Πρόβλημα με Panasonic 900

Reaction score
834
Δυστυχώς, μετά από 6 μήνες και καμιά 80αριά ώρες λειτουργίας, ο 900 μου αρνείται πλέον να ανάψει. Αφού τον θέσεις στο on, αναβοσβήνει το πράσινο λαμπάκι του on/off για λίγο, μετά γίνεται πορτοκαλί και συνοδεύεται από το κόκκινο led με την ένδειξη lamp που αναβοσβήνει, και μετά από λίγο ακόμα σβήνει μόνος του. Στην κατάσταση stand by το κόκκινο led με την ένδειξη lamp συνεχίζει να αναβοσβήνει, ίσα για να σου θυμίζει ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρει μπροστά ποτέ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα περί τίνος μπορεί να πρόκειται;
Αν ναι, παρακαλώ να τη μοιραστεί μαζί μου, προτού τον ξεκρεμάσω και πάρει το δρόμο για την Intertech.

Να σημειώσω εδώ ότι σε επικοινωνία μου με την Intertech, το service τους αποδείχτηκε ευγενικό και δεν έφερε πρόβλημα στο γεγονός ότι ο προβολέας έχει αγοραστεί στη Γερμανία - είπαν μόνο να τους προσκομίσω την απόδειξη αγοράς και ότι θα ελέγξουν το S/N με τους Γερμανούς για να καλύψουν το πρόβλημα μέσα στην εγγύηση.

Ιδωμεν....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.094
Έξι μήνες μόνο 80 ώρες; Μα καλά δεν βλέπεις καμμιά ταινία;
Ελπίζω να σε καλύψει η εταιρία χωρίς πρόβλημα. Αν έχεις κάποιο να το αναφέρεις εδώ.

Reaction score
834
Μακάρι να είχα χρόνο για περισσότερες ταινίες, φίλε Μιχάλη. Όσο για τα αποτελέσματα, σαφώς και θα σας ενημερώσω μιας και το θέμα με τις εγγυήσεις έχει πολύ -και συνήθως παράνομο- παρασκήνιο.

Reaction score
7
Re: Πρόβλημα με Panasonic 900

Κανονικα η λαμπα θεωρειται αναλωσιμο και δεν καλυπτεται, αλλα παντα στις εταιρειες υπαρχουν παραθυρακια και case-by-case λυσεις....

Reaction score
834
Τελικά, το μηχάνημα δεν είχε τίποτε. Μόλις βγήκε η λάμπα και ξαναμπήκε στη θέση της, όλα δούλεψαν κανονικά (και δεν υπήρξε και καμία χρέωση από την Intertech).
Το πρόβλημα εικάζεται ότι ήταν σε κάποια επαφή... :? Ελπίζω να μην ξανακάνει την εμφάνισή του!
Ίδωμεν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ