Πρόβλημα με optoma themescene hd 65

Reaction score
0
καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη βοήθειά σας οσον αφορα τον προτζέκτορά μου. πριν 2 μηνες περιπου σταματησε να παιζει οποτε τον εστειλα μεσω του πλαισίου απο οπου τον αγορασα, στο σερβις της optoma στην αθηνα οπου μου ειπαν οτι καηκε η λαμπα(με 250 ωρες λειτουργειας). τελος παντων παραγγειλα λαμπα απο εξωτερικο 135€ αντι 430€ απο την αντιπροσωπεια, την οποια παρελαβα σημερα επιτελους(φαινεται οτι υπαρχει ελλειψη της συγκεκριμενης λαμπας αφου προσπαθησα να την παραγγειλω και απο ελλαδα αλλα και απο αλλα sites του εξωτερικου) και αφου την τοποθετησα ειδα παλι το απολυτο μαυρο. δηλαδη δεν αναβε καν η λαμπα. ο προτζεκτορας αναβει, ο ανεμιστηρας δουλευει, αλλα η λαμπα τιποτα. η λαμπα ειναι η γνησια παντως, καρμπον οπως αυτη που φορουσε αρχικα το μηχανημα.
οποτε πριν τον ξαναστειλω αθηνα θα ηθελα να βεβαιωθω οτι φταιει η λαμπα και οχι κατι αλλο. υπαρχει καποιος απο ηρακλειο κρητης η οπουδηποτε στην κρητη που να εχει τον themescene hd 65 και που εχει την διαθεση να δοκιμασουμε την λαμπα μου στον προτζεκτορα του?επισης εχει ακουσει κανεις για παρομοιο προβλημα η απλα μου εκατσε τριπλο τακ ποτ?
θα το εκτιμουσα πραγματικα πολυ γιατι εχω φρικαρει τοσο καιρο χωρις τις 110 ιντσες μου....

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με optoma themescene hd 65

Έχω τον Optoma αλλα δεν ειμαι Κρήτη. 430Ε πάντως μου ακουγονται πολλά.....

Reaction score
0

ναι ειναι παρα πολλα. οι τιμες που βρηκα εγω ειναι απο 135€ εως 330€.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Με τον Σταυρο στην Adamco μιλησες?

Reaction score
0

οχι δεν μιλησα. δεν μιλησα καν με την αντιπροσωπεια. μεσω πλαισιου μου ειπανε οτι ειναι καμμενη η λαμπα και ποσο κανει.αλλα με αυτην την τιμη δεν ασχοληθηκα περαιτερω. απλα τους ειπα να μου τον στειλουν πισω οπως ειναι

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ρε συ Pleo, για δες τι γινεται σε παρακαλω πολυ.

Reaction score
453

Οι optoma στο πορτάκι της λάμπας έχουν ένα διακοπτάκι, το οποίο αν δεν πατηθεί σωστά όταν κλεισεις το πορτάκι, δεν ανάβει ο προβολέας.
Για έλεγξε το.

Reaction score
6
Αυτό είναι καθαρά τεχνικό θέμα και πολλά μπορεί να φταίνε.
Η λάμπα πάντως δεν κάνει τόσο.

Το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας είναι 210-6444512 και ζητάτε το service.

Reaction score
0
Μακαρι να δουλεψει κατι απο αυτα αλλα επισης να θυμισω απο το αρχικο ποστ οτι παραμενει ανοικτη και η αναζητηση προθυμου να βοηθησει ιδιοκτητη optoma hd65, κατοικου Ηρακλειου Κρητης (ή Κρητης γενικοτερα) για δοκιμη λαμπας.
Δε κανει κακο να αποκλειεις ενδεχομενα.
Μεταξυ χαϊ-ενταδων, αλληλεγγυη: βοηθηστε τον giorgi να σας αλλαξει τα φωτα.

Reaction score
0

Εκανα μια τελευταία προσπάθεια να την επανατοποθετήσω πριν προβώ σε πιο δραστικα μέτρα και δούλεψε!!!! ελπίζω μόνο να παραμείνει έτσι. δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα. μάλλον κάπου δεν θα γινόταν σωστή επαφή. αν δεν φοβόμουν να μην τα ξαναφτύσει θα ξαναέβαζα την παλιά λάμπα(250 ώρες λειτουργίας ξαναλέω) για να μου φύγει η απορία. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις. (πάντως για την ιστορία η τιμή που μου έδωσε η αντιπροσωπεία μέσω του πλαισίου ειναι αυτή που αναφέρω στην αρχή)
Καλές θεασεις σε όλους (και σε μένα πλέον!!!)

Reaction score
0
Πάνω που θα σου λεγα ρε φίλε να την επανατοποθετήσεις γιατι μάλλον δε γίνετε σωστή επαφή.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με optoma themescene hd 65

Εκανα μια τελευταία προσπάθεια να την επανατοποθετήσω πριν προβώ σε πιο δραστικα μέτρα και δούλεψε!!!! ελπίζω μόνο να παραμείνει έτσι. δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα. μάλλον κάπου δεν θα γινόταν σωστή επαφή. αν δεν φοβόμουν να μην τα ξαναφτύσει θα ξαναέβαζα την παλιά λάμπα(250 ώρες λειτουργίας ξαναλέω) για να μου φύγει η απορία. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις. (πάντως για την ιστορία η τιμή που μου έδωσε η αντιπροσωπεία μέσω του πλαισίου ειναι αυτή που αναφέρω στην αρχή)
Καλές θεασεις σε όλους (και σε μένα πλέον!!!)
Ευτυχώς γλύτωσες το τρέξιμο. Καλές θεάσεις.

Η τιμή στον κατάλογο είναι 339 όπως τον έχω μπροστά μου.

Reaction score
0

και εκει που ειχα σχεδον ηρεμησει μετα απο καποιες δοκιμαστικες θεασεις, αποφασισα να τον ξαναστησω στο ταβανι. επιπολαια κινηση. σημερα παλι τα ιδια.....μαλλον πρεπει να ξαναφυγει για τo service

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale