούμε.

Reaction score
0

Και χωρίς τα ηχεία ένα και το αυτό είναι, το ίδιο πράγμα κάνει.

Reaction score
7.114

κανε αυτο που σου εγραψα,υποθεση δυο λεπτων ειναι.Αν ειναι αυτο αγοραζεις με2-3 ευρω νεες ασφαλειες και καθαρισες.Αν δεν ειναι δεν εχεις αλλη επιλογη απο το σερβις.

Reaction score
0

κανε αυτο που σου εγραψα,υποθεση δυο λεπτων ειναι.Αν ειναι αυτο αγοραζεις με2-3 ευρω νεες ασφαλειες και καθαρισες.Αν δεν ειναι δεν εχεις αλλη επιλογη απο το σερβις.
Δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα, δεν νομίζω να βοηθάνε ιδιαίτερα οι φώτο αλλά αν κάποιος μπορεί να δει κάτι που να δημιουργεί το πρόβλημα ας βοηθήσει

Reaction score
7.114

μιας και το ανοιξες ....μυρισετο κιολας.Σου μυριζει καπου κατι καμμενο? Για τις ασφαλειες σου εστειλα πμ

Reaction score
0

τα συρματάκια είναι ΟΚ και δεν μυρίζει κάτι καμμένο.
Λογικά κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα για service στη Θεσσαλονίκη θα του ήμουν υπόχρεως!

Reaction score
15.469
εκεινα τα "ζουμια" πανω στο μετασχηματιστη τι ειναι ?

Reaction score
7.114

τι αλλο να κανεις τωρα.....δοκιμασε να τον συνδεσεις σε αλλη μπριζα. Κοιταξε και ολες τις συνδεσεις,μηπως κανενα καλωδιο ακουμπαει καπου?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Denon PMA-520

Eίναι το μόνο που δεν μου κάθεται καλά.
Αν και δεν είναι υγρό, σαν ξεραμένη κόλλα ή πλαστικό κάτι.

Από τη στιγμή που δεν είναι οι ασφάλειες η κάτι με τις συνδέσεις και τα καλώδια θα το πάω για service. :unsure:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Denon PMA-520

Βερνίκι. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα...

ika

News
Reaction score
16.962

....ΥΓ: Είναι αγορασμένος από το amazon πριν 6 μήνες. Η εγγύηση της Denon είναι για 2 χρόνια, με καλύπτει (λόγο αγοράς από amazon) στην Κινοτεχνική; Επίσης, μιας κ είμαι από Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα (έστω μη εξουσιοδοτημένο) για το service του εδώ;
Την εγγύηση την δίνει ο κατασκευαστής και όχι ο εισαγωγέας, αν σου αρνηθούν επικοινώνησε με τη DENON (θα έλεγα της χώρας αποστολής απο το AMAZON) ή με ίδιο το ΑΜΑΖΟΝ.

Καλό είναι να μιλήσεις με ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ να σου πουν οι ίδιοι αν υπάρχει κάποιος στη Θεσ/κη, εφόσον δεχθούν και την εγγύηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON