Πρόβλημα (;) με PS3

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Χαιρετώ την παρέα. Πριν καιρό αγόρασα μεταχειρισμένο ένα PS3, αυτό με τα 60 GB, αλλά λόγω έλειψης χρόνου δεν το έβαλα να παίξει τότε. Τώρα ήλθε η σειρά του αλλά με σύνδεση AV Composite με το καλώδιο της συσκευασίας του ενω ξεκινά, δεν έχει ούτε εικόνα ούτε ήχο. Ο προηγούμενος κάτοχος το χρησιμοποιούσε με σύνδεση HDMI και πριν μου το δώσει μου είπε ότι έσβησε ότι υπήρχε στον δίσκο ώστε να το πάρω στην αρχική του κατάσταση. Η ερώτηση είναι λοιπόν αν υπάρχει κάποιο master reset ώστε να επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις ή κάτι άλλο συμβαίνει. Χωρίς εικόνα δεν μπορώ να δω και αν τα υπόλοιπα περιφεριακά μέρη του είναι εντάξει.
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
62
Κράτα το ps button, που ανάβει το PS3 για περίπου πέντε δευτερόλεπτα, για να επανέλθει στις factory default ρυθμίσεις εικόνας και λογικά θα σου παίξει!!

Reaction score
0
Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται και με το PS Button που λέει ο Δημήτρης αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις reset κρατώντας πατημένο το on/off που είναι επάνω στη συσκευή για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί ένας δεύτερος θόρυβος (εκτός αυτού του start-up) ο οποίος επιβεβαιώνει την επαναφορά των default ρυθμίσεων εικόνας και ήχου.

Reaction score
1
Ναι με το on/off επιστρεφει στις default ρυθμισεις. κρατησε το πατημενο μεχρι να ακουσεις τον ηχο και θα το εχει κανει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas