καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη βοήθειά σας οσον αφορα τον προτζέκτορά μου. πριν 2 μηνες περιπου σταματησε να παιζει οποτε τον εστειλα μεσω του πλαισίου απο οπου τον αγορασα, στο σερβις της optoma στην αθηνα οπου μου ειπαν οτι καηκε η λαμπα(με 250 ωρες λειτουργειας). τελος παντων παραγγειλα λαμπα απο εξωτερικο 135€ αντι 430€ απο την αντιπροσωπεια, την οποια παρελαβα σημερα επιτελους(φαινεται οτι υπαρχει ελλειψη της συγκεκριμενης λαμπας αφου προσπαθησα να την παραγγειλω και απο ελλαδα αλλα και απο αλλα sites του εξωτερικου) και αφου την τοποθετησα ειδα παλι το απολυτο μαυρο. δηλαδη δεν αναβε καν η λαμπα. ο προτζεκτορας αναβει, ο ανεμιστηρας δουλευει, αλλα η λαμπα τιποτα. η λαμπα ειναι η γνησια παντως, καρμπον οπως αυτη που φορουσε αρχικα το μηχανημα.
οποτε πριν τον ξαναστειλω αθηνα θα ηθελα να βεβαιωθω οτι φταιει η λαμπα και οχι κατι αλλο. υπαρχει καποιος απο ηρακλειο κρητης η οπουδηποτε στην κρητη που να εχει τον themescene hd 65 και που εχει την διαθεση να δοκιμασουμε την λαμπα μου στον προτζεκτορα του?επισης εχει ακουσει κανεις για παρομοιο προβλημα η απλα μου εκατσε τριπλο τακ ποτ?
θα το εκτιμουσα πραγματικα πολυ γιατι εχω φρικαρει τοσο καιρο χωρις τις 110 ιντσες μου....
οποτε πριν τον ξαναστειλω αθηνα θα ηθελα να βεβαιωθω οτι φταιει η λαμπα και οχι κατι αλλο. υπαρχει καποιος απο ηρακλειο κρητης η οπουδηποτε στην κρητη που να εχει τον themescene hd 65 και που εχει την διαθεση να δοκιμασουμε την λαμπα μου στον προτζεκτορα του?επισης εχει ακουσει κανεις για παρομοιο προβλημα η απλα μου εκατσε τριπλο τακ ποτ?
θα το εκτιμουσα πραγματικα πολυ γιατι εχω φρικαρει τοσο καιρο χωρις τις 110 ιντσες μου....