Πρόβλημα με Optoma H30a

Reaction score
0
Καλημέρα
Νοιώθω λίγο χαμένος... :cry: :cry: :cry:
Τον Ιανουάριο απέκτησα τον παραπάνω προβολέα.Μέχρι χτές λειτουργούσαν όλα μια χαρά. Όμως σήμερα άρχισε να εμφανίζει μία κάθετη μπάρα λευκή που τρεμοσβήνει.
Το σήμα είναι συνδεδεμένο στο YpYbR. Διάβασα στις οδηγίες ότι όταν εμφανίζεται αυτή η μπάρα πρέπει να πάει κάποιος στο menu image και να επηρρεάσει ρυθμίσεις του signal. Όμως το submenu αυτό δεν εμφανίζεται παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (έχω την εντύπωση μόνο όταν συνδέεται σήμα υπολογιστή). Εντω μεταξύ σύνδεσα σήμα στο composite τα ίδια. Μήπως έχετε καμμία ιδέα πριν το πάω στην αντιπροσωπεία και μου το στείλουν Αγγλία όπως μου είπαν και επιστρέψει το μηχάνημα μετά τις 5 Σεπτεμβρίου γιατί κλείνουν για διακοπές. :( :( :(

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Inky , επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια για το θεμα σου.
Σε παρακαλω πολυ να επικοινωνησεις με τον κ.Σταυρο Χουλιαρα στο 6444512 εκ μερους μου και να του εξηγησεις το προβλημα.
Για την ενημερωση σου η Adamco δεν κλεινει , μονο το service αυτης , οποτε μαλλον απο εκει η παρεξηγηση :wink:

Reaction score
0
Se synexeia loipon, pira tilefwno kai mou eipan na ton syskeyasw sth 8iki kai to kouti agoras..ola mia xara (krataw sxedon ola ta koutia).
Otan ton xekremasa lew den dokimazw na ton syndesw sth 8yra dvi-a me to pc.
To kanw, ola mia xara kammia ka8eti grammi. Meta ton syndew me composite ola ok.
Ton xanasyndew pali sto tabani (xwris na ton bidwsw) mesw toy component poy exw pali ok!!!!!!

Totally buffled!!!!!!! :? :? :? :?
Shmera 8a ton xanamontarw sto tabani alla pragmatika de xerw ti ginetai...

Reaction score
0
Πιθανά αίτια του προβλήματος:
- ίσως να φταίει το ρεύμα ή η γείωση
- ίσως ήταν από στατικό ηλεκτρισμό και η αποσύνδεση βοήθησε
- ίσως είχες κάποιο επαγωγικό ρεύμα στο component και πάλι η αποσύνδεση βοήθησε

Είχα κι εγώ για μια στιγμή ένα παρόμοιο πρόβλημα με κάθετες μπάρες και λύθηκε αποσυνδεόντας το ρεύμα και το component καλώδιο και συνδέοντάς τα ξανά (μάλλον δημιουργήθηκε λόγω μεταφοράς/ανακατάταξης του player και διαφόρων άλλων πραγμάτων στο έπιπλο λόγω καθαριότητας από την γυναίκα...).

Reaction score
0
Kalispera,
exo kai ego ton en logo provolea ton opoio agorasa fetos ton Martio.
Prin mia evdomada omos mou emfanise mia lefki koukida sthn othoni h opoia fysika den exafanizete me tipota. Ypotheto loipon oti exei kaei ena pixel. Na shmeioso oti h syndesi tou projectora einai me DVI.
Psaxnontas sto Internet eida oti oi optoma exoun eggyisi "zero dead pixels"
Isxyei auto? Gnorizei kapoios?
kai shmainei antikatastasi tou projector h oxi?
Arkei h apodeixi agoras gia na xrhsimopoiithei h eggyisi?
Exei kaneis ypopsin poso kairo prepei na meino xoris projector gia na adikatastathei h episkevastei? (Ypothetontas vevaia oti ta parapano isxyoun)
Efxaristo,
Stelios...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Στελιο , επικοινωνησε αν θες μαζι μου στο 210 9273375 αυριο μετα τις 12 για να λυσουμε το προβλημα :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.425
Members
38.696
Νεότερο μέλος
AudioFuture