Πρόβλημα με Samsung HT-TZ315R

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,
έχω το εν λόγω home cinema στο οποίο αντιμετωπίζω 2 προβλήματα και θα ήθελα την βοήθεια σας πριν προχωρήσω στην αποστολή του στο Fourlis trade.....
Το μηχάνημα δεν καλύπτεται απο εγγύηση!
1ον, ο γίοκας μου φρόντισε να ξεχαρβαλώσει το πορτάκι του player.
Αφού το έλυσα είδα οτι έχει ένα άγγιστρο στο οποίο προφανώς πιάνει ένα ελατήριο (μάλλον) για να του δίνει μόνιμα κατεύθυνση κλεισίματος αφού αυτό ανοίγει όταν βγαίνει έξω το συρταράκι που τοποδετείς τα δισκάκια.
Έχει κανένας ιδία γνώση επι τούτου???
2ον και σημαντικότερο
έχω την εντύπωση οτι η έξοδος οπτικής ίνας δεν λειτουργεί πιά!
(αφού έχω συνδεδεμένο το καλώδιο το άλλο "ακροφύσιο" δεν ανάβει).
Στο παρελθόν είχε δουλέψει σίγουρα γιατί έπαιρνε ήχο απο το media player που συνέδεσα εκεί.
Υπάρχει περίπτωση να το έχω απενεργοποιήσει κατα λάθος???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας....

Reaction score
4
Απάντηση: Πρόβλημα με Samsung HT-TZ315R

Καλησπέρα σας,
έχω το εν λόγω home cinema στο οποίο αντιμετωπίζω 2 προβλήματα και θα ήθελα την βοήθεια σας πριν προχωρήσω στην αποστολή του στο Fourlis trade.....
Το μηχάνημα δεν καλύπτεται απο εγγύηση!
1ον, ο γίοκας μου φρόντισε να ξεχαρβαλώσει το πορτάκι του player.
Αφού το έλυσα είδα οτι έχει ένα άγγιστρο στο οποίο προφανώς πιάνει ένα ελατήριο (μάλλον) για να του δίνει μόνιμα κατεύθυνση κλεισίματος αφού αυτό ανοίγει όταν βγαίνει έξω το συρταράκι που τοποδετείς τα δισκάκια.
Έχει κανένας ιδία γνώση επι τούτου???
2ον και σημαντικότερο
έχω την εντύπωση οτι η έξοδος οπτικής ίνας δεν λειτουργεί πιά!
(αφού έχω συνδεδεμένο το καλώδιο το άλλο "ακροφύσιο" δεν ανάβει).
Στο παρελθόν είχε δουλέψει σίγουρα γιατί έπαιρνε ήχο απο το media player που συνέδεσα εκεί.
Υπάρχει περίπτωση να το έχω απενεργοποιήσει κατα λάθος???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας....
Σχετικά με το πρώτο δεν έχω να σου πω κατή φιλέ μου (προσωπικά θα το πέταγα γιατί θα γλυτώσεις λεφτά για ελέγχο και επισκευή ) αλλά σε σχέση με το optical out και βεβαία μπορεί να μην το έχεις ενεργοποιήσει αν το μηχάνημα σου έχει την δυνατότητα να στέλνει τον ήχο σε analog η composite ακόμα και scart .Δες λοιπόν μέσα από το menu στο κομμάτι του ήχου τι επιλογές έχεις .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster