Πρόβλημα με Sony KDL-46W3000

Reaction score
0
Γεια σας. Πριν από ένα μήνα κ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην Sony KDL-46W3000. Η αγορά της τηλεόρασης έγινε από το Πλαίσιο. Όταν την έφεραν σπίτι έπαθα πλάκα. Επιτέλους μια 46αρα ήταν δική μου. Την έστησα το μεσημέρι την ρύθμισα κ ήμουν ευτυχισμένος από αυτό που έβλεπα από τηλεοπτικό σήμα. Το βράδυ την σύνδεσα με το Sony Dvd που έχω κ εκεί έπαθαν τα νεύρα μου. Η LCD που τόσο περίμενα έπασχε από Cloudy problem. Σε όλες τις γωνίες. Ιδιαιτέρα στην κάτω δεξιά γωνία ήταν λες κ κάποιος είχε ένα μικρό φακό κ έριχνε μια δέσμη φωτός. Την πήγα πριν 2 μέρες στο Σέρβις της Sony κ περιμένω τι θα μου πουν. Βάζω μια φωτογραφία που έβγαλα με το κινητό

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-46W3000

Κατ' αρχήν καλώς ηλθες στη παρέα μας!

Τι σου είπαν ακριβώς;

Reaction score
7
Δυστυχώς σου έτυχε και σένα...δεν είσαι ο μόνος πάντως. Είναι γνωστό το πρόβλημα των συγκεκριμένων Sony. Λογικά θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι το πρόβλημα είναι φυσιολογικό για την τεχνολογία LCD. Επειδή όμως ο βαθμός που έχεις το πρόβλημα είναι μεγάλος μην δεχτείς με τίποτα την ίδια τηλεόραση. Απαίτησε με κάθε τρόπο άλλη χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Sony KDL-46W3000

Δυστυχώς σου έτυχε και σένα...δεν είσαι ο μόνος πάντως. Είναι γνωστό το πρόβλημα των συγκεκριμένων Sony. Λογικά θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι το πρόβλημα είναι φυσιολογικό για την τεχνολογία LCD. Επειδή όμως ο βαθμός που έχεις το πρόβλημα είναι μεγάλος μην δεχτείς με τίποτα την ίδια τηλεόραση. Απαίτησε με κάθε τρόπο άλλη χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα.
+1... το προβλημα είναι μεγάλο...

Reaction score
0
Σ ευχαριστώ..Ακόμα δεν μου έχουν πεί τίποτα.Περιμένω τηλ.
Πάντως δεν θα τους αφήσω να πούν ότι δεν έχει πρόβλημα.
Στο Σέρβις της Sony που την πήγα μου ελεγαν ότι δεν έβλεπαν τίποτα κ ότι θα την στείλουν στούς τεχνικους.Πως να δεις το προβλημα μέρα κ με τηλεοπτικό σήμα ρε φίλε του είπα.

Reaction score
0
Δεν το κρατησα αλλα το γραφει πάνω η TV..Θα πω να μου το δώσουν μολις με πάρουν τηλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω αυτήν την τηλεοραση.Εδωσα 2.400 κ θέλω αυτο που πλήρωσα..

Reaction score
0
Συμφωνώ και εγώ!! Καινούργιο σετ, σε αντίθετη περίπτωση να ασκήσεις τα νόμιμα δικαιώματά σου.

Αν σου πουν ότι το clouding είναι φυσιολογικό φαινόμενο των lcd panels, απάιτησε να σου δείξουν που το γράφει αυτό στο manual!!

Όχι και να μας δουλεύουν από πάνω....

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά.Βρήκα το serial number απο το δελτίο παραλαβής.
Serial number :4301961
Πάντως είναι κρίμα μια εταιρία σαν την Sony να βγάζει στην αγορά τόσο μεγάλο αριθμό ελατωματικών τηλεοράσεων. Κ μάλιστα στα 2 κορυφαία κ ακριβά μοντελα της.
Sony KDL-46W3000
Sony KDL-46X3500
Σε πάρα πολλα Site διάβασα παραπονα γι αυτα τα 2 μοντέλα.

SOL

Reaction score
0
Πάντως είναι κρίμα μια εταιρία σαν την Sony να βγάζει στην αγορά τόσο μεγάλο αριθμό ελατωματικών τηλεοράσεων. Κ μάλιστα στα 2 κορυφαία κ ακριβά μοντελα της.
Sony KDL-46W3000
Sony KDL-46X3500
Σε πάρα πολλα Site διάβασα παραπονα γι αυτα τα 2 μοντέλα.
Μην μου λες τετοια τωρα και απο Δευτερα ετοιμαζομουν να παρω την Sony KDL-46X3500!
Μηπως θυμασαι κανενα απο αυτα τα site ή forum για να μπω να δω το μεγεθος του προβληματος?
Γιατι τωρα μπηκα σε σκεψεις.....

Reaction score
0
Φιλε μου μπες στο www.avsforum.com κ θα διαβάσεις πολλα παράπονα για τη KDL-46X3500.
Η οποία ειναι η καλύτερη LCD αυτήν τη στιγμή. Απλά μια σειρά παραγωγής ηταν ελαττωματική.
Εμένα με πήραν απο την Sony σήμερα κ μου είπαν οτι δεν Βλέπουν το πρόβλημα. Θα πάω εκέι την Τρίτη κ θα γινει χαμός.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-46W3000

Oθωνα, κυνήγησέ τους μεχρις εκει που δεν παίρνει.....:141:

Reaction score
0
Τι να πω!! ΟΙ τύποι που είναι στο Σέρβις της Sony είναι απο την εποχή του καθοδικού σωλήνα..
Του λέω να τη βάλει να την δει οχι με φώς κ όχι με τηλεοπτικό σήμα κ αυτος μου λεέι γιατι? Αν έχει προβλημα θα φάνει όπως κ να έχει..Τελικά θα πάω εκεί την Πέμπτη.
Θα παρω μάζι το Dvd μου κ το laptop για να του δειξω τη πρέπει να δει...Δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρω πίσω...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Sony KDL-46W3000

ζήτα αντικατάσταση οπωσδήποτε είναι πρόβλημα των S-PVA panel(samsung+sony)

Εγω παντως που εχω την 40f86 δεν εχω κανενα προβλημα.και ενας λογος που δεν πηγα σε sony ηταν οτι φοβομουν την αξιοπιστια τους και πιο πολυ το service τους για το οποιο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll