- Reaction score
- 1
Καλησπέρα,
Έχω στην κατοχή μου την Samsung LE40A536T και μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα.
1. Το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί, ότι και να πατήσεις δεν κάνει τίποτα η TV, όμως το λαμπάκι στην TV αναβοσβήνει όταν πάτας κάτι, επομένως φαίνεται πως παίρνει εντολή.
2. Η ένταση έχει αποτυπωθεί στην οθόνη και έχει μείνει στο 0.
3. Τα πλαϊνά κουμπιά επάνω στην τηλεόραση δουλεύουν όλα εκτός από αυτά της αυξομείωσης της έντασης.
Έκανα τα παρακάτω χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
1. Την άφησα εκτός ρεύματος για 10 λέπτα
2. Πάτησα για πάνω από 15 δευτερόλεπτα το "Exit" κουμπί του τηλεκοντρόλ για reset, αλλά δεν έκανε τίποτα, δεν εμφάνισε η TV κάποιο μήνυμα και φυσικά δεν έγινε Reset.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος reset;
Μπορείτε να σκεφτείτε το τι πρόβλημα υπάρχει και τα κάνει αυτά;
Θα πρέπει να την πάω για Service;;; (
)
Ευχαριστώ
Έχω στην κατοχή μου την Samsung LE40A536T και μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα.
1. Το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί, ότι και να πατήσεις δεν κάνει τίποτα η TV, όμως το λαμπάκι στην TV αναβοσβήνει όταν πάτας κάτι, επομένως φαίνεται πως παίρνει εντολή.
2. Η ένταση έχει αποτυπωθεί στην οθόνη και έχει μείνει στο 0.
3. Τα πλαϊνά κουμπιά επάνω στην τηλεόραση δουλεύουν όλα εκτός από αυτά της αυξομείωσης της έντασης.
Έκανα τα παρακάτω χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
1. Την άφησα εκτός ρεύματος για 10 λέπτα
2. Πάτησα για πάνω από 15 δευτερόλεπτα το "Exit" κουμπί του τηλεκοντρόλ για reset, αλλά δεν έκανε τίποτα, δεν εμφάνισε η TV κάποιο μήνυμα και φυσικά δεν έγινε Reset.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος reset;
Μπορείτε να σκεφτείτε το τι πρόβλημα υπάρχει και τα κάνει αυτά;
Θα πρέπει να την πάω για Service;;; (
Ευχαριστώ