Πρόβλημα σε Samsung 40F86

Reaction score
0
H τηλεόραση είναι 16 μηνών,δουλεύει μόνο για προβολή DVD.Τηλεοπτικό σήμα ελάχστο.Τελευταία εκεί που βλέπω DVD εμφανίζει κάποιες γραμμές και στην συνέχεια η εικόνα χάνεται.Ακόμα και στην αλλαγή καναλιού το πρόβλημα παραμένει και αναγκάζομαι να την σβήσω και να την ανάψω λίγο αργότερα.Η 2ετή εγγύηση με καλύπτει στο να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής αντί για επισκευή ? Γιατί αν την επισκευάσουν και όταν παρέλθει η εγγύηση εμφανιστεί ξανά το ίδιο ή σοβαρότερο πρόβλημα τί κάνω κλαίω τα 2149 Ευρώ που έδωσα ?:141:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
1)Δοκίμασες με άλλο καλώδιο hdmi ή να κουνήσεις το καλώδιο μήπως έχει χάσει λίγο την επαφή?
2)Mήπως το dvd κάνει upscale στα 1080p?

Σε ρωτάω γιατί έτσι την είχα πάθει στην αρχή και εγώ.
Τελικά έφταιγε το dvd και ένα καλώδιο που είχα.

Reaction score
0
Λές :121: Έχω το Pioneer 600 συνδεδεμένο με HDMI και το Sony NS32 με SCART.To θέμα είναι ότι το πρόβλημα έχει εμφανιστεί και στα 2 καθώς έβλεπα, όπως έχει εμφανιστεί το πρόβλημα και καθώς παρακολουθούσα τηλεοπτικό σήμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Τηλ στη samsung,εμένα δεν μου το κάνει σε τηλεοπτικό σήμα.
Η εγγύηση λογικά είναι επισκευής.Τα ανταλλακτικά όμως συνήθως καλύπτονται από μονοετή εγγηύση,Οπότε αν σου το ξανακάνει έντος 1 χρόνου και φταίει το ίδιο ανταλλακτικό πρέπει να στο καλύψουν.Αλλιώς όντως κλαις τα 2200....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88