Πρόβλημα με Sony TV-KV

Reaction score
0
Χαίρετε και γειά σας !

Παρακαλούμε τα φώτα σας για πρόβλημα που εμφανίστηκε σε αρχαία Sony KV-1882EC : η οθόνη χάνει ξαφνικά το σήμα και μαυρίζει -παραμένει μαύρη, χωρίς εικόνα ή ήχο. Αφήνουμε τον δέκτη on και μετά κάποια ώρα, το σήμα επανέρχεται.

Σήμερα, για να λειτουργήσει, χρειάστηκε να παραμείνει κλειστή για κάποια ώρα. Το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε και την ξανακλείσαμε για να ξαναδουλέψει. Και ξανά. Φαίνεται ότι το χρονικό διάστημα που δουλεύει καλά να είναι ανάλογο του χρόνου που μένει κλειστή...

Μήπως να την κλείσουμε μόνιμα και να την σφραγίσουμε ? ΄Η κάποιο πρόβλημα με τις κεραίες της Πάρνηθας ?

Ευχαριστούμε πολύ-

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Sony TV-KV

Κατ' αρχήν, καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Μάλλον πνέει τα λοίσθια... δυστυχώς...

Reaction score
14
το ιδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μια Philips 33 ιντσών CRT 4:3 μετά απο 13 χρόνια ζωής.

Η εικόνα συμπιέζονταν πρός το κέντρο και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα γινόταν όλη μάυρη..

Μου είχαν διαγνώσει οτι ήθελε αλλαγή η Cathode Ray Tube, η καρδιά της τηλεόρασης δηλαδή, με κόστος όσο μια νέα τηλεόραση με ΦΛΑΤ ΠΑΝΕΛ...

Καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση...

Reaction score
0
κρίμα...

ευχαριστούμε πολύ για τις γνωματεύσεις και τους επικηδείους (αφού δεν παίρνει αντιβίωση) ...ούτε με τον τεχνικό της γειτονιάς μας ?

(και για τα καλωσορίσματα)

Reaction score
14
σε 40 μέρες σερβίρουμε κολλυβοσαλάτα....

Σε περιμένουμε σε άλλο τόπικ της κατηγορίας για αγορά νέας Τιβί...

Reaction score
0
για την ιστορία, η Sony τελικά δεν παρέδωσε πνεύμα.

τεχνικός της γειτονιάς έλυσε (?) πρόβλημα με την ' διαχείριση χρωμάτων ', όπως είπε. κόστος : 50ε- ! :107:

Reaction score
0

νομίζω ότι 50 ευρώ δεν είναι πολλά για να μη πετάξει κανείς την τηλεόραση του ακόμα!

Reaction score
0

νομίζω ότι 50 ευρώ δεν είναι πολλά για να μη πετάξει κανείς την τηλεόραση του ακόμα!
+1

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm