Πρόβλημα με Sony Bravia KDL 40W4500

Reaction score
10
Καλησπέρα, καλησπέρα

Θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη γιατί το τελευταίο μηνα κάνει κάτι νερα η παραπάνω τηλεόραση…
Κυρίως τα ''συμπτώματα'' εμφανίζονται όταν ανοίγω τη τηλεόραση μετά από πολλές ώρες που είναι κλειστή (π.χ. το πρωί, το μεσημερι) Μένουν για κάνα τέταρτο και μετά φεύγουν και επανέρχεται η εικόνα όπως θα έπρεπε να είναι. Μερικές φορές το ξανακάνει στη συνεχεια και επανέρχεται, πάλι μονη της.

Παραθέτω φωτό και περιμένω γνώμες…. Οι φωτό δεν είναι κουνημένες ή κακοτραβηγμενες. Ότι φαίνεται αφύσικο είναι λόγω της ΤV

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Sony Bravia KDL 40W4500

Να σου πω τι είναι δεν ξέρω! :) Αλλά.....είναι στην εγγύηση; Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την sony; :)

Reaction score
0

akribos to idio problhma kai me thn dikia moy agorasmenh 2o toy 2009 thn exw paei sth SONY kai perimenw

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

aeriko καλώς ήρθατε στο AVSite!

Παρακαλώ όμως μην γράφεται με greeklish.
Με την παραλαβή αν θέλετε μας λέτε τις σας είπαν απ την Sony για να φύγει η απορία.

Reaction score
0

Η απάντηση της SONY ήταν οτι ενώ η τηλεόραση ηταν σε ειδικό καθεστώς εγγύησης (αρα ήξεραν οτι τα πάνελ αυτα ηταν προβληματικά)δέν καλύπτομε διότι πριν την είχα πάει σε αλλον τεχνικό (ΚΟΛΗΤΟΣ) οποτε την πέταξα (Ποτέ πιά sony γιά εμένα):101:

Reaction score
10
Παρέλαβαν τη τηλεόραση από το σπίτι τη Δευτέρα και σήμερα επικοινώνησαν και μου είπαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τη τηλεόραση αφού το πρόβλημα είναι το γνωστό θέμα panel.

Και επειδή το μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια, μου πρότειναν κάποιο αντίστοιχο (δεν θυμάμαι τον κωδικό. τον έχω σημειωμένο στο γραφείο). Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά εκεί που μου ξένισε κάτι είναι όταν είπε ότι η τηλεόραση που θα παραλάβω θα έχει 3 μήνες μόνο εγγύηση.

Εκεί μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μου ότι μάλλον πρόκειται για refurbished unit. Και για να αποθαρρύνει την επιλογή της επισκευής της τηλεόρασης είπε ότι θα πάρει κάνα 3μηνο γιατί πρέπει να παραγγείλουν panel από εξωτερικό και θα αργήσει…

Refurbished unit δεν παίρνω και θα απαιτήσω brand new. Aν δεν δεχτούν πάμε για αλλαγή panel.
Τι προτείνετε εσείς?

Reaction score
50

Πόσο καιρό είχες την τηλεόραση?
Το 3 μήνες είναι λίγο περίεργο, μήπως τόσο ήταν το υπόλοιπο της εγγύησης στην δική σου?

έχω και εγώ μια 40w4500, δεν έχει εμφανίσει προβλήματα, αλλά με αυτά που βλέπω .....

Reaction score
1

έχω και εγώ μια 40w4500, δεν έχει εμφανίσει προβλήματα, αλλά με αυτά που βλέπω .....
...λες να πάρεις LG να σου φύγει το άγχος ε ; !

:142::143:

Reaction score
10
Δεν θυμαμαι ακριβη ημερομηνια αγορας γιατι εγινε μαζι με αλλες αγορες. Το αργοτερο παντως το 2008. Δεν νομιζω να ειχε εγγυηση. Απλα επειδη βγηκε το προβλημα με το panel σε αυτη τη σειρα (και σε αλλες σειρες εχω παρεθεσει link πιο πανω) η Sony την ειχε σε ειδικο καθετως εγγυησης. Οποτε το 3μηνο δεν νομιζω να ειναι το υπολοιπο της εγγυησης.

Αληθεια ποσο δινουν στις τηλεορασεις ?

Reaction score
10
Απο την εμπειρια σας, σε τετοιες καταστασεις συνηθιζουν να δινουν refurbished ή brand new συσκευες ?

Και πως μπορω να διασφαλισω το παραπανω? Εχει διαφορα για παραδειγμα στη συσκευασια?

Reaction score
50

...λες να πάρεις LG να σου φύγει το άγχος ε ; !

:142::143:
LG εγώ ?!?!?!?!?
μάλλον έχεις χάσει επεισόδιο
πρόβλημα με LG

ούτε χάρισμα δεν θέλω από αυτούς :104:

Να πάρεις εσύ που είσαι ευχαριστημένος πελάτης :116:

Reaction score
1

LG εγώ ?!?!?!?!?
μάλλον έχεις χάσει επεισόδιο
πρόβλημα με LG

ούτε χάρισμα δεν θέλω από αυτούς :104:

Να πάρεις εσύ που είσαι ευχαριστημένος πελάτης :116:

Ρε όλα σε σένα συμβαίνουν ; Μήπως έχεις καμιά φωλιά φαντασμάτων εκεί γύρω :142:

Εγώ έχω τρείς LG...no prob at all !

Reaction score
249

ασε βρε και μενα μου χαλασε το lg πλυντηριο στο χρονο :135:

Reaction score
1.458

Πάντως εγώ ένα φούρνο μικροκυμάτων LG που έχω 5-6 χρόνια τώρα,σκυλί έχει βγει το άτιμο!!!:142:

Reaction score
10
το μοντελο που προτεινουν για να μου αντικαταστησουν την παλια ειναι το KDL-40EX500 που απο μια αναζητηση στο site της sony δεν υπαρχει πια. Εχει σταματησει να κυκλοφορει ?

Σε γενικες γραμμες ποια χαρακτηριστικα να κοιταω ωστε να ειναι ισαξιες οι 2 τηλεορασεις? Σιγουρα οποιοδηποτε νεοτερο μοντελο θα ειναι καλυτερο απο το παλιο, αλλα μιλαω για τα βασικα περα προφανως απο τη διασταση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas