Πρόβλημα με Toshiba RD-XS24

Reaction score
0
Είμαι κάτοχος ενός Toshiba RD-XS24 (160 GB hard disk)
Όλα καλά με το μηχάνημα εκτός από ένα εξαιρετικό πρόβλημα που μάλιστα ψάχνοντας στο Internet είδα πως το αντιμετωπίζουν πολλοί.
Γράφω κάποια ταινία στο hd και μετά θέλω να τη περάσω σε dvd. Πάω λοιπόν στη κατηγορία "create dvd video". Τις περισσότερες φορές το Toshiba ξεκινάει τη διαδικασία αλλά τελικά κολλάει και μου γράφει για πρόβλημα στο dvd (στο δισκάκι) ενώ στην οθόνη του αναγράφεται η ένδειξη "ER-14" που δεν σβήνει παρά μόνο αν βγάλω εντελώς το μηχάνημα από τη πρίζα (και μάλιστα για κάμποση ώρα)! Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές μάρκες dvd (πάντα "-") αλλά το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο.
Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή σχεδόν που αγόρασα το dvd, τώρα το έχω σχεδόν 1 χρόνο. Αντιμετωπίζει άλλος με παρόμοιο Toshiba το συγκεκριμένο πρόβλημα; Έχει βρει κάποια λύση;
Επίσης γνωρίζετε που είναι το service; Έχει εγγύηση 2 χρόνια και σκέφτομαι να το πάω, αν και εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπω να μου δίνουν λύση.

Ευχαριστώ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πρόβλημα με Toshiba RD-XS24

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, το πήγα στό service και μου ζήτησαν 250 ευρώ για επισκευή, (δεν είχα την απόδειξη) οπότε το έβαλα στο πατάρι και πήρα το PIONEER DVR 550 HS με upscaling 1080 και hdmi, έτσι έλυσα το πρόβλημα!!!!!!
Το service είναι ακριβώς πάνω απο την Πλατεία Αττικής, εάν έχεις την εγγύηση θα στο φιάξουν δωρεάν, φταίει ο μηχανισμός ανάγνωσης-εγγραφής.

Reaction score
0
MAD με βοήθησες πάρα πολύ. Αν γνωρίζουν το πρόβλημα είναι θετικό. Έχω την απόδειξη και θα τους το πάω άμεσα. Μόνο αν θυμάσαι κανένα τηλέφωνο, διεύθυνση ή κάτι πιο συγκεκριμένο θα με βοηθούσες πάρα πολύ (στείλε μου pm).
250 ευρώ δεν κάνει πλέον ούτε η συσκευή πλέον. Πάνε καλά;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος