Πρόβλημα με recorder στο PC - εγγραφή ταινιών σε DVD

Reaction score
2
Παιδιά όταν γραφω μέσω NERO ταινία (ISO), στο 2% χαλάει το DVD και μου γραφει Power calibrator error - Burn process fail. Σε CD δεν αντιμετωπιζω ιδιαιτερο πρόβλημα, αντε να μου χαλασει 1 CD στα 5. Στα DVD όμως γίνεται συνεχεια πλέον αυτο. Τι να φταίει; Η εγγραφη γινεται απο λαπτοπ SONY VAIO VGN με BLURAY RECORDER (το ειχα αγορασει πριν 3-4 χρόνια και ειναι εξαιρετικο). Τα εχει φτησει το recorder; Τα CD ομως πως τα γραφει; Φταίνε οι επιλογες στο NERO; Πρέπει να αλλαξω κάτι; Επιλέγω DVD-Video για εγγραφη οπως εκανα τοσα χρονια εχοντας αντιγραψει παρα πολλες ταινιες. Ευχαριστω πολύ

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Πρόβλημα με recorder στο PC - εγγραφή ταινιών σε DVD

Μπορεί να έχει πρόβλημα το recorder ή να υπάρχει ασυμβατότητα των DVDs που χρησιμοποιείς ή να έχει λερωθεί το μάτι του laser.
Δοκίμασε άλλη μάρκα DVD και καθάρισε πάρα πολύ προσεκτικά το μάτι του laser χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα με ελάχιστο νερό.

Reaction score
2

Τα DVD ειναι μάρκας TDK... εχω την εντυπωση πως τα SONY ειναι πιο σκυλίσια. Ευχαριστώ πολύ φιλε. Θα καθαρισω το laser αποψε

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Επίσης δες μήπως υπάρχει firmware update για το recorder.
Αν γράφεις iso καλύτερα να χρησιμοποιείς το imgburn

Reaction score
2

Ευχαριστω πολυ

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Μπρε τζάνε μ', πάρε ένα καινούργιο, 20 ευρά έχει, για; Κάθεσαι και παιδεύεσαι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@