Πρόβλημα σε παλιό INFOCUS

Reaction score
29
Καλημέρες.

Εβαλα χθες να δοκιμάσω τον παλιο μου προβολέα INFOCUS ScreenPlay 7200 να τον δοκιμάσω.

Ειχε να λειτουργήσει 4-5 χρόνια.Ηταν τυλιγμένος και συσκευασμένος στο πατάρι.
Toν βάζω στην μπρίζα, πατάω το ON.Το ανεμιστηράκι του δουλεύει και μετά απο λίγο αρχίζει να κάνει το παρακάτω (βαλτε ήχο).

Εχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι ?

Επίσης ξέρουμε κάποιον που μπορώ να το στείλω για επισκευή (αντιπροσωπεία, τεχνικό, κλπ), γιατί για καινούργιο δεν με βλέπω στην παρούσα φάση.

Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Σαν θόρυβος γραναζιού ακούγεται. Ο Tegonik ή ο Μανώλης Καστρουνής πιθανότατα να μπορούν να σε βοηθήσουν.

Reaction score
20
Απάντηση: Πρόβλημα σε παλιό INFOCUS

αν τον αφήσεις παίζει κανονικά ? Απ αυτό που ακούν μάλλον πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας του που κάπου βρίσκει. Βγάλε τη λάμπα και απ ότι θυμάμαι εκεί φαίνεται ένας ανεμιστήρας . Καθάρισε τον όσο μπορείς και ξαναδοκίμασε τον .

Reaction score
29

Οχι δεν παίζει.Kάνει αυτό το θόρυβο μονο και μάλιστα ταυτόχρονα με τον ήχο αναβοσβήνει και το λαμπάκι του ΟΝ, στον ίδιο ρυθμό (φαίνεται κάπου προς το τέλος του βίντεο)

Reaction score
15.548

επειδη ειχα και εγω τον ιδιο προβολεα,οταν τον εδωσα,τον εστειλα για καθαρισμο στον Μανωλη Καστρουνη.....

το καλυτερο θα ηταν να του κανεις ενα service και ας ειναι μικρο το προβλημα που μπορει να εχεις...:403:

ηταν γεματος σκονη.....

εχεις pm

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.031

Υπάρχει περίπτωση να είναι ο χρωματικός τροχός? Για πάρε ένα τηλέφωνο τον Καστρουνή πριν τον πας για service.

Reaction score
1
Φίλε μου το πιθανότερο είναι βλάβη του χρωματικού τροχού.Σου έχω στείλει και πμ. Οτι βοήθεια χρειαστείς για την επισκευή του μπορείς να με ενοχλήσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος