Πρόβλημα με Samsung UE46F7000SL

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την τηλεόραση μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συναντήσει κάποιος άλλος το ίδιο. Μετά απο πολύ κόπο και έρευνα είχα αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο, ξεπέρασα κατα πολύ το budget χρημάτων μου, εντάξει εμεινα ικανοποιημένος απο την ποιότητα της τηλεόρασης όλα καλά! Πριν απο κανένα 3μηνο είδα στην πάνω δεξια γωνία του πλαισιου ένα μικρό σκισιματάκι, σαν ραγισμα, λεω ρε γαμώτο την είχα χτυπήσει και δεν το κατάλαβα, να πώ μόνο ότι έχω μετακομίσει Αθήνα για δουλειά, οπότε δεν την παρατηρώ καθημερινά μιας και η τηλ βρίσκεται Λάρισα. Ηρθα προχτές για γιορτές Λάρισα και βλέπω ότι έχει άλλα 2 σκισιματακια το πλαισιο και αρχίζει να γίνεται το ίδιο και απο την άλλη μεριά. Το εντελώς fail τη υποθεσης είναι ότι είναι εκτος εγγυησης για 15 μέρες, την έιχα αγοράσει 5/12/2013.

Attachments

• 42 KB Προβολές: 1
  • 34 KB Προβολές: 1
  • 64 KB Προβολές: 1

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.574
Κάνε μια κρούση στο service της Samsung. Δεν δικαιολογούνται οι ρωγμές.

Reaction score
4
Κάνε μια κρούση στο service της Samsung. Δεν δικαιολογούνται οι ρωγμές.
Ναι έκανα αίτημα, μου ειπανε οτι θα στείλουν τεχνικό να το δει.
[DOUBLEPOST=1450694821][/DOUBLEPOST]
Να λες καλά που δεν έχει τίποτα λειτουργικό.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς, έχουν εμφανιστεί και λειτουργικά προβλήματα?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Δεν κατάλαβα τι εννοείς, έχουν εμφανιστεί και λειτουργικά προβλήματα?
Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά χίλιες φορές προτιμώ cracks στο πλαίσιο παρά ζημιά όπως αυτές που συνήθως αναφέρονται στα φόρα.

Reaction score
4
Τελικά ήρθε τεχνικός για έλεγχο απο την samsung και μου είπε ότι τα σκισίματα στο πλαισιο προέρχονται απο συστολή/διαστολή. Παρ' ολου που η τηλ ήταν εκτός εγγύησης για 20 μέρες μου αντικαταστήσαν το πλαίσιο και λύθηκε το πρόβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7