Πρόβλημα με Samsung HT-TZ315R

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Αγόρασα πριν 6 μήνες την τηλεόραση Samsung LE40A558 και το Home Cinema HT-TZ315R. Είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με 1 καλώδιο HDMI και ένα RCA για να έχω ήχο από το home cinema όταν βλέπω TV. Τα διαχειριζόμουν και τα 2 από το τηλεκοντρόλ του home cinema, όταν το έθετα σε λειτουργία το home cinema, (αφού πρώτα είχα ανοίξει την TV, για να μου έρθει ήχος στα ηχεία) έβγαζε ένα μνμ ότι ενεργοποιήθηκε το Anynet+. Απο χτες όμως είτε το βάλω στην λειτουργία αυτή είτε το βάλω να παίξει DVD, λειτουργεί κανονικά για συγκεκριμένο χρόνο πάντα, 1-2 λεπτά και μετά βγάζει ένα μνμ: "Απενεργοποιήθηκε η λειτουργία Anynet+" και κλείνει!!
Έκανα reset αλλά δεν διορθώθηκε!
Έχει ξανατύχει σε κάποιον?

Reaction score
290
Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, όποτε το άνοιγα μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου έβγαζε ένα μύνημα "protect" και έσβηνε αυτόματα. Το έψαξα στο net και βρήκα ότι το έχουν και άλλοι πολλοί χρήστες του συγκεκριμένου μοντέλου. Το πήγα για service μου αλλάξανε ανεμιστηράκι μετά απο 20 μέρες μου ήρθε, το άνοιξα και μετά απο 2 ώρες πάλι τα ίδια. Όπως είναι το πέταξα και πήρα το 325 με το οποίο είμαι -προς το παρόν- πολύ ευχαριστημένος.

Δώστο για ένα service, στην εγγύηση είσαι άλλωστε, δεν χάνεις τπτ, μακάρι να πάνε όλα καλά, αν και...:108:

Reaction score
0
Ναι, τελικά και εμένα μου βγάζει Fan Check, το ανεμιστηράκι είναι όντως, με άγχωσες όμως τώρα, το πήγες για σερβις και μετά απο λίγο τα ίδια??? καλα μη γινει κανενα τέτοιο και σε μένα, θα έχουμε μάχη! Για service που το παμε? είναι στην εγγύηση το δικό μου ακόμα, και κάτι άλλο, ένα ανεμιστηράκι είναι, να μην το αλλάξω μόνος μου?

Reaction score
290
Ναι, τελικά και εμένα μου βγάζει Fan Check, το ανεμιστηράκι είναι όντως, με άγχωσες όμως τώρα, το πήγες για σερβις και μετά απο λίγο τα ίδια??? καλα μη γινει κανενα τέτοιο και σε μένα, θα έχουμε μάχη! Για service που το παμε? είναι στην εγγύηση το δικό μου ακόμα, και κάτι άλλο, ένα ανεμιστηράκι είναι, να μην το αλλάξω μόνος μου?

σου βγάζει fan check? Και μένα το ίδιο έβγαζε, αυτό μου έλεγε και ο αντιπρόσωπος εδώ. Ξεχάσε το. Ρε συ, εδώ υπάρχε άτομο σε αντίστοιχο av forum στο εξωτερικό που έχει αλλάξει 4 τέτοια συστήματα και ακόμα τραβιέται! Είναι απαράδεκτη η Samsung στο θέμα service.:141:
Δεν θα σου πρότεινα να το ανοίξεις μόνος σου, τι να πω, ότι νομίζεις εσύ.
Τώρα,δεν ξέρω που το πας για service, εγώ μένω Χίο και το πήγα σε έναν τοπικό εδώ. Φίλε μου κατα 90% σε βλέπω για καινούργιο...δυστυχώς..

Reaction score
0
Μετά από 6 μηνες που το έχω και ενώ ακόμα το πληρώνω (δόσεις, έφτιαξα καινούργιο σπίτι και τα πήρα όλα πακέτο απο Κωτσόβολο), δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούργιο και να πληρώνω και το χαλασμένο, αν δεν μπορέσουν να το φτιάξουν θα το αντικαταστήσουν με καινούργιο θέλουν δε θέλουν... Thank's πάντως TerI!!

Reaction score
290
Αν μπορέσεις να βρεις μία formula για να το αντικαταστήσεις με το 325 θα είναι ακόμα καλύτερα.Είναι πολύ καλό. Έχει ανανεωμένα χαρακτηριστικά και απ ότι έχω τσεκάρει δεν υφίστανται προβλήματα στο fan του.

Πίεσε τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale