Πρόβλημα με subwoofer AKAI

Μηνύματα
7
Reaction score
2
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι μπορεί και να μην είναι πρόβλημα αλλά δική μου άγνοια.Εχω στην κατοχή μου έναν λαμπατο και ηχεία rois acoustics.Παιζω από πικαπ και μέσω υπολογιστή με dac.
Λοιπόν τι προβλημα υπάρχει...όταν ανοίγω το sub περιμένω κάποιες φορές να ανοίξει να αρχίσει να δουλεύει δηλαδή.Αυτο το κάνει όποτε του κατέβει δεν είναι στάνταρ.Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι γίνεται.Το σαμπ δεν έχει auto on διακόπτη.Λογικα είναι θέμα σήματος ότι δεν το αναγνωρίζει είναι αρκετά χαμηλό.Καποια αιτιολόγηση του προβλήματος?
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
15.109
Reaction score
22.138
Θες να μας πεις ποια ήταν η βλάβη και πώς επιδιορθώθηκε;
 

Μηνύματα
7
Reaction score
2
Θες να μας πεις ποια ήταν η βλάβη και πώς επιδιορθώθηκε;
Ουσιαστικά δεν "ξύπναγε" ενώ ήταν on . Η βλάβη είναι σε έναν πυκνωτή στη πλακέτα του power amp που λόγω παλαιότητας δεν ενεργοποιούσε ένα τρανζίστορ. Αλλάχτηκαν όλοι στο κομμάτι αυτό και πλέον παίρνει αμέσως μπρος.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Μηνύματα
3.005.173
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος
Top