Πρόβλημα με Viewsonic VMP72

Reaction score
1
Γεια σας παιδες,
πριν λιγες μερες αγορασα αυτον τον player ο οποιος οπως γραφει υποστηριζει αρχεια mkv!Λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι συνδεω τον σκληρο να παιξω μια ταινια και ειτε ξεκιναει κανονικα να παιζει και στα 30 δευτερα κλεινει η ταινια και γυρναει στο αρχικο μενου του player ειτε δεν δειχνει καθολου εικονα και ακουγεται μονο ηχος...παντως προβλημα να εχουν τα αρχεια δεν νομιζω γιατι τα παιζω και με αλλον player(turbox)και τα παιζει κανονικα.
Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος καμια λυση θα με βοηθουσε....μηπως θελει καμια ρυθμιση ή ειναι μαπα το μηχανημα και θελει να το στειλω πισω;

Reaction score
1.458
Απάντηση: Πρόβλημα με Viewsonic VMP72

Δοκίμασες αν υπάρχει κάποιο νεώτερο firmware για το μηχάνημα?

Reaction score
1

δηλαδη να το βρω απο το ιντερνετ και να το περασω πως στο μηχανημα??με τον σκληρο?

Reaction score
1

κανω οτι ακριβως λενε οι οδηγιες και κολλαει στην εικονα του update...δεν ξερω τι αλλο να κανω..καμια ιδεα?

Reaction score
1.458

Αν κολλάει στο update και εφόσον το κάνεις σωστά,πιθανόν να είναι ελλατωματικό το μηχάνημα.
Είναι και ένα μοντέλο που ελάχιστοι νομίζω το έχουν στην Ελλάδα και δύσκολα να βρεις βοήθεια από κάποιον που το έχει:203:

Reaction score
0

Είμαι και γω δυστυχώς από χθές κάτοχος ενός vmp72 και λέω δυστυχώς γιατί ενώ παίζει τα mkv αρχεία χωρίς πρόβλημα όπως αναφέρεις δεν μου παίζει αρχεία flv.
Έλεγξα το firmware και είναι η τελευταία - ενημερωμένη από την εταιρεία έκδοση.
Αν το ήξερα δεν θα το αγόραζα καθώς το πήρα για να παίζω τέτοια αρχειάκια για το μικρό μου.
Με παρέσυραν και μερικά τεστ που ανέφεραν τα συγκεκριμένα αρχεία σαν συμβατά παρόλο που στα επίσημα χαρακτηριστικά δεν τα συμπεριλαμβάνουν στη λίστα .
Τέλος πάντων , αν κάποιος έχει να προτείνει λύση (εκτός από το πέταμα :114:) καλοδεχούμενη ...

Reaction score
1.458

Παιδιά μια φιλική συμβουλή:

Επειδή όλα τα media players είναι λίγο πολύ ιδιότροπα προϊόντα,μην αγοράζετε οτιδήποτε επειδή είναι το πιο φθηνό ή σε προσφορά!

Διαβάστε στα φόρουμς αν έχουν δοκιμαστεί στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά και μην αγοράζετε ότι κι ότι.
Ξέρω ότι στην εποχή μας και 30-40 ευρώ παραπάνω είναι δύσκολο και το σκεφτόμαστε,όμως μήπως όταν τα δώσουμε θα γλυτώσουμε τελικά χρήματα?Θα πάρουμε ένα μηχανάκι που θα μας συντροφεύει σχεδόν καθημερινά με μουσική,ταινίες και φωτό για αρκετά χρόνια?
Υπάρχουν ένα σωρό media players δοκιμασμένα στην ελληνική αγορά,φθηνά και ακριβά που όμως θα κάνουν απόσβεση των χρημάτων τους:
wd tv,crystal audio,mede8er,dune,ac ryan,xtreamer,netgear και πολλά άλλα!
Ψάξτε,διαβάστε και κυρίως ρωτήστε πριν κάνετε την αγορά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.003
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos