Πρόβλημα με greek subs στην le32r88bd

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την τηλεόραση μου και ήλπιζα σε κάποια βοήθεια απο εσάς. Έχω 2 μήνες που έχω αγοράσει την samsung l32r86bd και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Οποιαδήποτε ταινία divx με ξεχωριστους ελληνικούς srt. υπότιτλους και εαν δοκιμάσω να δω δεν μου τους αναγνωρίζει αλλά αντίθετα μου βγάζει κάτι κινέζικα καιμκάτι παύλες απο κάτω. Είμαι σίγουρος οτι είναι πρόβλημα με την tv το έχω δοκιμάσει μέσω το xbox media center να δω την ταινία αλλά και μέσα απο 2 home cinema ,ένα της jvc και ένα της samsung που και στα τρία το ίδιο πρόβλημα που ανέφερα γίνεται.Εαν όμως το δοκιμάσω στην παλιά μου τηλεόραση,οι ελληνικοί υπότιτλοι εμφανίζονται αμέσως, Να τονίσω οτι αυτό συμβαίνει μόνο σε ταινίες divx με ξεχωριστούς greek subs και όχι σε κανονικές ταινίες dvd. Ευχαριστώ και συγνώμη εαν κούρασα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Πρόβλημα με greek subs στην le32r88bd

Η τηλεόραση είναι απλώς ενα μέσο προβολής, το PLAYER έχει σημασία τί είναι.

Εαν εχει Ελληνικά στα μενού τότε σίγουρα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, εαν όχι δοκίμασε να δείς μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η ελληνική γλώσσα, εαν δεν έχει ελληνική γλώσσα, κάηκες , ψάξε μηπως υπάρχει στο internet αναβάθμιση ή πάρε με 25 ευρώ ενα player με Ελληνικά...

Reaction score
1

Πρώτη φορά ακούω να κατηγορούν τηλεόραση για κάτι που ευθύνεται ο player ...

όταν βάζεις τον player , καλού κακού ρίξε και ένα setup αφού για διαφορετική τηλεόραση χρειάζεται νέο setup ... μου κάνει εντύπωση που μιλάς για το xbox , και δεν δείχνει σωστά υπότιτλους ... και εμένα δεν έδειχνε , κάτι άλλαξα στο μενού και μετά μια χαρά ...

Reaction score
0
Παιδιά,έχετε δίκιο. Τελικά για το πρόβλημα μου,ευθύνεται -εν μέρει- και η αμάθειά μου. 1)Για το xbox τελικά απλά αλλάξα την κωδικοποίηση στους υπότιτλους στο xbmc και τελικά όλα καλά. 2)To πρόβλημα όμως παραμένει με το νέο μου home cinema.Είναι και samsung πανάθεμα το. Είναι το ΗΤ-ΤΗΧ22. Το πήρα απο multirama πριν 3 μέρες.Πήγα λοιπόν στα settings του και έβαλα όπως έλεγε το manual στα settings των divx subs τον κωδικό της χώρας που μου δίνει το φυλλάδιο για Ελλάδα που είναι το 1142. Μάταια όμως. Οι υπότιτλοι εμαφανίζονται -να μην μπω πως...-. Καμία ιδέα?

Reaction score
1

τώρα που είπες και το μοντέλο , θα σου βρουν το χακεμένο firm και θα σε "ενηρώσουν" για το μπλε και το κόκκινο χαπάκι ... Neo show us the way

Reaction score
0
Ααααα,αμα γίνει κάτι τέτοιο και καταφέρω να δω ελληνικά επιτέλους,τότε κερνάω καφέ μετά τα χάπια...:119:

Reaction score
0
Επειδη και εγω εχω ακριβως το ιδιο Home Cinema δεν εχω καταφερει ακομα να δω ελληνικους υποτιτλους!!!Αμα βρει κανεις καμια λυση ας το πει και προς τα εδω ρε παιδια!!Ειναι λιγο ασχημο να μην εχει ελληνικα γμτ!!!

Reaction score
0
Βασικα Firmware update δεν υπαρχει για να διορθωνει τα ελληνικα..εψαξα αρκετα..εκτος αν υπαρχει τπτ αλλο σε μη Official!!!

Reaction score
0
Αμ,εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.
Εαν βρεθεί κάτι τέτοιο σωθήκαμε.

Reaction score
0
μήπως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στην αντίστοιχη ομάδα συζητήσεων, καθώς δεν αφορά πλέων τις τηλεοράσεις; και να αλλάξει και τίτλο.

Reaction score
0
Ναι,όντως.
Ισως έτσι βρεθεί πιο εύκολα κάποια λύση στο πρόβλημα.
Και για τον τίτλο,ας αλλάξει εάν γίνεται μόνο το μοντέλο,αντί το le32r88bd να μπει το: ΗΤ-ΤΗΧ22

Reaction score
0
Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιου είδους λύση στο πρόβλημά μου... Κρίμα,τι άλλο να πω και τσάμπα τα λεφτά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll