Πρόβλημα με Epson TW-9000

Reaction score
22
Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανέναν βγάλει βλάβη να ανάβουν τα δύο κόκκινα λαμπάκια και να μην ξεκινάει καθόλου;

Reaction score
660
Εμένα στον 5500 πήγε αντιπροσωπεία έκανε ένα μήνα διακοπές και γύρισε λειτουργικός , ήταν σε εγγύηση και δε μου είπαν τι έπαθε
OKTABIT Σταυρό Αγ. Παρασκευής αν θυμάμαι καλά

Last edited:

Reaction score
22
Εμένα στον 5500 πήγε αντιπροσωπεία έκανε ένα μήνα διακοπές και γύρισε λειτουργικός , ήταν σε εγγύηση και δε μου είπαν τι έπαθε
OKTABIT Σταυρό Αγ. Παρασκευής αν θυμάμαι καλά
Τον είχα στείλει και εγώ εντός εγγύησης για πρόβλημα σύγκλισης και αλλάξανε τον οπτικό μηχανισμό. Μάλλον το ότι μπήκε χέρι στο μηχάνημα δεν ήταν καλό. Δεν βλέπω άλλους να έχουν προβλήματα με τον συγκεκριμένο προβολέα. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση. Στην δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα οφείλεται σε ένα οπτικό φίλτρο που τοποθετείται μηχανικά μπροστά στον φακό.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανέναν βγάλει βλάβη να ανάβουν τα δύο κόκκινα λαμπάκια και να μην ξεκινάει καθόλου;

Καλησπέρα σας. Ο προβολέας ξεκινά να δουλεύει και μετα από λίγο σταματά ή δεν ανάβει καθόλου. Επίσης τα λαμπάκια που λέτε ποια είναι και είναι μόνιμα αναμμένα ή αναβοσβήνουν;

Reaction score
22
Καλησπέρα σας. Ο προβολέας ξεκινά να δουλεύει και μετα από λίγο σταματά ή δεν ανάβει καθόλου. Επίσης τα λαμπάκια που λέτε ποια είναι και είναι μόνιμα αναμμένα ή αναβοσβήνουν;
Δεν ανάβει καθόλου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.127
Members
38.656
Νεότερο μέλος