Πρόβλημα με Subtitle Workshop και MKV files

Reaction score
0
Προσπαθω να συγχρονισω καποια mkv file με τους υποτιτλους σε srt file, χρησιμοποιωντας το Subtitle Workshop αλλα οταν παω να ανοιξω και την ταινια μου βγαζει συνεχεια "cannot render media".
Εχω τα Vista 64 bit. Για codecs χρησιμοποιω το FFDshow (το εγκατεστησα και στα 32bit και στα 64bit). Το Media Player Classic (32bit), παιζει μια χαρα τα mkv, μαζι και με τους υποτιτλους, χρησιμοποιωντας το ffdshow (κρινοντας απο το εικονιδιο στο tray). Το Subtitle Workshop ανοιγει ταινια divx ή mpeg, χρησιμοποιωντας το ffdshow. Αλλα αρνειται να το χρησιμοποιησει για να ανοιξει mkv file.
Καμια ιδεα ποιο ειναι το προβλημα?
Παλια δουλευε και για τα mkv, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταφερα καμια φορα να συγχρονισω σε mkv , νομιζω βγαζει λαθος τους χρονους. Τωρα βεβαια το Subtitle Workshop ειναι σε beta αλλα και με το παλιο που θεωρητικα δουλευε , τωρα και αυτο δεν ανοιγει τα mkv....

Reaction score
1
Απάντηση: Πρόβλημα με Subtitle Workshop και MKV files

Γενικα μου την σπαει το SW. Αρκετες φορες κρασαρει γιατι καποια mkv εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους και πρεπει να παω στο mpc και να απενεργοποιησω το auto-load αυτων. Μηπως φταει αυτο?

Επισης δοκιμασε να παιξεις με coreavc στα external filters.(στο mpc/options)
Στην τελικη βγαλε το beta και ξανακανε απ'την αρχη εγκατασταση το παλιο που δουλευει σιγουρα.

Reaction score
0
Ευχαριστω...
Το παλιο το δοκιμασα και δεν δουλευει ουτε αυτο. Θεωρητικα επρεπε να δουλευει με το Ffdshow, αλλα δεν... Τωρα δοκιμασα ενα πακετο codecs, το Vista Codecs pack, το οποιο συμπεριλαμβανει και ffdshow. Φαινεται καλο πακετο, εχει και διαφορα εργαλεια, τους βαζει ολους σε ενα φακελο, μπορει να ελεγξει την υπαρξη αλλων συγκρουομενων codecs, εχει και για 32 και για 64 bit, μπορεις να κανεις να παιζει default o 64 bit wmp και οχι ο 32bit κλπ Με αυτο παιζει ενταξει το subtitle workshop ανοιγωντας για τα mkv ομως καποιον αλλο codec και το wmp 32 bit τωρα παιζει τα mkv file. Ο media center συνεχιζει και κανει μεσανυχτα...
Αυτο το Vista Codecs Pack νομιζω αξιζει μια δοκιμη, ειναι δωρεαν, εχει προσφατες αναβαθμισεις. Εχει πλακα παντως , δεχεται δωρεες και σε ενα αρχειο ο συγραφεας λεει οτι ειναι μονος του, ειχε προσφατα καρδιακη προσβολη, εχει dialup για ιντερνετ κλπ (ψεματα - αληθεια του - δεν ξερω ....)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger